Rijke vrouwen zoeken sex honkbalknuppel in kut

rijke vrouwen zoeken sex honkbalknuppel in kut

..

Ero massage roermond oud maar geil
rijke vrouwen zoeken sex honkbalknuppel in kut

..
Nu sex date tantra massage flevoland

  • Haar handen pakken achter haar eigen rug om nu mijn ballen beet en sjort ze zich vast aan mijn kloppende en nu maximaal opgezette lul.
  • Online sex prive ontvangst deventer
  • Gratis neuken in eindhoven tantra massage prostaat
  • VOLLE VROUW NEUKEN MAN ZOEKT VROUW VOOR GRATIS SEX

Grote kittelaar erotische massage almelo


Steeds heftiger draait ze haar kont en begint haar poes nu actief op mijn mond op en neer te rijden. Dan begint ze te schokken en terwijl ik voel dat haar geil me over de kin loopt, komt ze gillend klaar.

Ze stapt van me af en ik hoor dat ze langs me heen loopt. Ik voel dat ze op het bed stapt en op haar knieën schrijlings over me heen gaat zitten. Ze pakt met beide handen mijn lul zo hard vast dat het pijn doet en duwt haar grot tegen mijn eikel.

Ik voel de natheid en heetheid van haar kutlippen en met een diepe haal laat ze zich over mijn stam heen zakken. Bijna kom ik, maar als ze dat in de gaten heeft, trekt ze ruig aan mijn tepel en de pijn leidt me zo af dat de geilheid even wegzakt. En dan begint Anja me te berijden zoals een amazone een hengst. Langzaam veert ze op waardoor mijn pik bijna helemaal uit haar glijdt.

In die positie blijft ze even zitten en ondanks dat ik mijn middel zo hoog mogelijk opkrik, blijft alleen de top van mijn eikel nog in haar kut zitten.

Dan laat ze zich met groot geweld weer op mijn lul zakken waarbij ze iedere keer vol op mijn ballen terechtkomt. Die zijn erg gevoelig door de elastiekjes en zorgt ervoor dat ik wel geniet maar niet voldoende om klaar te komen. Ik wou dat ik erbij kon om die elastiekjes weg te halen, dan kon ik die geile teef tenminste vol spuiten. Steeds heftiger ramt ze op mijn lul op en neer terwijl ze haar kut samentrekt in een poging mijn pik nog strakker te omvatten.

Kreunend en steunend gaat ze steeds heftiger op en neer. Haar handen pakken achter haar eigen rug om nu mijn ballen beet en sjort ze zich vast aan mijn kloppende en nu maximaal opgezette lul.

Dan slaakt ze een diep gorgelende kreet en begint haar onderbuik te schudden. Met een laatste explosie laat ze zich op mijn pik vallen die dieper dan ooit in haar kut boort en dan komt ze klaar met schuddend geweld. Goed idee met die elastiekjes. Zo kon je niet komen hè? Zal ik je losmaken?

Nadat ze de tijd genomen heeft om dat te doen, doe ik mijn blinddoek af en kijk met knipperende ogen om me heen.

Die staat er gewoon weer net zo hoerig aangekleed bij als daarvoor. Alsof er niets gebeurd is. Maar ik ben door en door geil en moet nodig ongehinderd kunnen naaien. Dus ik sta op, graai naar haar middel en trek haar strak tegen mijn nog steeds gezwollen lid en begin neukbewegingen tegen haar buik te maken. Dat geeft mij de gelegenheid weer tegen haar aan te rijden en ik duw mijn lul strak tegen haar kont aan. Ik moet gewoon neuken.

Maar opnieuw zegt ze: Bewaar je geilheid maar voor zo meteen. Kleed je aan, dan gaan we uit. Slaafs doe ik wat me gezegd wordt en al snel verlaten we haar huis. Na een minuut of zeven lopen komen we bij de wallen en begin ik een vaag vermoeden te krijgen wat deze slet van plan is. We lopen dicht tegen elkaar langs de portieken en ondanks de stoot naast me, kijk ik toch mijn ogen uit aan al het lekkers dat wacht op klandizie. Anja trekt me naar binnen bij een van de peepshow gelegenheden en geroutineerd neemt ze me mee naar een van de privé-cabines.

Daar drukt ze op een knop en al gauw verschijnt er een bloedmooie meid van een jaar of twintig met een donker uiterlijk. Ze zou Mexicaans kunnen zijn of Braziliaans. Anja zegt tegen haar dat haar vriendje zin heeft in een goeie show en ze geeft 50 euro aan het meisje. Die begint voor het venster te draaien met haar heupen en gespt tergend langzaam haar bh los. Terwijl ik gefascineerd toekijk, is Anja naast me geknield en begint me te masseren door mijn jeans heen.

Opnieuw komt mijn lul tot leven, heel makkelijk deze keer, want ik heb nog steeds geen goeie beurt gehad.

Het meisje vindt dit ook wel een beetje geil en ze begint haar borsten lekker te verwennen. Ondertussen ritst Anja mijn broek weer open en haalt mijn al weer harde lul eruit.

Nog steeds is de huid rood van de afgelopen neukpartij en het elastiek zorgt weer voor een donkerpaarse zwelling. Het meisje doet nu haar string omlaag terwijl ze haar billen vlak bij het venster houdt. Dan spreidt ze haar benen een beetje en krijg ik zicht op een mooie, gladgeschoren poes. Als ze zich omdraait gaat ze op haar stoel zitten, spreidt haar benen en met haar soepele vingers begint ze haar schaamlippen te verwennen.

Anja houdt mijn geilheid goed in de gaten want ze laat me weer niet tot een orgasme komen. En ik begin dat spelletje eigenlijk wel lekker te vinden: Uiteindelijk is de tijd voorbij en Anja bedankt het meisje. Dan zegt ze me dat ik me maar weer moet aankleden want we moeten verder.

En terwijl ze mijn eikel een lik geeft, verzekert ze me dat ik echt wel aan mijn gerief zal komen. Onbevredigd, maar heter dan ooit verlaat ik de seksshop. We lopen een stukje verder langs de wallen en Anja lijkt een duidelijk doel voor ogen te hebben. We draaien een smal steegje in en bij een van de ramen aan de rechterkant stopt Anja en kijkt onbeschaamd naar binnen. Ze komt glimlachend naar buiten en zegt: Anja neemt haar even apart en wijst een paar keer naar me.

Uiteindelijk knikken ze en de vrouw laat ons binnen. Anja stelt haar voor als Joyce en zegt: De ruimte binnen is mooier dan ik me herinner van de paar keren dat ik betaalde seks heb gehad.

Een groot bed, een douche, een bank met een sprei erover en overal reusachtige spiegels stralen uit dat hier veel seks bedreven wordt. Joyce zegt tegen me: Mag ik hem zien? En zonder het antwoord af te wachten knielt ze voor me, en voor de zoveelste keer die avond wordt mijn broek open gedaan en mijn lul eruit gehaald. Weer staat ie op knappen maar Joyce beperkt zich tot een lik aan de eikel en gebaart dan dat ik op de bank moet gaan zitten.

Ik doe mijn mocassins en broek maar gelijk helemaal uit en trek ook mijn trui en shirt uit. Helemaal naakt, met een keiharde en extra opgezwollen paal leun ik terug in de bank.

Ondertussen is Joyce achter Anja gaan staan en slaat haar handen om het middel van Anja. Die draait haar hoofd naar Joyce toe en de twee beginnen elkaar te kussen en af te likken. Voor het eerst heb ik nu onbelemmerd uitzicht op haar prachtige ballen en begin met mijn pik te spelen. Dit wordt beantwoord door Anja die de tepels van Joyce kneedt waarna ze verder gaan met tongzoenen. Al gauw hebben beide meiden niets meer aan en strelen ze elkaar overal.

Joyce laat haar vingers langs de spleet van Anja lopen en ik zie het glinsterende vocht dat Joyce met wellust oplikt. Anja zit met haar handen tussen de stevige, kleine billen van Joyce te graaien en ik vermoed dat ze haar vinger in haar kontgat gestoken heeft.

Ze laten zich niet storen door mijn geruk aan mijn geslacht en ze vleien zich voor me op het grote bed in positie. Ik heb zicht op Anja die haar gezicht begraaft tussen de benen van Joyce en met haar tong wellustig de strakke gleuf verkent.

Joyce laat zich niet onbetuigd en terwijl ook zij met smaak de kutsappen van mijn begeleidster proeft, slaat ze ritmisch met luid geklets op de billen van Anja die daar erg hitsig van wordt. Dan begin ik te neuken en Anja sjort me aan mijn ballen naar binnen, diep in de spelonken van het grotje van Joyce.

Terwijl ik mijn staaf tot aan de wortel in Joyce stoot, plaatst Anja haar tong tegen mijn paal en bij iedere beweging voel ik niet alleen de kutspieren van Joyce om mijn knuppel sluiten, maar ook nog eens de tong van Anja.

Ik heb inmiddels geleerd niet te snel te komen en trek mijn genotsstaaf uit Joyce voordat mijn zaad begint te stromen. Anja knikt goedkeurend en duwt Joyce van zich af. Joyce gaat nu verliggen zodat haar kont over de rand van het bed heen steekt. Haar benen heeft ze wijd gespreid en opgetrokken en zo ligt ze te wachten op neukgenot.

Anja is naar de hoek van de kamer gelopen en heeft een grote vibrator gepakt. Die smeert ze in met zalf en dan gaat ze op de grond liggen onder de overhangende reet van Joyce. Ik kijk gefascineerd toe als Anja nog een klodder zalf tussen de billen van Joyce smeert en dan de vibrator tussen de billen duwt.

Joyce rekt zich nog wat verder op en trekt met haar handen haar kontgat zo ver mogelijk open. Anja beweegt nu heel zachtjes de vibrator naar binnen en steeds een millimeter dieper verdwijnt deze in het strakke hol van Joyce. Die begint zachtjes te kreunen en als Anja de vibrator aanzet wordt het kreunen luider. Ik ga voor het bed staan en buig me voorover zodat ik in ligsteun bovenop Joyce kom liggen die met haar ogen dicht zich concentreert op het genot in haar aars.

Anja grijpt mijn opgezwollen knots en dirigeert die naar de gleuf van haar seksmaatje. Als ik in positie ben, laat ik me zakken en onhoudbaar rek ik de vagina van Joyce op en laat mijn paars aangelopen speer in haar zakken. Dubbel gepenetreerd begint Joyce nu zwaar te ademen en aan haar gezicht zie ik dat ze vecht tegen de golven van genot die door haar heen trekken.

Van onderen ramt Anja de massieve vibrator op vol vermogen in haar hol terwijl ik van boven mijn kloppend vlees in haar op en neer beweeg. Ze begint enorm te zweten en te kronkelen en ik kan zien dat een explosie in dat tengere lijf niet ver meer weg is. Tussen mijn ellebogen klem ik haar nu in en verhoog de kracht en het tempo waarmee ik in haar beuk. Anja ragt intussen lekker verder in haar darm en ik stel me voor hoe die twee enorme staven vlak naast elkaar in dat heerlijke lijf hun werk doen.

Dan begint Joyce te sidderen en met een diep uit haar keel komend gesteun komt ze tot een hoogtepunt. Ik voel haar kut in golven samentrekken waardoor mijn pik zwaar in de mangel genomen wordt. Ik voel mijn ballen samentrekken, ik voel mijn pik nog verder aanzwellen, ik merk dat Anja in mijn ballen knijpt alsof er zo nog meer uit zou komen en met een diepe zucht laat ik mijn aangespannen naaiorgaan los. Bij iedere lading sperma voel ik hoe Joyce schokkend op haar hoogtepunt blijft, me smekend om meer.

Voor mijn gevoel heb ik een enorme lading van mijn slettendrank in haar gestort en mijn lul en ballen zijn gevoelig van de explosie. Langzaam til ik me uit Joyce en sta op, nat van het zweet en ga op de grond zitten. Anja is nog steeds bezig met haar vibrator in de reet van Joyce maar neemt snel mijn plaats in en begint de wijdgeneukte opening van Joyce te beffen.

Die blijft kreunen en steunen en de heftigheid van de schokken in haar bekken nemen weer toe totdat ze met luid gehuil een tweede keer klaarkomt en mijn zaad gedeeltelijk haar gleuf uitdruipt. Ik kan even niet meer en zelfs Anja lijkt even genoeg te hebben. Met een door zaad en geil bedekt gezicht doet ze haar kleren weer aan, geeft de nagenietende Joyce een afsluitende lik tussen haar benen en gebaart me mee te komen. Een keer streelt ze over mijn kruis, kijkt plagerig-medelijdend naar me en zegt terwijl ze haar lippen aflikt: Kun je nog wel goed lopen?

Denk je dat je ooit nog kunt neuken? Onderweg wordt me duidelijk dat Joyce niet zo maar een hoer is, maar een goede vriendin van Anja en dat deze dienst een van de vele was die deze nymfomanen aan elkaar verleenden.

In haar woning aangekomen, zak ik op haar bank om een beetje bij te komen. Ik zie op de klok dat het middernacht is en ik ben moe-genaaid. Anja doet de televisie aan, legt een DVD in en zegt dan dat ze koffie gaat zetten. Alsof ik nog niet genoeg seks gehad heb, toont de film een vrouw die door een jonge vent vol in haar kont gepakt wordt.

Even boeit het me niet, mijn libido is op het nulpunt aangekomen. Anja serveert de koffie en terwijl we van de heerlijk warme en zoete drank genieten, kijkt ze me onderzoekend aan. Ik kijk vragend terug en ze zegt: Of kun je niet meer? Een beetje lusteloos vraag ik: Krijgt die vrouw dan nooit genoeg? Ik zeg dat ik nooit klachten gehad heb, dat iedere man een vrouw kan naaien en dat je alleen maar je leuter erin hoeft te boren.

Ik zal jou eens een beetje voorlichten. En omdat je het zo goed mogelijk moet voelen, ga ik je nog een keer blinddoeken. Ik vind het inmiddels allemaal best en doe wat ze zegt. Nadat ik niets meer zie, hoor ik een beetje geritsel en kort daarna voel ik dat ze achter me op de bank kruipt.

Weer voel ik druppels van een vettige substantie, maar nu is de vloeistof dikker dan de massageolie waar we zo leuk mee gespeeld hebben. Ze smeert mijn rug in, vervolgens mijn billen en laat dan wat tussen mijn billen lopen.

Dan grijpt ze mijn nog slappe lul en begint die, achter me zittend, te kneden. Veel leven zit er nog niet in, maar hij wordt er wel lekker vet van en het voelt ook wel lekker op de door alle ruige seks geïrriteerde huid. Dan begint ze met beide handen mijn billen te masseren en beweegt met haar vingers en duimen in mijn bilspleet. Heel voorzichtig begint ze mijn sterretje te strelen terwijl haar duim misschien een paar millimeter naar binnen gaat.

Dan trekt ze hem weer terug en gaat haar andere duim iets dieper naar binnen. Echt onaangenaam vind ik het niet, hoewel ik er niet aan moet denken dat een man dat zou doen. Maar deze blonde stoot mag wel even frunniken aan mijn gat. Vaardig, stevig, beslist en toch voorzichtig dringt ze dieper door in mijn anus en begint het gat op te rekken. Ik merk dat ze dat toch wel een stuk subtieler doet dan ik normaal bij een vrouw: De sensatie begint toe te nemen en ik stel me het beeld voor van deze geile slet die achter me geknield mijn kont aan het bewerken is.

Ik voel me nu ontspannen en merkt dat mijn lul kleine tekens van leven geeft. Dan voel ik Anja achter me bewegen en een stevig maar toch zacht voorwerp prikt in mijn aars. Ook nu weer gaat ze voorzichtig te werk en tegen de tijd dat ze een paar centimeter diep zit, begrijp ik dat ze een voorbindlul gebruikt.

Even verzet ik me, maar ze beveelt me te ontspannen en de wetenschap dat het een vrouw is, maakt het aanvaardbaar. Centimeter voor centimeter schuift ze naar binnen, me nooit pijn doend.

Het lijkt alsof haar pik een meter lang is, maar in werkelijkheid kan het nooit meer dan 15 centimeter geweest zijn. Nu begint ze me actief te naaien en dankzij de olie voelt het eigenlijk wel lekker. Ze graait weer naar mijn pik en begint die te strelen. Nu word ik weer geil en mijn lul steigert. Ritmisch en synchroon naait ze mijn kont terwijl ze mijn lul aftrekt. Ik richt me voorzichtig op en begin mee te bewegen: Op dat moment stopt Anja, trekt haar kunstpik uit mijn kont en zegt: Dat is wel wat anders dan zo bot je worst erin te rammen, hè?

Denk je dat je het ook kunt? Dat laat ik me geen twee keer vragen en ik ruk mijn blinddoek af. Anja heeft haar kunstpik afgeschopt en staat nu helemaal naakt naast de bank. Haar tieten lijken de hele kamer te vullen en haar tepels staan fier overeind.

Ze bukt zich naar voren zodat ze met haar handen op de bank steunt. Ze spreidt haar benen een beetje zodat haar schaamlippen goed zichtbaar worden. Ik heb de neiging mijn lul gelijk diep in haar kont te rammen maar beheers me en ga te werk zoals ze me het geleerd heeft. Met veel vette olie smeer ik haar in, masseer haar en rek haar kontgaatje op met duimen en vingers.

Ze geniet er zichtbaar van en na verloop van tijd heb ik vier vingers naar binnen gewerkt. Ik ben er klaar voor. Ik haal mijn vingers eruit en manoeuvreer mijn eikel voor haar kont en duw voorzichtig naar binnen.

Makkelijker dan ik dacht, glij ik centimeter voor centimeter naar binnen. Terwijl Anja steeds zwaarder begint te ademen, werk ik mijn hele paal in haar darm en begin dan langzaam te naaien.

Eerst doe ik het voorzichtig, goed lettend op haar genotsniveau. Maar ze moedigt me aan en al gauw maak ik lange slagen waarbij ik mijn lul tot mijn eikel uit haar gat trek en dan met een soepele beweging weer naar binnen stoot. Ze kreunt en steunt nu en begint haar kut te vingeren terwijl ik haar vasthoud zodat ze niet valt in haar trance. Terwijl ik ritmisch doorneuk, pak ik haar borsten met mijn vettige handen en begin haar tepels te masseren. Dat brengt haar op een hoger niveau en ik verhoog mijn naairitme.

Mijn lul staat nu op springen en met mijn handen aan haar borsten trek ik haar nu rechtop. Ik blijf mijn lul bij haar naar binnen stoten maar haar kont is nu ongelooflijk strak en ze kreunt me toe dat ik harder moet beuken. Met alle energie die ik heb ram ik mijn lul keer op keer diep in haar lichaam en dan begint ze te schokken met haar lichaam en zachtjes te gillen.

Het gegil gaat over in gehuil en dan slaat ze haar handen om mijn rug en dirigeert het ritme waarmee ik haar bij iedere stoot uiteen scheur met het geweld van mijn keiharde lul. Het voelt alsof mijn pik in brand staat en de wrijving tussen haar ingewanden en mijn penis is niet meer te harden.

Een laatste keer stoot ik mijn pik tot aan mijn ballen in haar kont en dan komen we allebei met een gil. Ik voel mijn zaad de wortel van mijn lul passeren, door mijn paal racen, en met geweld mijn eikel uitspuiten diep in haar darm. Zo staan we, het lijkt wel een eeuwigheid te duren, golf na golf van sperma uit te wisselen waarbij het ritmisch samentrekken van mijn pik haar ook steeds weer een genotspiek bezorgt. Al die tijd kreunt ze luid en pas na lange tijd ontspant ze zich, buigt voorover en laat mijn inmiddels half harde lul uit haar kont glijden.

Ik zie dat haar reet open blijft staan, tijdelijk opgerekt door mijn dikke paal. Ze draait zich om en neemt mijn hele pik in haar mond. Zorgvuldig en lief likt ze mijn geslacht helemaal schoon, zich daarbij tegoed doend aan mijn zaadresten en haar eigen lichaamssmaken.

Dan stort ze op de bank en ik val naast haar neer. Zo liggen we misschien wel een half uur. Uitgewoond, sufgeneukt, leeggespoten, afgeragd, volgenaaid maar heel tevreden. Dan staat ze op en geeft me een diepe tongzoen. Je bent gewaarschuwd als je volgende keer een vrouw onder het viaduct aanspreekt! Ik was me een beetje, kleed me aan, streel haar zo nu en dan, kus haar liefkozend en neem dan afscheid. Dat was 11 dagen geleden.

Een paar dagen geleden kwam mijn lul weer tot leven en zocht ik haar op. Bleek dat ze verhuisd was naar een onbekend adres.

Deze slet wilde echt een anonieme neuktour. Jammer, maar nu weet ik ten minste hoe ik een vrouw in haar kont moet naaien. Als je dit leest, Anja: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Mark en Chantal liggen hiernaast gewoon ongegeneerd te neuken! Ik spitste mijn oren en ja hoor… uit de tent naast ons klonken gesmoorde opgewonden kreetjes, gekreun en gehijg. Ik voelde haar naakte lichaam tegen het mijne.

Nu hadden we al eens vaker over onze fantasieën gehad, en ik wist dat Denise niet alleen bi-seksuele gevoelens had, maar ook over partnerruil fantaseerde. Dus ik vroeg haar of ze die fantasie werkelijkheid wilde laten worden. Waarna ze mijn nu keiharde paal diep in haar mond nam en me gretig begon te pijpen. Ik werd supergeil bij het idee haar met Mark bezig te zien en veel te snel kwam ik klaar.

Mijn zaad spoot met kracht in haar mond. Denise reageerde plagend op het snelle einde, maar ik beloofde haar dat ik haar morgen aan het meer intens lekker zou verwennen. Mark en Chantal lagen nog te slapen toen wij vroeg in de morgen naar het meer vertrokken. Rond 9 uur lagen we op het verlaten en zonovergoten strand dat ons door Mark en Chantal was aanbevolen. Een paar meter van de oever stonden bomen en struiken die niet alleen voor schaduwplekken zorgde, maar ook ruimte boden om redelijk uit het zicht flink van bil te gaan.

De zon brandde al fel en na het half uur namen we een verfrissende duik. Het strand was nog steeds verlaten. Denise kwam in het koele water tegenover mij staan, drukte haar lichaam tegen het mijne en begon me wild te tongen. Denise keek me geil aan en zei: En ik denk dat die fantasie maar eens moet uitkomen. Ik heb jou naar Chantal zien kijken met een blik die mij genoeg vertelde en ik vind Mark erg aantrekkelijk. Wat dacht je ervan? Als antwoord duwde ik mijn hand tegen haar kutje, trok haar stevig tegen mij aan en perste mijn tong in haar mond.

Na een lange , geile tongzoen keek ik haar diep in haar geile ogen. Teruggekomen op ons plekje duwde ik Denise op haar rug, plofte naast haar en greep haar slanke lichaam stevig vast. Ze slaakte opgewonden kreetjes wat overging in geil gekreun toen ik tepels begon te zuigen, die al snel keihard werden.

Langzaam daalde ik af met mijn tong, tot ik bij haar kaalgeschoren kutje belandde. Mijn vingertoppen gleden over haar spleetje, ik duwde mijn duim naar binnen en wreef met de palm van mijn hand tegen haar klitje. Ze werd steeds natter en toen haar spleetje zich opende dook ik met mijn hoofd tussen haar dijen, waarna ik haar roze spleetje intens verwende met mijn tong.

Af en toe zoog ik gretig op haar klitje, waar ze luid kermend op reageerde. Ik nam de tijd om haar flink te beffen en te vingeren, wat resulteerde in een heftig orgasme. Denise lag met haar ogen dicht nog na te genieten, waarbij ik zachtjes aan haar harde tepels zoog, toen we het struikgewas achter ons hoorden ritselen.

Verschrikt keken we op en we keken in de glimlachende gezichten van Mark en Chantal die ons plekje via een half overwoekerd paadje betraden. We hoorden jullie honderd meter terug al. Ze wees naar mijn pik die recht omhoog wees. Voordat we konden reageren nam Mark het woord. Hij sloeg zijn arm om zin vriendin en ze verdwenen via het zelfde paadje als waarvan ze gekomen waren.

Dit is onze kans, we moeten vragen of ze bij ons komen liggen. Onmiddellijk sprong Denise op en rende het stel achterna.

Twee minuten later kwam ze terug. Met Mark en Denise! Snel trokken ze hun kleren uit en kwamen naast ons liggen.

We wisten alle vier waar het op uit zou draaien… Natuurlijk gebeurde er niet gelijk spannende dingen. Denise smeerde zich sensueel in en vroeg aan Chantal of ze haar rug wilde insmeren. Denise ging op haar buik liggen, Chantal zat naast haar en spoot de crème over haar rug om die vervolgens met langzame, tedere bewegingen uit te smeren. Chantal keek mij vragend aan. Haar blik zei genoeg. Ik gaf haar een knipoog en knikte met mijn hoofd. Ze pakte de flacon zonnecrème en spoot een straal over de billen van Denise.

Denise spreidde langzaam haar benen. De vingertoppen van Chantal gleden door de bilspleet van mijn vriendin, die nu licht begon te kreunen. Chantal keek nu ook naar haar vriend, die glimlachend een knikje met zijn hoofd gaf. Daarop duwde Chantal haar vingers tegen het kutje van Denise. Mark en ik keken elkaar aan met een goedkeurende blik.

Chantal gaf mijn meisje nu duidelijk een erotische massage. Een paar tellen later lag Chantal dicht tegen Denise. Ze streelde haar tieten en ze keken elkaar geil aan. Ineens lagen ze elkaar geil te tongen en hun handen streelden elkaars kutjes. Mark en ik kregen door dit hete schouwspel een flinke stijve. Mark begon zich af te rukken en ik volgde zijn voorbeeld. De meiden hadden nu alleen nog aandacht voor elkaar. Denise liet zich helemaal gaan en al snel lagen onze partners geil kreunend in standje We keken minutenlang toe hoe de meiden elkaar geil lagen te verwennen tot ze luid kermend een hoogtepunt bereikten.

Chantal draaide met een gelukzalige blik in haar ogen mijn kant op. Denise draaide haar lichaam richting Mark. Die liet er geen gras over groeien en duwde zijn groot geschapen neukstaaf tegen het mondje van mijn vriendin. Onmiddellijk opende ze haar mond en ik kon zien hoe haar volle vochtige lippen zich om zijn knuppel sloten.

rijke vrouwen zoeken sex honkbalknuppel in kut

Gratis sex shemale lelystad sex


rijke vrouwen zoeken sex honkbalknuppel in kut