Gratis sex afspraakjes clitje wrijven

gratis sex afspraakjes clitje wrijven

..

3 lullen in een kut man beft vrouw

Online bigoodf 54 Een niet onaantrekkelijke dame , met het hartje op de juiste plaats. Online miss70 50 Ik ben een lieve zachte vrouw van middelbare leeftijd die positief in het leven staat.

Hopefulllovebird1 42 Friesland Profiel van Hopefulllovebird1. Amoria 46 Overijssel Profiel van Amoria. Susette19 49 Zeeland Profiel van Susette Anigue 49 Drenthe Profiel van Anigue Ellisb2 45 Zuid-Holland Profiel van Ellisb2. Clarine 44 Flevoland Profiel van Clarine. Ankertje1 46 Overijssel Profiel van Ankertje1.

Voske3 42 Noord-Brabant Profiel van Voske3. Whatget1 42 Noord-Holland Profiel van Whatget1. Frederica 49 Flevoland Profiel van Frederica Selma15 44 Limburg Profiel van Selma Dyonneke 46 Gelderland Profiel van Dyonneke Iriss 43 Gelderland Profiel van Iriss. Ze staat op en wil de ruimte uitlopen om op het toilet er wat aan te doen als ze wordt aangesproken door een jonge vrouw.

Ze kijkt de vrouw aan. Het is een hoogblonde dame van een jaar of Stevige borsten en prachtige blauwe ogen.

Ben jij nieuw hier? Marja vertelt dat ze aan een test meedoet en stelt zich voor. Lisa vertelt dat ze alweer ruim een week meedoet aan een medische test en dat het haar vreselijk goed bevalt. Ik zie aan je dat je ook al hetzelfde hebt. Lisa duwt haar lichaam tegen dat van Marja aan en het lijkt wel alsof Marja een grote pik voelt tegen haar kruis. Het lijkt alsof Marja een scheut van genot door haar lichaam voelt gaan.

Haar clitoris schreeuwt om aandacht en haar hart gaat tekeer. Marja duwt haar borsten tegen haar nieuwe vriendin aan terwijl ze met haar hand voelt tussen de benen van de vrouw. Wat ze voelt is ongelooflijk. De clitoris van Lisa is enorm. Ze voelt een aalgladde keiharde staaf van minstens een centimeter of vijftien die recht naar voren steekt. Als Marja de staaf beetpakt krimpt de vrouw ineen en kreunt van genot.

Lisa duwt daarop met een soepele beweging haar keiharde clitoris in Marja’s kletsnatte vagina. De vrouwen staan zo tegen elkaar aan te stoten en kreunen van genot. Marja voelt het gladde staafje van haar nieuwe vriendin in haar kletsnatte kut schuiven en ze laat zich achterover op de grond zakken. De vrouwen gaan wild tekeer en vergeten hun omgeving totaal. Ze worden na een kwartiertje ruw onderbroken door een verpleger. Ik wil geen spelbreker zijn, maar Marja moet even mee voor een tussentijdse behandeling.

Marja staat op het punt een daverend orgasme te krijgen en is na de vernederende onderbreking even totaal van de kaart. Ze loopt als een zombie met de man mee en komt pas tot haar positieven als ze wordt voorgesteld aan een nieuwe behandelaar. De man stelt zich voor als dokter Job. Hij is de samenbinder van de kliniek geeft hij aan. Een belangrijk onderdeel van de behandeling als vrouwen enkele dagen ver zijn met de behandeling. Eerst geeft de arts wat uitleg over wat er zoal met Marja is gedaan.

De medicatie die ze krijgt is een mix van menselijke en dierlijke, mannelijke en vrouwelijke hormonen. Het basiseffect is een lagere en stabiele bloeddruk waarbij de doorbloeding naar enkele vitale onderdelen van het lichaam aanzienlijk verbetert. Zo is gebleken dat mensen met hart, nier en seksuele klachten er zienderogen van opknappen. Wel is ook gebleken dat met name het seksuele onderdeel een sensationele werking heeft op enkele uiterlijke kenmerken. Marja heeft natuurlijk al gemerkt dat haar clitoris erg gevoelig is door de betere doorbloeding en zelfs enige groei heeft doorgemaakt.

Marja knikt bevestigend als de dokter haar vertelt dat dit niet het meest vervelende onderdeel is van de behandeling. Wel is het raadzaam om de clitoris enkele malen per dag zorgvuldig met een zalf in te smeren waardoor deze de onvermijdelijke groei helpt en uitdroging tegengaat. Ze krijgt een tube in haar handen gedrukt en de instructie om zichzelf minstens om de twee uur hiermee zorgvuldig in te smeren.

Daarna zegt de arts dat ze nog even op de behandeltafel mag gaan liggen. Marja gaat liggen en haar armen en benen worden met beugels vastgemaakt aan de tafel. Verbaast kijkt ze de man aan die haar gerust stelt. Ze krijgt een injectie met de inmiddels bekende medicijnen. Het lijkt wel of de dosis iedere keer groter wordt, maar Marja weet inmiddels dat het gevoel daarna erg goed is. De man smeert ook haar clitoris in met de zalf en daarbij masseert hij even Marja’s gezwollen clitoris. Marja ligt al snel te kronkelen van plezier en kreunt dat de man vooral door moet gaan.

Even pakt hij nu met zijn volle hand Marja in haar kruis en duwt zijn middelvinger naar binnen. Marja smeekt hem door te gaan, maar de man stopt abrupt. Dokter Job zegt dat ze nu een koptelefoon op krijgt met muziek en dat haar gezichtsvermogen even wordt belemmerd om haar reactie te kunnen bestuderen. Daarbij wordt er ook iets gedaan om de druk op haar gespannen clitoris te verminderen. Gelaten ondergaat Marja het belemmeren van haar gezichtsvermogen en haar gehoor. Zwoele muziek klinkt door de koptelefoon en ze raakt langzaam maar zeker in een warme roes door de combinatie van de medicatie en de muziek.

Ze voelt dat er een kapje over haar gezwollen clitoris wordt geplaatst waarna ze voelt dat er met een enorme kracht aan haar clitoris wordt gezogen.

Marja ligt te kronkelen van genot terwijl het voelt alsof haar clitoris langzaam maar zeker een enorme omvang aanneemt. Ruim een uur ligt Marja te genieten van de behandeling waarbij ze het ene na het andere orgasme beleeft totdat ze wordt verlost.

Dokter Job ontdoet haar eerst van haar zuignap, blinddoek en koptelefoon. Ze hoort hem zeggen dat de behandeling toch wel erg goed aanslaat. Ze kijkt naar beneden en ziet dat haar clitoris inmiddels gegroeid is tot wel zo’n tien centimeters en daarbij recht vooruit steekt. De dokter smeert nog wat zalf op het enorme apparaat waarbij de schokken van genot door haar lijf gieren. Zachtjes wrijft hij de zalf goed in het door de versterkte doorbloeding paars aandoende lichaamsdeel tot Marja kreunend en schokkend onder de behandeling opnieuw klaar komt.

Als Marja kijkt ziet ze dat het lijkt alsof haar clitoris weer wat is gegroeid in zowel de lengte als in de breedte. Menig man zou inmiddels jaloers zijn op wat er nu tussen haar benen uitsteekt. De man maakt nu haar boeien los waarna Marja als in een reflex haar nieuw verworven megaclitoris beetpakt. Opnieuw trekt een schok door haar lichaam als haar hand er aan komt.

Dokter Job vertelt nu dat zolang de behandeling duurt haar clitoris zal groeien en dat als de behandeling voorbij is ze de keuze zal hebben om met behulp van extra medicijnen haar genotstaaf in stand te houden of onder begeleiding weer te laten slinken naar een wat normalere grootte. Voorlopig is het effect bij Marja aanzienlijk heftiger dan ze tot nu toe hebben gezien bij andere proefpersonen. Ze moet rekenen op een uiteindelijk resultaat van misschien zo’n 25 centimeter. Een clitoris van 25 centimeter die voortdurend overgevoelig is en keihard vooruit steekt.

Dat kan toch niet waar zijn. Weer op haar kamer aangekomen bekijkt ze zichzelf en de spiegel en staart naar haar gezwollen staaf. Ze pakt de zalf en smeert zichzelf voorzichtig in waarbij de golven van genot opnieuw door haar lichaam gieren. Ze pakt het glibberige staafje nu met haar hand en trekt er aan als was het een mannelijke penis. Liggend op haar bed wrijft ze zich naar een heerlijke climax terwijl ze denkt aan de geweldige nieuwe mogelijkheden die haar nieuw verworven orgaan haar biedt.

Het is alweer een aantal dagen later als Marja wakker wordt na een lange onrustige nacht waarbij ze droomde dat ze beurtelings genomen wordt door vrouwen met enorme mannelijke geslachtsdelen en zelf mannen en vrouwen neemt waarbij ze het ene na het andere orgasme krijgt.

Ze voelt tussen haar benen en schrikt van haar inmiddels wel erg gezwollen clitoris. Het ding is nu al weer meer dan twintig centimeter groot en bijna even dik als haar eigen pols. Ze pakt de zalf en smeert zich voorzichtig in waarbij het lijkt alsof er weer een centimeter bij komt. Ze loopt naar de spiegel en staart vol ongeloof naar haar eigen lichaam. Hoe is het mogelijk denkt ze en ze streelt voorzichtig over haar enorme lid. Wanneer er op haar deur wordt geklopt loopt ze half in trance naar de deur en opent deze terwijl ze nog poedelnaakt is.

Voor haar staat een breeduit lachende Lisa die haar begroet met een hartstochtelijke kus op de mond. Ze duwt de naakte Marja snel naar binnen en sluit de deur achter zich. Lisa trekt haar ochtendjas uit en ze duwt Marja richting het bed. Als ze bovenop Marja ligt wrijft ze voorzichtig met haar eigen gezwollen clitoris over die van Marja en de twee vrouwen liggen al snel te kronkelen van het genot dat ze elkaar bezorgen.

Marja duwt Lisa van zich af en gaat omgekeerd op de mooie vrouw liggen. Ze neemt het gegroeide geslachtsdeel in haar mond terwijl ze haar eigen clit diep in de mond duwt van Lisa. Lisa begrijpt wat er van haar wordt verlangd en zuigt en likt aan de glibberige staaf terwijl Marja vol overgave hetzelfde bij haar vriendin doet. Het valt Marja op dat de smaak van Lisa’s gezwollen clitoris heerlijk is. De vrouwen liggen zo lange tijd elkaar te verwennen als de deur wordt geopend en dokter Job met een assistente binnenloopt.

Minutenlang staat Job te kijken naar het opwindende schouwspel van de twee prachtige vrouwen. Marja voelt dat de dokter haar bij de arm pakt en ontworstelt zich uit de armen van Lisa. Ze trekt haar badjas aan en wandelt gedwee mee met de dokter naar de behandelkamer. Ze moet zich weer uitkleden en gaat liggen op de behandeltafel. Haar armen worden weer in de beugels gezet en ze krijgt door een verpleegster gekleed in een kort wit verpleegstersjurkje een infuusnaald in haar arm geplaatst.

We starten nu een volgende fase van de behandeling waarbij we de verschillende medicijnen via een infuus toedienen. Je zal het effect als bijzonder prettig ervaren en we raden je aan gewoon je instincten te volgen zoals deze zich aandienen. Marja hoort wel wat de dokter zegt, maar realiseert zich totaal niet wat die woorden inhouden. Ze voelt zich al dagen geweldig en ze denkt in feite alleen nog maar aan bevrediging. Ze staart met grote ogen naar haar enorme clitoris als de dokter er voorzichtig weer wat zalf op smeert en ze geniet met volle teugen van de aanraking.

Ze kronkelt en slaakt dierlijk aandoende kreten van genoegen. Hierna plaatst de dokter elektroden op het gezwollen lichaamsdeel en legt het infuus verder aan.gratis sex afspraakjes clitje wrijven

..


Extreem hard geneukt geile tiener kutjes

  • Sexmarkt drenthe te klein kutje
  • Betaalde sex zwolle gratis sexadvertenties
  • 34

Strak poesje gangbang


gratis sex afspraakjes clitje wrijven