Rijpzoekt lul afbinden

Zoals ik ook in het artikel dat phoebe linkte al schreef, ik ben geen arts. Erger nog, ik heb niet eens een ehbo-diploma, maar dat artikel heb ik wel door een toen nog bijna- arts na laten lopen op onjuistheden. Dus ik ga er maar even vanuit dat het geen volstrekte onzin is. Maar het is natuurlijk wel in relatie tot bondage Het probleem dat ik met de vraag heb is dat "afbinden" meerdere schadelijke gevolgen kan hebben.

Het meest bekend is het afknellen van de bloedsomloop. Dat is voor armen en benen niet heel snel een probleem. Ledematen kunnen behoorlijk kang zonder bloed voor er permanente schade optreedt.

Bij operaties zelfs enkele uren. Bovendien is het nog knap lastig om de bloedsomloop geheel af te knellen met een normale bondage.

Lukt dat wel, dan gaat het in principe heel erg pijn doen voor er schade optreedt. Jay Wiseman ook al eerder aangehaald heeft weleens een essay geschreven waarin hij aangeeft geen enkel geval te kennen waarbij permamente beschadiging het gevolg was van alleen een beperking van de bloedsomloop.

Uitzonderingen zijn borsten en penissen. Die kunnen minder goed tegen afknellen. In de borsten kan weefselschade optreden en bij penissen kunnen de zwellichamen beschadigd raken. Die zou ik persoonlijk zeker niet langer dan een kwartier echt strak afbinden.

Bij mensen met diabetes of trombose kan het overigens wel weer een extra risico zijn. In relatie tot handen, armen en benen geldt wel dat strakke bondages ook zenuwen kunnen beknellen. Dit is vele malen erger dan het blokkeren van de bloedsomloop. Schade, soms permanent, kan snel optreden, en ook zonder waarschuwingssignalen. Het is dus van groot belang dat je weet waar zenuwen lopen in zijn algemeen én bij je eigen partner.

Bovendien kan het soms heel veraderlijk zijn: Niet de plek waar je doorgaans als eerste aan denkt. Kortom, hoe lang een strakke bondage kan blijven zitten, is in hoge mate afhankelijk van het lichaamsdeel, en waar en hoe je het precies knoopt.

Signalen als slapen, tintelen, gevoelloosheid en beperkte bewegingskracht zijn naar mijn mening altijd reden om na te gaan wát er aan de hand is. Pas als je weet waar het door veroorzaakt wordt, weet je of snel handelen geboden is, en hoe je het probleem het beste kunt verhelpen.

D Deelnemer Kort bericht, moet werken Let wel dat operaties aan armen en benen onder bloedleegte gebeurt. Door de ischaemie zuurstof tekort worden er allerlij afval produkten gemaakt die lokaal en op afstand schade kunnen geven. Een ledemaat koelen geeft ook extra tijd. Voor een langdurige bondage dien je voor een groot contact oppervlak te kiezen tussen huid en bondage, waarbij er geen afknelling ontstaan van een bloedvat of zenuw.

Vooral zenuwen zijn gevoelig en een drukneuropathie ontstaat erg snel en herstel kan dagen tot weken duren. Soms kan er zelfs blijvende schade ontstaan. Duidelijke tintelingen of doof gevoel of blauwe of koude ledematen betekend dat de bondage losser moet of helemaal verwijderd moet worden. Afbinden van een penis zou ik helemaal niet strak doen.

Borsten kunnen wel wat hebben, een kortdurende blauwe verkleuring kan best, maar een 15 minuten is denk ik lang genoeg. Ik moet zeggen dat ik geen medische kennis heb hoelang je borsten mag afbinden, we doen dit nooit in het ziekenhuis haha Het stuwingsgevoel krijg je ook wel bij een wat minder strakke bondage, waarbij de bloedsomloop nog intact is.

Als je de torture galaxy ziet, dan verbaas ik me soms wat borsten kunnen hebben. Aan de andere kant hoef je maar een keer pecht te hebben en dan is de schade wel groot. Er zijn altijd risico's, hoe veilig iets ook is. Kortom, let goed op de sub en haar onderdelen en blijf in contact en ga nooit weg als ze in een knellende bondage zit.

Zelf ga ik al goed opletten bij donkerrood en bij paars is het losmaken. Dan heb ik het over penis en ballen, maar borsten lijkt me vergelijkbaar klierweefsel. Uit deze discussie herhaal ik hier deze informatie: Hoe strakker, hoe korter. Hoe groter de borsten, hoe beter opletten. Na 60 minuten moet alle touw eraf zijn en de circulatie weer volledig vrij.

Borsten bevatten veel vetweefsel vooral grote borsten en vetweefsel is slecht doorbloed. Afbinden van de borsten vermindert de circulatie, waardoor de borst slecht doorbloed raakt en dit kan tot schade leiden.

Als het pijn doet, kun je uitgaan van schade, aldus het artikel. Bij harde slagen of sterke necrose kunnen ernstige hematosen ontstaan, waardoor bacterieën een kans krijgen zwelling, roodworden en evt. Bij genezing van deze hematosen ontstaat littekenweefsel ,wat te voelen is als harde plekken lumps in de borst of te zien is door verkleuringen, een ingetrokken tepel, of geel-bruin vocht uit de tepels.

Littekenweefsel in de vorm van knobbels of harde plekken lijkt bij gewoon borstonderzoek door een arts op een tumor. Het is alléén te onderscheiden van goed- of kwaadaardige tumoren in de borst door er weefsel van te nemen en dit te onderzoeken.

Circa tien procent van de vrouwen krijgt borstkanker, dus als je harde plekken voelt, neem je een groot risico om dit niet te laten onderzoeken en aan te nemen dat het geen kanker is.

La Donna, Je hebt gelijk. Ik bedoel met blauw ook niet diep blauw. Goede opmerkingen in je stukje. Even een paar opmerkingen over de termen en wat toevoegingen.

Een blijvende plek ontstaan door zuurstof tekort ischaemie geeft een necrose dood plek. Overigens zul je dit bij een diffuse zuurstoftekort in de borst niet meteen krijgen.

Als je een andere anti-virus of -malware programma hebt, kan je dat ook doen. Soms ligt het ook aan de firewall, ik had die van gdata, ik kon div. Ik heb die firewall uit gezet en de gewone windows firewall weer aan gezet.

Deze heeft ook wel leuke filmpjes, http: Veel andere vormen van bondage, je houdt je er mee bezig, dus je interesse zal ook naar andere vormen uitgaan, neem ik aan? Je kunt ook een cursus gaan volgen, bij http: Ik ga binnnenkort ook heen. Naar ropemarks workshops moet je wel je eigen sub meenemen als ik me goed herinner. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Hoe bedoel je precies afbinden? Dit kan ook weer alleen in Nederland hè: Ik bedoel dus, dat het niet alleen in nederland ka, maar overal, gelukkig!

Deze link werkt niet bij mij, klopt dat? Bij mij ook niet. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Populaire vragen in deze categorie.

..

Je buurmeisje neuken vrouw trekt lul af
Zoals ik ook in het artikel dat phoebe linkte al schreef, ik ben geen arts. Erger nog, ik heb niet eens een ehbo-diploma, maar dat artikel heb ik wel door een toen nog bijna- arts na laten lopen op onjuistheden.

Dus ik ga er maar even vanuit dat het geen volstrekte onzin is. Maar het is natuurlijk wel in relatie tot bondage Het probleem dat ik met de vraag heb is dat "afbinden" meerdere schadelijke gevolgen kan hebben.

Het meest bekend is het afknellen van de bloedsomloop. Dat is voor armen en benen niet heel snel een probleem. Ledematen kunnen behoorlijk kang zonder bloed voor er permanente schade optreedt. Bij operaties zelfs enkele uren. Bovendien is het nog knap lastig om de bloedsomloop geheel af te knellen met een normale bondage.

Lukt dat wel, dan gaat het in principe heel erg pijn doen voor er schade optreedt. Jay Wiseman ook al eerder aangehaald heeft weleens een essay geschreven waarin hij aangeeft geen enkel geval te kennen waarbij permamente beschadiging het gevolg was van alleen een beperking van de bloedsomloop.

Uitzonderingen zijn borsten en penissen. Die kunnen minder goed tegen afknellen. In de borsten kan weefselschade optreden en bij penissen kunnen de zwellichamen beschadigd raken.

Die zou ik persoonlijk zeker niet langer dan een kwartier echt strak afbinden. Bij mensen met diabetes of trombose kan het overigens wel weer een extra risico zijn. In relatie tot handen, armen en benen geldt wel dat strakke bondages ook zenuwen kunnen beknellen. Dit is vele malen erger dan het blokkeren van de bloedsomloop. Schade, soms permanent, kan snel optreden, en ook zonder waarschuwingssignalen. Het is dus van groot belang dat je weet waar zenuwen lopen in zijn algemeen én bij je eigen partner.

Bovendien kan het soms heel veraderlijk zijn: Niet de plek waar je doorgaans als eerste aan denkt. Kortom, hoe lang een strakke bondage kan blijven zitten, is in hoge mate afhankelijk van het lichaamsdeel, en waar en hoe je het precies knoopt. Signalen als slapen, tintelen, gevoelloosheid en beperkte bewegingskracht zijn naar mijn mening altijd reden om na te gaan wát er aan de hand is. Pas als je weet waar het door veroorzaakt wordt, weet je of snel handelen geboden is, en hoe je het probleem het beste kunt verhelpen.

D Deelnemer Kort bericht, moet werken Let wel dat operaties aan armen en benen onder bloedleegte gebeurt. Door de ischaemie zuurstof tekort worden er allerlij afval produkten gemaakt die lokaal en op afstand schade kunnen geven. Een ledemaat koelen geeft ook extra tijd.

Voor een langdurige bondage dien je voor een groot contact oppervlak te kiezen tussen huid en bondage, waarbij er geen afknelling ontstaan van een bloedvat of zenuw. Vooral zenuwen zijn gevoelig en een drukneuropathie ontstaat erg snel en herstel kan dagen tot weken duren.

Soms kan er zelfs blijvende schade ontstaan. Duidelijke tintelingen of doof gevoel of blauwe of koude ledematen betekend dat de bondage losser moet of helemaal verwijderd moet worden. Afbinden van een penis zou ik helemaal niet strak doen. Borsten kunnen wel wat hebben, een kortdurende blauwe verkleuring kan best, maar een 15 minuten is denk ik lang genoeg.

Ik moet zeggen dat ik geen medische kennis heb hoelang je borsten mag afbinden, we doen dit nooit in het ziekenhuis haha Het stuwingsgevoel krijg je ook wel bij een wat minder strakke bondage, waarbij de bloedsomloop nog intact is. Als je de torture galaxy ziet, dan verbaas ik me soms wat borsten kunnen hebben. Aan de andere kant hoef je maar een keer pecht te hebben en dan is de schade wel groot.

Er zijn altijd risico's, hoe veilig iets ook is. Kortom, let goed op de sub en haar onderdelen en blijf in contact en ga nooit weg als ze in een knellende bondage zit. Zelf ga ik al goed opletten bij donkerrood en bij paars is het losmaken.

Dan heb ik het over penis en ballen, maar borsten lijkt me vergelijkbaar klierweefsel. Uit deze discussie herhaal ik hier deze informatie: Hoe strakker, hoe korter. Hoe groter de borsten, hoe beter opletten.

Na 60 minuten moet alle touw eraf zijn en de circulatie weer volledig vrij. Borsten bevatten veel vetweefsel vooral grote borsten en vetweefsel is slecht doorbloed. Afbinden van de borsten vermindert de circulatie, waardoor de borst slecht doorbloed raakt en dit kan tot schade leiden. Als het pijn doet, kun je uitgaan van schade, aldus het artikel. Bij harde slagen of sterke necrose kunnen ernstige hematosen ontstaan, waardoor bacterieën een kans krijgen zwelling, roodworden en evt. Bij genezing van deze hematosen ontstaat littekenweefsel ,wat te voelen is als harde plekken lumps in de borst of te zien is door verkleuringen, een ingetrokken tepel, of geel-bruin vocht uit de tepels.

Littekenweefsel in de vorm van knobbels of harde plekken lijkt bij gewoon borstonderzoek door een arts op een tumor. Het is alléén te onderscheiden van goed- of kwaadaardige tumoren in de borst door er weefsel van te nemen en dit te onderzoeken. Circa tien procent van de vrouwen krijgt borstkanker, dus als je harde plekken voelt, neem je een groot risico om dit niet te laten onderzoeken en aan te nemen dat het geen kanker is.

La Donna, Je hebt gelijk. Ik bedoel met blauw ook niet diep blauw. Goede opmerkingen in je stukje. Even een paar opmerkingen over de termen en wat toevoegingen. Een blijvende plek ontstaan door zuurstof tekort ischaemie geeft een necrose dood plek. Overigens zul je dit bij een diffuse zuurstoftekort in de borst niet meteen krijgen. Als je een andere anti-virus of -malware programma hebt, kan je dat ook doen. Soms ligt het ook aan de firewall, ik had die van gdata, ik kon div.

Ik heb die firewall uit gezet en de gewone windows firewall weer aan gezet. Deze heeft ook wel leuke filmpjes, http: Veel andere vormen van bondage, je houdt je er mee bezig, dus je interesse zal ook naar andere vormen uitgaan, neem ik aan? Je kunt ook een cursus gaan volgen, bij http: Ik ga binnnenkort ook heen. Naar ropemarks workshops moet je wel je eigen sub meenemen als ik me goed herinner. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Hoe bedoel je precies afbinden? Dit kan ook weer alleen in Nederland hè: Ik bedoel dus, dat het niet alleen in nederland ka, maar overal, gelukkig!

Deze link werkt niet bij mij, klopt dat? Bij mij ook niet. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Populaire vragen in deze categorie.

..

Dit is vele malen erger dan het blokkeren van de bloedsomloop. Schade, soms permanent, kan snel optreden, en ook zonder waarschuwingssignalen. Het is dus van groot belang dat je weet waar zenuwen lopen in zijn algemeen én bij je eigen partner. Bovendien kan het soms heel veraderlijk zijn: Niet de plek waar je doorgaans als eerste aan denkt.

Kortom, hoe lang een strakke bondage kan blijven zitten, is in hoge mate afhankelijk van het lichaamsdeel, en waar en hoe je het precies knoopt. Signalen als slapen, tintelen, gevoelloosheid en beperkte bewegingskracht zijn naar mijn mening altijd reden om na te gaan wát er aan de hand is.

Pas als je weet waar het door veroorzaakt wordt, weet je of snel handelen geboden is, en hoe je het probleem het beste kunt verhelpen. D Deelnemer Kort bericht, moet werken Let wel dat operaties aan armen en benen onder bloedleegte gebeurt. Door de ischaemie zuurstof tekort worden er allerlij afval produkten gemaakt die lokaal en op afstand schade kunnen geven.

Een ledemaat koelen geeft ook extra tijd. Voor een langdurige bondage dien je voor een groot contact oppervlak te kiezen tussen huid en bondage, waarbij er geen afknelling ontstaan van een bloedvat of zenuw. Vooral zenuwen zijn gevoelig en een drukneuropathie ontstaat erg snel en herstel kan dagen tot weken duren. Soms kan er zelfs blijvende schade ontstaan. Duidelijke tintelingen of doof gevoel of blauwe of koude ledematen betekend dat de bondage losser moet of helemaal verwijderd moet worden.

Afbinden van een penis zou ik helemaal niet strak doen. Borsten kunnen wel wat hebben, een kortdurende blauwe verkleuring kan best, maar een 15 minuten is denk ik lang genoeg. Ik moet zeggen dat ik geen medische kennis heb hoelang je borsten mag afbinden, we doen dit nooit in het ziekenhuis haha Het stuwingsgevoel krijg je ook wel bij een wat minder strakke bondage, waarbij de bloedsomloop nog intact is. Als je de torture galaxy ziet, dan verbaas ik me soms wat borsten kunnen hebben. Aan de andere kant hoef je maar een keer pecht te hebben en dan is de schade wel groot.

Er zijn altijd risico's, hoe veilig iets ook is. Kortom, let goed op de sub en haar onderdelen en blijf in contact en ga nooit weg als ze in een knellende bondage zit. Zelf ga ik al goed opletten bij donkerrood en bij paars is het losmaken.

Dan heb ik het over penis en ballen, maar borsten lijkt me vergelijkbaar klierweefsel. Uit deze discussie herhaal ik hier deze informatie: Hoe strakker, hoe korter. Hoe groter de borsten, hoe beter opletten. Na 60 minuten moet alle touw eraf zijn en de circulatie weer volledig vrij. Borsten bevatten veel vetweefsel vooral grote borsten en vetweefsel is slecht doorbloed.

Afbinden van de borsten vermindert de circulatie, waardoor de borst slecht doorbloed raakt en dit kan tot schade leiden. Als het pijn doet, kun je uitgaan van schade, aldus het artikel. Bij harde slagen of sterke necrose kunnen ernstige hematosen ontstaan, waardoor bacterieën een kans krijgen zwelling, roodworden en evt. Bij genezing van deze hematosen ontstaat littekenweefsel ,wat te voelen is als harde plekken lumps in de borst of te zien is door verkleuringen, een ingetrokken tepel, of geel-bruin vocht uit de tepels.

Littekenweefsel in de vorm van knobbels of harde plekken lijkt bij gewoon borstonderzoek door een arts op een tumor. Het is alléén te onderscheiden van goed- of kwaadaardige tumoren in de borst door er weefsel van te nemen en dit te onderzoeken. Circa tien procent van de vrouwen krijgt borstkanker, dus als je harde plekken voelt, neem je een groot risico om dit niet te laten onderzoeken en aan te nemen dat het geen kanker is.

La Donna, Je hebt gelijk. Ik bedoel met blauw ook niet diep blauw. Goede opmerkingen in je stukje. Even een paar opmerkingen over de termen en wat toevoegingen. Een blijvende plek ontstaan door zuurstof tekort ischaemie geeft een necrose dood plek. Overigens zul je dit bij een diffuse zuurstoftekort in de borst niet meteen krijgen. Vaker is het een combinatie van een zuurstof tekort met een lokaal trauma door het touw of een slag.

Een slag op de borst of ander trauma kan een bloeding geven in het weefsel. Dit heet een hematoom, een blauwe plek. Gelukkig geneest een licht trauma aan de borsten doorgaans prima. Blauwe plekken op de borsten wil helemaal niet zeggen dat er significante blijvende schade is.

Maar hoe groter de beschadigingen, hoe groter de bloedingen, hoe groter de kans dat het lichaam het niet helemaal kan herstellen en dat er een litteken ontstaat of een inkapseling met verbindweefseling van het beschadigd gebied. Dit geeft inderdaad harde plekken en mogelijk ongerustheid of een probleem bij borstonderzoek.

Gevoeligheid hiervoor is ook een factor. Sommige mensen krijgen door een lichte tik op de borst al een borst ontsteking, terwijl anderen hun borsten stevig mishandelen zonder problemen. Het is een kansspel. BDSM is niet zonder risico, maar zolang het risico acceptabel is voor beide partijen , is er weinig aan de hand. Doe het niet te lang, doe het niet te vaak.

Ik zag eergisteren of de dag daarvoor Het had iets te maken met zijn chi, zei ie. En hij had jaren getraind, gemediteerd etc. Overigens was het niet bdsm, waar ie mee bezig was. Althans, die indruk kreeg ik niet. Was wel erg indrukwekkend te zien waartoe het menselijk lichaam in staat is.

Bij bdsm is sprake van wederzijds goedvinden al is 'goedvinden' misschien niet altijd het juiste woord als je aan de verkeerde kant van de zweep staat Het boekje waar ik het over had is in het duits ipv engels: Das Bondage Handbook van Matthias T.

Dit levert genoeg inspiratie: Ik heb het in chrome, i. Ik weet al waar het bij mij aan ligt, malwarebytes blokkeert zulke sites. Je kunt rechtsklikken op het icoontje rechts onder in de balk, en dan vink je "blokkeer.

Als je een andere anti-virus of -malware programma hebt, kan je dat ook doen. Soms ligt het ook aan de firewall, ik had die van gdata, ik kon div. Ik heb die firewall uit gezet en de gewone windows firewall weer aan gezet. Deze heeft ook wel leuke filmpjes, http: Veel andere vormen van bondage, je houdt je er mee bezig, dus je interesse zal ook naar andere vormen uitgaan, neem ik aan?

Je kunt ook een cursus gaan volgen, bij http: Ik ga binnnenkort ook heen. Naar ropemarks workshops moet je wel je eigen sub meenemen als ik me goed herinner. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Hoe bedoel je precies afbinden?


Solo kutjes dikke borsten naakt