De kut van de buurvrouw hardcore s

de kut van de buurvrouw hardcore s

Hij lag daar met een half slappe piemel die een beetje glinsterde van het vocht. Wendy was een vrij mollig meisje van 19 jaar maar ze was niet dik.

Ze had mooie volle borsten en heel volle heupen. Ik had ze al eens naakt gezien want we ik en haar broer waren al eens ''s morgens vroeg haar slaapkamer binnen geslopen en voorzichtig het deken van haar afgehaald want haar broer wist da ze naakt sliep. Op het eerste zicht leek Wendy verschoten maar na enkele ogenblikken keek ze met een geil gezichtje naar mijn piemel. Ze liep op me toe, zette zich op haar knieën en voor de tweede keer vandaag werd ik gepijpt.

Eerste likte ze al het kutvocht en sperma van mij pik en dan begon ze me te pijpen. Mijn lul begon al stilletjes aan terug te groeien maar hij kwam weer op volle glorie toen Wendy zich uitkleedde. Ze had prachtige borsten en een klein streepje schaamhaar op haar kutje. Ze ging op de zetel staan en beveelde me op een heerlijke toon haar te beffen. Dus begon ik haar kutje te likken. Ik likte eerst haar clitoris drijfnat en nadien ging ik mijn tong haar spleetje binnen.

Ik bleef haar clitoris verwennen met mijn duim en zij kneedde zelf haar borsten. Na enkele minuten begon mijn tong vermoeid te geraken maar zei begon geil te schreeuwen wat mij kracht gaf.

Het duurde enkele seconden voor ze zich naar haar hoogtepunt begaf maar het kutvocht liep na enkele seconden toch tegen mijn tong op. Ze moest even bekomen en zette zich neer. Hier profiteerde ik van om aan haar borsten te likken en te zuigen. Maar mijn lul stond weer op springen door het aanzicht van deze schoonheid en ik wilde haar neuken. Op de achtergrond kwam Marina reeds voor de vierde keer klaar. En mijn vriend lag na zijn orgasme boven op haar zwetende lichaam te bekomen.

Ik begon stilaan mijn plaatsje te forceren tussen de benen van Wendy. Maar in dit werd ik onderbroken door haar vader die plotseling. De vermoeide blik van Marina veranderde in een geile blik. Ze duwde haar zoon opzij en ging naar haar man.

Ze liep op hem toe en gaf hem een tongzoen vol op zijn mond. Ik volgde het voorbeeld en kuste Wendy. Ze stribbelde even tegen maar na even cirkelden onze tongen rond elkaar en had ik een perfect plaatsje veroverd tussen haar prachtige benen. Ik begon haar te neuken. Ze was al duidelijk geen maagd meer.

Op de achtergrond lagen Marina en haar man reeds te neuken en ook mijn vriend zijn lul groeide opnieuw. Hij lag er een beetje aan te snokken. Ik penetreerde ondertussen Wendy in haar prachtige kut.

Ik hoorde Marina smeken aan haar man om het af te maken maar hij stapte tussen haar uit en kwam op mij af. Hij trok mijn bilspleet open en liep er een beetje speeksel in lopen.

Vervolgens zette hij zijn lul tegen mijn aars gaatje. Marina en mijn vriend lagen ondertussen in een standje en hadden duidelijk oog voor wat er hier gebeurde. Stil aan stootte de man van Marina Jos door.

Een pijnscheut ging door mijn lichaam en tranen schoten in mijn ogen. Ik smeekte hem om te stoppen maar hij ging gewoon door. Na een tijdje maar dat was toch lang veranderde de pijn in geilheid en ook ik begon harder op Wendy in te beuken. Mijn lul schoot tot tegen haar baarmoeder. Zij gilde het uit van de pijn maar haar vader die op mij in beukte zorgde ervoor dat ik nog harder beukte. Jos begon te grommen en riep dat hij ging komen dus zette ik er vaart achter.

Ik voelde ook dat ik moest komen. Jos spoot zijn volledige zaad inhoud in mijn darmen en schoot alles in de kut van Wendy.

Ik bleef nog even uitrusten tussen haar benen terwijl ik sabbelde op haar borsten. We lagen er allemaal uitgeput bij. Vervolg of andere verhalen volgen op aanvraag. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Ze zocht zijn tepels en ging daar met haar nagels langs. Goppe wist niet hoe hij het had. Hij liet z'n hoofd achterover zakken en deed z'n ogen dicht. Daarom schrok hij zich kapot toen hij ineens buurvrouws tong in z'n oor voelde.

Ze duwde met haar tong totdat Goppe z'n lippen een heel klein eindje van elkaar had en drong toen met haar tong wild en diep naar binnen. Buurvrouw was nu echt bloedgeil. Ze kon er echter niet goed bij en schoof een stuk naar achteren. Goppe kreeg nu een vol zicht op haar weelderige naakte lichaam.

Althans het woord weelderig was het enige dat hem te binnen schoot. Buurvrouw was nu niet een bepaald fotomodel.

Alles aan haar was behoorlijk groot, niet zo strak meer maar toch In ieder geval geheel naakt! En dat zag de heer Goppe niet vaak. Hij wilde overeind komen en tegenspartelen, want sex met de buurvrouw was dan wel een van Goppe's geliefde fantasieën, maar de werkelijkheid was toch even wat anders. Buurvrouw duldde echter geen tegenspraak. Haar hormonen namen het over.

Haar kut gloeide en haar sappen begonnen te stromen. Ze duwde Goppe terug, zodat die met z'n hoofd tegen de vloer sloeg en versuft bleef liggen. Snel maakte buurvrouw hier van gebruik en trok z'n broek, compleet met onderbroek tot aan z'n enkels.

Goppe's enorme penis sprong wild tevoorschijn. Buurvrouw slaakte een verrast gilletje bij het zien van de geweldige erectie. Z'n lul schokte lichtjes en hij voelde inderdaad enorm aan. Z'n zak tintelde toen buurvrouw zachtjes met een hand z'n ballen omvatte. Met de andere ging ze langs de grote paal. Goppe wist het niet. Hij werd een beetje licht in z'n hoofd.

Geen wonder, zo'n beetje de helft van z'n bloed zat in de kloppende lul. Buurvrouw boog zich voorover en nam met een geil gezicht zijn eikel in haar mond. Ze keek Goppe recht aan terwijl ze met haar tong langs de eikelrand streelde. Ze ging een klein beetje op en neer met haar hoofd en een straaltje speeksel liep langs de schacht omlaag.

Buurvrouw had de ballen losgelaten en voelde aan haar eigen geslachtsdeel. Het vocht liep langs haar vingers. Ze was in tijden niet zo ontzettend geil geweest. En het was alweer echt een behoorlijke tijd geleden dat ze een goede beurt had gehad. En dan de grootte van buurman Goppe's pik! Ze had werkelijk nooit zo'n grote gezien! Terwijl ze de kloppende lul in haar mond hield begon ze haar lichaam te draaien.

Tot Goppe's grote schrik wist ze zich zo te manoeuvreren dat haar natte poes recht boven z'n gezicht uit kwam. Langzaam liet buuv zich zakken. Goppe keek recht in de glinsterende roze spleet, welke weelderig was voorzien van omringend dik , zwart schaamhaar. De geur van het vrouwelijke natte kutvlees overweldigde de arme Goppe. Hij hield zowel z'n ogen als mond stijf dicht.

De sappen stroomden over z'n gezicht en buurvrouw begon heel voorzichtig te bewegen. Maar van Goppe's gezicht kwam geen reactie. Dus hield buuv dit snel voor gezien. Dan maar die enorme dikke paal in haar flamoes.

Ze liet de paarse knobbel uit haar mond floepen en positioneerde zich op haar hurken boven de neukstaaf. Goppe haalde opgelucht adem. Met z'n vrije hand veegde hij de kutsappen uit z'n ringbaardje. Hij kon het niet laten om toch even met z'n tong langs z'n lippen te gaan om een idee te krijgen van de smaak. Hij was per slot van rekening ook bloedgeil natuurlijk. Maar al z'n aandacht ging nu weer naar buuv die zich met enige moeite langs z'n paal naar beneden liet zakken. Buurvrouw liet zich een beetje achterover zakken en begon heftig met haar heupen te stoten.

Ze voelde hoe de immense pik haar scheur wijd oprekte, maar het was fantastisch De hele zaak was nu zo glibberig dat ze tot aan z'n grote ballen over de lul was heen gezakt. Ze was volledig gevuld. Keer op keer gleed ze met haar warme roze kut over de hete harde neukpaal.

Goppe hield het niet langer. Hij was geiler dan ooit en liet zich nu helemaal gaan. Ondanks dat buurvrouw geen lichtgewicht was stootte hij z'n heupen een halve meter de lucht in.

Buuv ving hem verbaast op. En toen spoot Goppe. En niet zo'n beetje ook. Z'n ballen trokken samen en grote golven kokend sperma verlieten de schacht om diep in buurvrouw een enorme explosie te veroorzaken. Want ook zij kwam klaar. Ze gilde het uit toen haar kutspieren verkrampten van genot. Haar heupen schokten heftig en ze beleefde het meest intense orgasme sinds jaren.

Toen beide lichamen waren uitgeraasd keken de twee buren elkaar enigszins verward aan.

.

Geile marokkaanse amateur escort utrecht

Het licht op deze bovenste verdieping was kapot en hij zag pas dat z'n buurvrouw in haar ochtendjas was gekleed, toen hij naast haar stond.

Ze stond zenuwachtig van het een op het andere been te wippen. Ze praatte heel zachtjes. Maar ik ben bijna naakt en ik durf natuurlijk niet over straat!

In het halfdonker kon hij het niet goed zien, maar als ze half naakt was, wenste hij dat het licht wel werkte! Ze boog naar hem voorover en fluisterde: Een dame in nood helpt men.

Onhandig begon hij te prutsen met z'n eigen sleutel in haar slot. Ze stond vlak naast hem en boog nog verder naar voren om naar zijn verrichtingen te kijken. Daarbij raakte ze met haar schouder zijn rug. Hij voelde de warmte door z'n kleren heen. Hij kreeg het zelf een beetje warm. De sleutel wilde niet helemaal en hij wou net tegen haar zeggen dat het niks werd, toen hij zomaar een van haar grote borsten zag hangen door de half openstaande ochtendjas.

Geschokt zette hij extra veel kracht en de deur sprong van het slot. Erger nog, doordat hij de klink al naar beneden had viel hij zomaar naar binnen en buurvrouw bovenop hem. Zowel Goppe als buurvrouw slaakten een gesmoorde gil. Na wat verschrikt gedraai was het resultaat van de valpartij dat Goppe op z'n rug op de grond lag en de buurvrouw schrijlings over hem heen zat. Dat was nog niet zo erg maar buurvrouw 's pon was nu volledig opengevallen en Goppe keek tegen twee grote borsten aan waarvan de tepels naar voren priemde.

Het zweet brak hem uit. Hij voelde een knoepert van een erectie opkomen. Daarom probeerde hij buurvrouw van zich af te krijgen. Buurvrouw was echter nog een beetje versuft van de val en schoof nu met haar onderlichaam pal boven op Goppe's stevig opkomende hardheid.

Ze kwam weer een beetje bij en probeerde haar pon dicht te trekken. Die zat echter vast onder Goppe's lichaam zodat ze haar borsten met haar handen bedekte. Maar het was te laat. Goppe's erectie was enorm. Buurvrouw voelde het nu ook. De warme hardheid was onmiskenbaar. Hij kon toch moeilijk zeggen dat hij een stijve had. Het was trouwens al overduidelijk. De buurvrouw kon er echter de humor wel van inzien.

Sterker nog ze vond het best een tikje opwindend. Ze besloot daarom Goppe een beetje te plagen. Ze ging een klein beetje verzitten zodat ze met haar flamoes boven op de harde paal van Goppe zat. Goppe probeerde vertwijfeld overeind te komen, maar kwam daardoor met z'n gezicht vlak bij de grote borsten van buurvrouw.

Laatstgenoemde gebruikte haar handen nu om haar borsten juist richting Goppe te duwen in plaats van ze te bedekken. Wat moest Goppe antwoorden? Hij kon moeilijk doen of hij ze niet gezien had, en dat het hem wel iets deed was overduidelijk.

Hij voelde nu de warmte van buurvrouw 's onderlichaam tegen z'n keiharde penis. Buurvrouw vond het niet een beetje opwindend meer, ze werd ronduit geil, zoals de heer Goppe verlegen als hij was met een enorme stijve onder haar lag. Ze wilde best eens proberen hoe ver ze haar benedenbuurman kon krijgen. Handig wist ze met haar voet de deur dicht te doen. En om ontkenning onmogelijk te maken maakte ze rijdende bewegingen over de harde paal.

Maar voor hij verder kon gaan legde buurvrouw een vinger op zijn lippen. Ze boog voorover en haalde zijn hemd uit z'n broek en schoof haar handen over zijn borstkas omhoog. Ze zocht zijn tepels en ging daar met haar nagels langs. Goppe wist niet hoe hij het had. Hij liet z'n hoofd achterover zakken en deed z'n ogen dicht.

Daarom schrok hij zich kapot toen hij ineens buurvrouws tong in z'n oor voelde. Ze duwde met haar tong totdat Goppe z'n lippen een heel klein eindje van elkaar had en drong toen met haar tong wild en diep naar binnen. Buurvrouw was nu echt bloedgeil. Ze kon er echter niet goed bij en schoof een stuk naar achteren.

Goppe kreeg nu een vol zicht op haar weelderige naakte lichaam. Althans het woord weelderig was het enige dat hem te binnen schoot. Buurvrouw was nu niet een bepaald fotomodel. Alles aan haar was behoorlijk groot, niet zo strak meer maar toch In ieder geval geheel naakt! En dat zag de heer Goppe niet vaak. Hij wilde overeind komen en tegenspartelen, want sex met de buurvrouw was dan wel een van Goppe's geliefde fantasieën, maar de werkelijkheid was toch even wat anders.

Buurvrouw duldde echter geen tegenspraak. Haar hormonen namen het over. Haar kut gloeide en haar sappen begonnen te stromen. Ze duwde Goppe terug, zodat die met z'n hoofd tegen de vloer sloeg en versuft bleef liggen. Snel maakte buurvrouw hier van gebruik en trok z'n broek, compleet met onderbroek tot aan z'n enkels.

Goppe's enorme penis sprong wild tevoorschijn. Buurvrouw slaakte een verrast gilletje bij het zien van de geweldige erectie. Z'n lul schokte lichtjes en hij voelde inderdaad enorm aan. Z'n zak tintelde toen buurvrouw zachtjes met een hand z'n ballen omvatte.

En ze wreef over mijn kruis. Ik liet haar begaan. Ze gleed van de zetel af en zette zich op haar knieen voor mij. Ze begon mijn broek los te peuteren. Een voor een knoopte ze mijn knopen los en trok dan heel voorzichtig mijn broek en boxer naar beneden.

Haar lippen omsloten mijn harde lul. Wat was dit een geil zicht. Ze kon mijn hele lul in haar mond nemen. Ik sloot mijn ogen en ze likte met haar tong rond het randje van mijn lul. Vervolgens likte ze tot beneden en zoog een voor een mijn ballen naar binnen. Ze trok terwijl ze haar tong in mijn pis gaatje stak haar bovenste kleren uit.

Ze had gaan BH aan en haar mooi gevormde borsten lagen daar binnen handbereik. Terwijl ik haar borsten kneedde ontdeed ze mijn en haar zelf van de rest van haar kleding. Ik ging boven haar hangen, zoog aan haar volwassen borsten en zette mijn lul voor haar gangetje.

Ik stootte mijn lul in een keer in haar kut. Voor een vrouw op leeftijd was haar gangetje vrij nauw. Terwijl ik haar lag te neuken hoorde ik ineens een broek naar beneden vallen. Ik keek en zag mijn vriend in zijn flikker met zijn lul in zijn hand. Ik stopte even maar zijn moeder zei dat hij naar haar moest komen zodat ik haar verder kon neuken.

En zo lagen we daar dus met drie. Ik was haar aan het neuken in haar nauwe kutje en lag te sabbelen op haar borsten, mijn vriend werd zalig gepijpt en zij lag te genieten van twee jonge piemels.

Ik spoot mijn eerste stralen in haar kutje en de rest spoot ik op haar buik en lekkere borsten. Ik zakte onderuit en genoot van het spektakel want nu was haar zoon haar aan het neuken. Ik hoorde de voordeur dicht slaan de andere twee hoorden niets door hun eigen gekreun. De zus, Wendy heet ze, liep de living binnen. Ze zag daar drie blote mensen waarvan een twee aan het neuken waren haar eigen broer en moeder dan nog. De andere jongen kende ze ook, een goede vriend van haar broer wist ze.

Hij lag daar met een half slappe piemel die een beetje glinsterde van het vocht. Wendy was een vrij mollig meisje van 19 jaar maar ze was niet dik. Ze had mooie volle borsten en heel volle heupen. Ik had ze al eens naakt gezien want we ik en haar broer waren al eens ''s morgens vroeg haar slaapkamer binnen geslopen en voorzichtig het deken van haar afgehaald want haar broer wist da ze naakt sliep.

Op het eerste zicht leek Wendy verschoten maar na enkele ogenblikken keek ze met een geil gezichtje naar mijn piemel. Ze liep op me toe, zette zich op haar knieën en voor de tweede keer vandaag werd ik gepijpt. Eerste likte ze al het kutvocht en sperma van mij pik en dan begon ze me te pijpen. Mijn lul begon al stilletjes aan terug te groeien maar hij kwam weer op volle glorie toen Wendy zich uitkleedde.

Ze had prachtige borsten en een klein streepje schaamhaar op haar kutje. Ze ging op de zetel staan en beveelde me op een heerlijke toon haar te beffen. Dus begon ik haar kutje te likken. Ik likte eerst haar clitoris drijfnat en nadien ging ik mijn tong haar spleetje binnen. Ik bleef haar clitoris verwennen met mijn duim en zij kneedde zelf haar borsten.

Na enkele minuten begon mijn tong vermoeid te geraken maar zei begon geil te schreeuwen wat mij kracht gaf. Het duurde enkele seconden voor ze zich naar haar hoogtepunt begaf maar het kutvocht liep na enkele seconden toch tegen mijn tong op. Ze moest even bekomen en zette zich neer. Hier profiteerde ik van om aan haar borsten te likken en te zuigen.

Maar mijn lul stond weer op springen door het aanzicht van deze schoonheid en ik wilde haar neuken. Op de achtergrond kwam Marina reeds voor de vierde keer klaar. En mijn vriend lag na zijn orgasme boven op haar zwetende lichaam te bekomen. Ik begon stilaan mijn plaatsje te forceren tussen de benen van Wendy.

Maar in dit werd ik onderbroken door haar vader die plotseling.


de kut van de buurvrouw hardcore s

Hij lag daar met een half slappe piemel die een beetje glinsterde van het vocht. Wendy was een vrij mollig meisje van 19 jaar maar ze was niet dik. Ze had mooie volle borsten en heel volle heupen. Ik had ze al eens naakt gezien want we ik en haar broer waren al eens ''s morgens vroeg haar slaapkamer binnen geslopen en voorzichtig het deken van haar afgehaald want haar broer wist da ze naakt sliep. Op het eerste zicht leek Wendy verschoten maar na enkele ogenblikken keek ze met een geil gezichtje naar mijn piemel.

Ze liep op me toe, zette zich op haar knieën en voor de tweede keer vandaag werd ik gepijpt. Eerste likte ze al het kutvocht en sperma van mij pik en dan begon ze me te pijpen. Mijn lul begon al stilletjes aan terug te groeien maar hij kwam weer op volle glorie toen Wendy zich uitkleedde. Ze had prachtige borsten en een klein streepje schaamhaar op haar kutje. Ze ging op de zetel staan en beveelde me op een heerlijke toon haar te beffen. Dus begon ik haar kutje te likken.

Ik likte eerst haar clitoris drijfnat en nadien ging ik mijn tong haar spleetje binnen. Ik bleef haar clitoris verwennen met mijn duim en zij kneedde zelf haar borsten. Na enkele minuten begon mijn tong vermoeid te geraken maar zei begon geil te schreeuwen wat mij kracht gaf. Het duurde enkele seconden voor ze zich naar haar hoogtepunt begaf maar het kutvocht liep na enkele seconden toch tegen mijn tong op. Ze moest even bekomen en zette zich neer.

Hier profiteerde ik van om aan haar borsten te likken en te zuigen. Maar mijn lul stond weer op springen door het aanzicht van deze schoonheid en ik wilde haar neuken. Op de achtergrond kwam Marina reeds voor de vierde keer klaar. En mijn vriend lag na zijn orgasme boven op haar zwetende lichaam te bekomen.

Ik begon stilaan mijn plaatsje te forceren tussen de benen van Wendy. Maar in dit werd ik onderbroken door haar vader die plotseling. De vermoeide blik van Marina veranderde in een geile blik. Ze duwde haar zoon opzij en ging naar haar man. Ze liep op hem toe en gaf hem een tongzoen vol op zijn mond. Ik volgde het voorbeeld en kuste Wendy. Ze stribbelde even tegen maar na even cirkelden onze tongen rond elkaar en had ik een perfect plaatsje veroverd tussen haar prachtige benen.

Ik begon haar te neuken. Ze was al duidelijk geen maagd meer. Op de achtergrond lagen Marina en haar man reeds te neuken en ook mijn vriend zijn lul groeide opnieuw. Hij lag er een beetje aan te snokken. Ik penetreerde ondertussen Wendy in haar prachtige kut.

Ik hoorde Marina smeken aan haar man om het af te maken maar hij stapte tussen haar uit en kwam op mij af. Hij trok mijn bilspleet open en liep er een beetje speeksel in lopen. Vervolgens zette hij zijn lul tegen mijn aars gaatje.

Marina en mijn vriend lagen ondertussen in een standje en hadden duidelijk oog voor wat er hier gebeurde. Stil aan stootte de man van Marina Jos door. Een pijnscheut ging door mijn lichaam en tranen schoten in mijn ogen. Ik smeekte hem om te stoppen maar hij ging gewoon door. Na een tijdje maar dat was toch lang veranderde de pijn in geilheid en ook ik begon harder op Wendy in te beuken.

Mijn lul schoot tot tegen haar baarmoeder. Zij gilde het uit van de pijn maar haar vader die op mij in beukte zorgde ervoor dat ik nog harder beukte. Jos begon te grommen en riep dat hij ging komen dus zette ik er vaart achter.

Ik voelde ook dat ik moest komen. Jos spoot zijn volledige zaad inhoud in mijn darmen en schoot alles in de kut van Wendy. Ik bleef nog even uitrusten tussen haar benen terwijl ik sabbelde op haar borsten. We lagen er allemaal uitgeput bij. Vervolg of andere verhalen volgen op aanvraag. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Ze zocht zijn tepels en ging daar met haar nagels langs. Goppe wist niet hoe hij het had. Hij liet z'n hoofd achterover zakken en deed z'n ogen dicht. Daarom schrok hij zich kapot toen hij ineens buurvrouws tong in z'n oor voelde.

Ze duwde met haar tong totdat Goppe z'n lippen een heel klein eindje van elkaar had en drong toen met haar tong wild en diep naar binnen. Buurvrouw was nu echt bloedgeil. Ze kon er echter niet goed bij en schoof een stuk naar achteren. Goppe kreeg nu een vol zicht op haar weelderige naakte lichaam. Althans het woord weelderig was het enige dat hem te binnen schoot.

Buurvrouw was nu niet een bepaald fotomodel. Alles aan haar was behoorlijk groot, niet zo strak meer maar toch In ieder geval geheel naakt!

En dat zag de heer Goppe niet vaak. Hij wilde overeind komen en tegenspartelen, want sex met de buurvrouw was dan wel een van Goppe's geliefde fantasieën, maar de werkelijkheid was toch even wat anders. Buurvrouw duldde echter geen tegenspraak. Haar hormonen namen het over. Haar kut gloeide en haar sappen begonnen te stromen. Ze duwde Goppe terug, zodat die met z'n hoofd tegen de vloer sloeg en versuft bleef liggen.

Snel maakte buurvrouw hier van gebruik en trok z'n broek, compleet met onderbroek tot aan z'n enkels. Goppe's enorme penis sprong wild tevoorschijn. Buurvrouw slaakte een verrast gilletje bij het zien van de geweldige erectie. Z'n lul schokte lichtjes en hij voelde inderdaad enorm aan. Z'n zak tintelde toen buurvrouw zachtjes met een hand z'n ballen omvatte. Met de andere ging ze langs de grote paal. Goppe wist het niet. Hij werd een beetje licht in z'n hoofd.

Geen wonder, zo'n beetje de helft van z'n bloed zat in de kloppende lul. Buurvrouw boog zich voorover en nam met een geil gezicht zijn eikel in haar mond.

Ze keek Goppe recht aan terwijl ze met haar tong langs de eikelrand streelde. Ze ging een klein beetje op en neer met haar hoofd en een straaltje speeksel liep langs de schacht omlaag. Buurvrouw had de ballen losgelaten en voelde aan haar eigen geslachtsdeel. Het vocht liep langs haar vingers. Ze was in tijden niet zo ontzettend geil geweest. En het was alweer echt een behoorlijke tijd geleden dat ze een goede beurt had gehad.

En dan de grootte van buurman Goppe's pik! Ze had werkelijk nooit zo'n grote gezien! Terwijl ze de kloppende lul in haar mond hield begon ze haar lichaam te draaien. Tot Goppe's grote schrik wist ze zich zo te manoeuvreren dat haar natte poes recht boven z'n gezicht uit kwam. Langzaam liet buuv zich zakken. Goppe keek recht in de glinsterende roze spleet, welke weelderig was voorzien van omringend dik , zwart schaamhaar. De geur van het vrouwelijke natte kutvlees overweldigde de arme Goppe.

Hij hield zowel z'n ogen als mond stijf dicht. De sappen stroomden over z'n gezicht en buurvrouw begon heel voorzichtig te bewegen. Maar van Goppe's gezicht kwam geen reactie. Dus hield buuv dit snel voor gezien. Dan maar die enorme dikke paal in haar flamoes. Ze liet de paarse knobbel uit haar mond floepen en positioneerde zich op haar hurken boven de neukstaaf.

Goppe haalde opgelucht adem. Met z'n vrije hand veegde hij de kutsappen uit z'n ringbaardje. Hij kon het niet laten om toch even met z'n tong langs z'n lippen te gaan om een idee te krijgen van de smaak.

Hij was per slot van rekening ook bloedgeil natuurlijk. Maar al z'n aandacht ging nu weer naar buuv die zich met enige moeite langs z'n paal naar beneden liet zakken. Buurvrouw liet zich een beetje achterover zakken en begon heftig met haar heupen te stoten. Ze voelde hoe de immense pik haar scheur wijd oprekte, maar het was fantastisch De hele zaak was nu zo glibberig dat ze tot aan z'n grote ballen over de lul was heen gezakt.

Ze was volledig gevuld. Keer op keer gleed ze met haar warme roze kut over de hete harde neukpaal. Goppe hield het niet langer. Hij was geiler dan ooit en liet zich nu helemaal gaan. Ondanks dat buurvrouw geen lichtgewicht was stootte hij z'n heupen een halve meter de lucht in.

Buuv ving hem verbaast op. En toen spoot Goppe. En niet zo'n beetje ook. Z'n ballen trokken samen en grote golven kokend sperma verlieten de schacht om diep in buurvrouw een enorme explosie te veroorzaken.

Want ook zij kwam klaar. Ze gilde het uit toen haar kutspieren verkrampten van genot. Haar heupen schokten heftig en ze beleefde het meest intense orgasme sinds jaren. Toen beide lichamen waren uitgeraasd keken de twee buren elkaar enigszins verward aan.

.


Een dame in nood helpt men. Onhandig begon hij te prutsen met z'n eigen sleutel in haar slot. Ze stond vlak naast hem en boog nog verder naar voren om naar zijn verrichtingen te kijken. Daarbij raakte ze met haar schouder zijn rug. Hij voelde de warmte door z'n kleren heen.

Hij kreeg het zelf een beetje warm. De sleutel wilde niet helemaal en hij wou net tegen haar zeggen dat het niks werd, toen hij zomaar een van haar grote borsten zag hangen door de half openstaande ochtendjas. Geschokt zette hij extra veel kracht en de deur sprong van het slot. Erger nog, doordat hij de klink al naar beneden had viel hij zomaar naar binnen en buurvrouw bovenop hem. Zowel Goppe als buurvrouw slaakten een gesmoorde gil. Na wat verschrikt gedraai was het resultaat van de valpartij dat Goppe op z'n rug op de grond lag en de buurvrouw schrijlings over hem heen zat.

Dat was nog niet zo erg maar buurvrouw 's pon was nu volledig opengevallen en Goppe keek tegen twee grote borsten aan waarvan de tepels naar voren priemde. Het zweet brak hem uit. Hij voelde een knoepert van een erectie opkomen. Daarom probeerde hij buurvrouw van zich af te krijgen. Buurvrouw was echter nog een beetje versuft van de val en schoof nu met haar onderlichaam pal boven op Goppe's stevig opkomende hardheid.

Ze kwam weer een beetje bij en probeerde haar pon dicht te trekken. Die zat echter vast onder Goppe's lichaam zodat ze haar borsten met haar handen bedekte. Maar het was te laat. Goppe's erectie was enorm. Buurvrouw voelde het nu ook. De warme hardheid was onmiskenbaar. Hij kon toch moeilijk zeggen dat hij een stijve had.

Het was trouwens al overduidelijk. De buurvrouw kon er echter de humor wel van inzien. Sterker nog ze vond het best een tikje opwindend. Ze besloot daarom Goppe een beetje te plagen. Ze ging een klein beetje verzitten zodat ze met haar flamoes boven op de harde paal van Goppe zat.

Goppe probeerde vertwijfeld overeind te komen, maar kwam daardoor met z'n gezicht vlak bij de grote borsten van buurvrouw. Laatstgenoemde gebruikte haar handen nu om haar borsten juist richting Goppe te duwen in plaats van ze te bedekken. Wat moest Goppe antwoorden? Hij kon moeilijk doen of hij ze niet gezien had, en dat het hem wel iets deed was overduidelijk. Hij voelde nu de warmte van buurvrouw 's onderlichaam tegen z'n keiharde penis.

Buurvrouw vond het niet een beetje opwindend meer, ze werd ronduit geil, zoals de heer Goppe verlegen als hij was met een enorme stijve onder haar lag. Ze wilde best eens proberen hoe ver ze haar benedenbuurman kon krijgen. Handig wist ze met haar voet de deur dicht te doen.

En om ontkenning onmogelijk te maken maakte ze rijdende bewegingen over de harde paal. Maar voor hij verder kon gaan legde buurvrouw een vinger op zijn lippen. Ze boog voorover en haalde zijn hemd uit z'n broek en schoof haar handen over zijn borstkas omhoog. Ze zocht zijn tepels en ging daar met haar nagels langs. Goppe wist niet hoe hij het had. Hij liet z'n hoofd achterover zakken en deed z'n ogen dicht.

Daarom schrok hij zich kapot toen hij ineens buurvrouws tong in z'n oor voelde. Ze duwde met haar tong totdat Goppe z'n lippen een heel klein eindje van elkaar had en drong toen met haar tong wild en diep naar binnen. Buurvrouw was nu echt bloedgeil. Ze kon er echter niet goed bij en schoof een stuk naar achteren. Goppe kreeg nu een vol zicht op haar weelderige naakte lichaam. Althans het woord weelderig was het enige dat hem te binnen schoot. Buurvrouw was nu niet een bepaald fotomodel.

Alles aan haar was behoorlijk groot, niet zo strak meer maar toch In ieder geval geheel naakt! En dat zag de heer Goppe niet vaak. Hij wilde overeind komen en tegenspartelen, want sex met de buurvrouw was dan wel een van Goppe's geliefde fantasieën, maar de werkelijkheid was toch even wat anders.

Buurvrouw duldde echter geen tegenspraak. Haar hormonen namen het over. Haar kut gloeide en haar sappen begonnen te stromen. Ze duwde Goppe terug, zodat die met z'n hoofd tegen de vloer sloeg en versuft bleef liggen. Snel maakte buurvrouw hier van gebruik en trok z'n broek, compleet met onderbroek tot aan z'n enkels. Goppe's enorme penis sprong wild tevoorschijn. Buurvrouw slaakte een verrast gilletje bij het zien van de geweldige erectie.

Z'n lul schokte lichtjes en hij voelde inderdaad enorm aan. Z'n zak tintelde toen buurvrouw zachtjes met een hand z'n ballen omvatte. Met de andere ging ze langs de grote paal. Goppe wist het niet. Hij werd een beetje licht in z'n hoofd. Geen wonder, zo'n beetje de helft van z'n bloed zat in de kloppende lul. Buurvrouw boog zich voorover en nam met een geil gezicht zijn eikel in haar mond. Ze keek Goppe recht aan terwijl ze met haar tong langs de eikelrand streelde.

En ze wreef over mijn kruis. Ik liet haar begaan. Ze gleed van de zetel af en zette zich op haar knieen voor mij. Ze begon mijn broek los te peuteren. Een voor een knoopte ze mijn knopen los en trok dan heel voorzichtig mijn broek en boxer naar beneden. Haar lippen omsloten mijn harde lul.

Wat was dit een geil zicht. Ze kon mijn hele lul in haar mond nemen. Ik sloot mijn ogen en ze likte met haar tong rond het randje van mijn lul. Vervolgens likte ze tot beneden en zoog een voor een mijn ballen naar binnen. Ze trok terwijl ze haar tong in mijn pis gaatje stak haar bovenste kleren uit.

Ze had gaan BH aan en haar mooi gevormde borsten lagen daar binnen handbereik. Terwijl ik haar borsten kneedde ontdeed ze mijn en haar zelf van de rest van haar kleding. Ik ging boven haar hangen, zoog aan haar volwassen borsten en zette mijn lul voor haar gangetje.

Ik stootte mijn lul in een keer in haar kut. Voor een vrouw op leeftijd was haar gangetje vrij nauw. Terwijl ik haar lag te neuken hoorde ik ineens een broek naar beneden vallen. Ik keek en zag mijn vriend in zijn flikker met zijn lul in zijn hand. Ik stopte even maar zijn moeder zei dat hij naar haar moest komen zodat ik haar verder kon neuken. En zo lagen we daar dus met drie.

Ik was haar aan het neuken in haar nauwe kutje en lag te sabbelen op haar borsten, mijn vriend werd zalig gepijpt en zij lag te genieten van twee jonge piemels. Ik spoot mijn eerste stralen in haar kutje en de rest spoot ik op haar buik en lekkere borsten.

Ik zakte onderuit en genoot van het spektakel want nu was haar zoon haar aan het neuken. Ik hoorde de voordeur dicht slaan de andere twee hoorden niets door hun eigen gekreun. De zus, Wendy heet ze, liep de living binnen. Ze zag daar drie blote mensen waarvan een twee aan het neuken waren haar eigen broer en moeder dan nog.

De andere jongen kende ze ook, een goede vriend van haar broer wist ze. Hij lag daar met een half slappe piemel die een beetje glinsterde van het vocht. Wendy was een vrij mollig meisje van 19 jaar maar ze was niet dik. Ze had mooie volle borsten en heel volle heupen. Ik had ze al eens naakt gezien want we ik en haar broer waren al eens ''s morgens vroeg haar slaapkamer binnen geslopen en voorzichtig het deken van haar afgehaald want haar broer wist da ze naakt sliep. Op het eerste zicht leek Wendy verschoten maar na enkele ogenblikken keek ze met een geil gezichtje naar mijn piemel.

Ze liep op me toe, zette zich op haar knieën en voor de tweede keer vandaag werd ik gepijpt. Eerste likte ze al het kutvocht en sperma van mij pik en dan begon ze me te pijpen. Mijn lul begon al stilletjes aan terug te groeien maar hij kwam weer op volle glorie toen Wendy zich uitkleedde.

Ze had prachtige borsten en een klein streepje schaamhaar op haar kutje. Ze ging op de zetel staan en beveelde me op een heerlijke toon haar te beffen. Dus begon ik haar kutje te likken. Ik likte eerst haar clitoris drijfnat en nadien ging ik mijn tong haar spleetje binnen.

Ik bleef haar clitoris verwennen met mijn duim en zij kneedde zelf haar borsten. Na enkele minuten begon mijn tong vermoeid te geraken maar zei begon geil te schreeuwen wat mij kracht gaf. Het duurde enkele seconden voor ze zich naar haar hoogtepunt begaf maar het kutvocht liep na enkele seconden toch tegen mijn tong op. Ze moest even bekomen en zette zich neer. Hier profiteerde ik van om aan haar borsten te likken en te zuigen. Maar mijn lul stond weer op springen door het aanzicht van deze schoonheid en ik wilde haar neuken.

Op de achtergrond kwam Marina reeds voor de vierde keer klaar. En mijn vriend lag na zijn orgasme boven op haar zwetende lichaam te bekomen. Ik begon stilaan mijn plaatsje te forceren tussen de benen van Wendy. Maar in dit werd ik onderbroken door haar vader die plotseling.Nu neuken nl opa kleindochter sex


Goppe wist niet hoe hij het had. Hij liet z'n hoofd achterover zakken en deed z'n ogen dicht. Daarom schrok hij zich kapot toen hij ineens buurvrouws tong in z'n oor voelde. Ze duwde met haar tong totdat Goppe z'n lippen een heel klein eindje van elkaar had en drong toen met haar tong wild en diep naar binnen. Buurvrouw was nu echt bloedgeil. Ze kon er echter niet goed bij en schoof een stuk naar achteren. Goppe kreeg nu een vol zicht op haar weelderige naakte lichaam.

Althans het woord weelderig was het enige dat hem te binnen schoot. Buurvrouw was nu niet een bepaald fotomodel. Alles aan haar was behoorlijk groot, niet zo strak meer maar toch In ieder geval geheel naakt!

En dat zag de heer Goppe niet vaak. Hij wilde overeind komen en tegenspartelen, want sex met de buurvrouw was dan wel een van Goppe's geliefde fantasieën, maar de werkelijkheid was toch even wat anders. Buurvrouw duldde echter geen tegenspraak. Haar hormonen namen het over. Haar kut gloeide en haar sappen begonnen te stromen. Ze duwde Goppe terug, zodat die met z'n hoofd tegen de vloer sloeg en versuft bleef liggen.

Snel maakte buurvrouw hier van gebruik en trok z'n broek, compleet met onderbroek tot aan z'n enkels. Goppe's enorme penis sprong wild tevoorschijn. Buurvrouw slaakte een verrast gilletje bij het zien van de geweldige erectie. Z'n lul schokte lichtjes en hij voelde inderdaad enorm aan. Z'n zak tintelde toen buurvrouw zachtjes met een hand z'n ballen omvatte.

Met de andere ging ze langs de grote paal. Goppe wist het niet. Hij werd een beetje licht in z'n hoofd. Geen wonder, zo'n beetje de helft van z'n bloed zat in de kloppende lul. Buurvrouw boog zich voorover en nam met een geil gezicht zijn eikel in haar mond. Ze keek Goppe recht aan terwijl ze met haar tong langs de eikelrand streelde. Ze ging een klein beetje op en neer met haar hoofd en een straaltje speeksel liep langs de schacht omlaag.

Buurvrouw had de ballen losgelaten en voelde aan haar eigen geslachtsdeel. Het vocht liep langs haar vingers. Ze was in tijden niet zo ontzettend geil geweest. En het was alweer echt een behoorlijke tijd geleden dat ze een goede beurt had gehad. En dan de grootte van buurman Goppe's pik! Ze had werkelijk nooit zo'n grote gezien! Terwijl ze de kloppende lul in haar mond hield begon ze haar lichaam te draaien. Tot Goppe's grote schrik wist ze zich zo te manoeuvreren dat haar natte poes recht boven z'n gezicht uit kwam.

Langzaam liet buuv zich zakken. Goppe keek recht in de glinsterende roze spleet, welke weelderig was voorzien van omringend dik , zwart schaamhaar. De geur van het vrouwelijke natte kutvlees overweldigde de arme Goppe. Hij hield zowel z'n ogen als mond stijf dicht. De sappen stroomden over z'n gezicht en buurvrouw begon heel voorzichtig te bewegen.

Maar van Goppe's gezicht kwam geen reactie. Dus hield buuv dit snel voor gezien. Dan maar die enorme dikke paal in haar flamoes. Ze liet de paarse knobbel uit haar mond floepen en positioneerde zich op haar hurken boven de neukstaaf. Goppe haalde opgelucht adem. Met z'n vrije hand veegde hij de kutsappen uit z'n ringbaardje. Hij kon het niet laten om toch even met z'n tong langs z'n lippen te gaan om een idee te krijgen van de smaak.

Hij was per slot van rekening ook bloedgeil natuurlijk. Maar al z'n aandacht ging nu weer naar buuv die zich met enige moeite langs z'n paal naar beneden liet zakken. Buurvrouw liet zich een beetje achterover zakken en begon heftig met haar heupen te stoten.

Ze voelde hoe de immense pik haar scheur wijd oprekte, maar het was fantastisch De hele zaak was nu zo glibberig dat ze tot aan z'n grote ballen over de lul was heen gezakt. Ze was volledig gevuld. Keer op keer gleed ze met haar warme roze kut over de hete harde neukpaal. Goppe hield het niet langer. Hij was geiler dan ooit en liet zich nu helemaal gaan. Ondanks dat buurvrouw geen lichtgewicht was stootte hij z'n heupen een halve meter de lucht in.

Buuv ving hem verbaast op. En toen spoot Goppe. En niet zo'n beetje ook. Z'n ballen trokken samen en grote golven kokend sperma verlieten de schacht om diep in buurvrouw een enorme explosie te veroorzaken. Want ook zij kwam klaar. Ze gilde het uit toen haar kutspieren verkrampten van genot. Haar heupen schokten heftig en ze beleefde het meest intense orgasme sinds jaren. Toen beide lichamen waren uitgeraasd keken de twee buren elkaar enigszins verward aan. Buuv liet de naschokkende lul samen met een golf sperma uit haar flamoes glijden.

Ik sloot mijn ogen en ze likte met haar tong rond het randje van mijn lul. Vervolgens likte ze tot beneden en zoog een voor een mijn ballen naar binnen. Ze trok terwijl ze haar tong in mijn pis gaatje stak haar bovenste kleren uit. Ze had gaan BH aan en haar mooi gevormde borsten lagen daar binnen handbereik.

Terwijl ik haar borsten kneedde ontdeed ze mijn en haar zelf van de rest van haar kleding. Ik ging boven haar hangen, zoog aan haar volwassen borsten en zette mijn lul voor haar gangetje. Ik stootte mijn lul in een keer in haar kut. Voor een vrouw op leeftijd was haar gangetje vrij nauw.

Terwijl ik haar lag te neuken hoorde ik ineens een broek naar beneden vallen. Ik keek en zag mijn vriend in zijn flikker met zijn lul in zijn hand. Ik stopte even maar zijn moeder zei dat hij naar haar moest komen zodat ik haar verder kon neuken.

En zo lagen we daar dus met drie. Ik was haar aan het neuken in haar nauwe kutje en lag te sabbelen op haar borsten, mijn vriend werd zalig gepijpt en zij lag te genieten van twee jonge piemels. Ik spoot mijn eerste stralen in haar kutje en de rest spoot ik op haar buik en lekkere borsten. Ik zakte onderuit en genoot van het spektakel want nu was haar zoon haar aan het neuken. Ik hoorde de voordeur dicht slaan de andere twee hoorden niets door hun eigen gekreun.

De zus, Wendy heet ze, liep de living binnen. Ze zag daar drie blote mensen waarvan een twee aan het neuken waren haar eigen broer en moeder dan nog.

De andere jongen kende ze ook, een goede vriend van haar broer wist ze. Hij lag daar met een half slappe piemel die een beetje glinsterde van het vocht. Wendy was een vrij mollig meisje van 19 jaar maar ze was niet dik. Ze had mooie volle borsten en heel volle heupen. Ik had ze al eens naakt gezien want we ik en haar broer waren al eens ''s morgens vroeg haar slaapkamer binnen geslopen en voorzichtig het deken van haar afgehaald want haar broer wist da ze naakt sliep.

Op het eerste zicht leek Wendy verschoten maar na enkele ogenblikken keek ze met een geil gezichtje naar mijn piemel. Ze liep op me toe, zette zich op haar knieën en voor de tweede keer vandaag werd ik gepijpt. Eerste likte ze al het kutvocht en sperma van mij pik en dan begon ze me te pijpen. Mijn lul begon al stilletjes aan terug te groeien maar hij kwam weer op volle glorie toen Wendy zich uitkleedde. Ze had prachtige borsten en een klein streepje schaamhaar op haar kutje.

Ze ging op de zetel staan en beveelde me op een heerlijke toon haar te beffen. Dus begon ik haar kutje te likken. Ik likte eerst haar clitoris drijfnat en nadien ging ik mijn tong haar spleetje binnen. Ik bleef haar clitoris verwennen met mijn duim en zij kneedde zelf haar borsten.

Na enkele minuten begon mijn tong vermoeid te geraken maar zei begon geil te schreeuwen wat mij kracht gaf. Het duurde enkele seconden voor ze zich naar haar hoogtepunt begaf maar het kutvocht liep na enkele seconden toch tegen mijn tong op. Ze moest even bekomen en zette zich neer. Hier profiteerde ik van om aan haar borsten te likken en te zuigen. Maar mijn lul stond weer op springen door het aanzicht van deze schoonheid en ik wilde haar neuken.

Op de achtergrond kwam Marina reeds voor de vierde keer klaar. En mijn vriend lag na zijn orgasme boven op haar zwetende lichaam te bekomen. Ik begon stilaan mijn plaatsje te forceren tussen de benen van Wendy. Maar in dit werd ik onderbroken door haar vader die plotseling. De vermoeide blik van Marina veranderde in een geile blik. Ze duwde haar zoon opzij en ging naar haar man. Ze liep op hem toe en gaf hem een tongzoen vol op zijn mond.

Ik volgde het voorbeeld en kuste Wendy. Ze stribbelde even tegen maar na even cirkelden onze tongen rond elkaar en had ik een perfect plaatsje veroverd tussen haar prachtige benen. Ik begon haar te neuken. Ze was al duidelijk geen maagd meer. Op de achtergrond lagen Marina en haar man reeds te neuken en ook mijn vriend zijn lul groeide opnieuw.