Stiekem masturberen 2 meisjes vingeren elkaar

stiekem masturberen 2 meisjes vingeren elkaar

Eh Blaadjes, soms kan het snel gaan hoor Naar gelang je geile bui of wat dan ook. Gek genoeg, ga maar eens flink met je vaginaspieren zitten knijpen, vaker achter elkaaren regelmatig, met een lekkere gedachte Maar op jezelf aangewezen zijn is niets mis mee, is ook erg lekker.

Lekkerder is toch het gevoel van 'vriendje schuift in en past ook nog eens verdomde lekker'. Mauj, ja die douchekop weet wat DorothyGale schreef op 09 december Blaadjes zondag 9 december En meestal wil ik vaker dan een keer klaarkomen. D Nou zal ze er vast minder tijd voor uittrekken dan ik: P Maar dan nog, het zou mij te veel tijd kosten Ik ga het snel proberen, met alleen het geknijp: Ben alleen bang dat dr toch wel vingertjes bij te pas gaan komen.

Dan halen jullie mij qua orgasmes nooit meer in.. Met dat soort stats kan de komende 55 jaar rustig achterover liggen als het 'n competitie zou betreffen..

Sex buiten beschouwing gelaten.. Tja, er zijn ook draagbare "stiekeme" toys op de markt hoor.. Ik ben man, en kan binnen de minuut nog 'n keer komen hoor. DorothyGale maandag 10 december Aangezien ik geen man ben, kan ik na een minuutje glimlachen gewoon weer verder. Overigens gebruik ik nooit speeltjes en misschien dat dat ook scheelt; ik weet precies welke fantasietjes en bewegingen ik met elkaar moet combineren om snel een prettig resultaat te krijgen. Tijdens seks vinger ik mezelf ook vaak omdat mijn vriend dat vreselijk geil vindt.

Verder lig ik het liefst op mijn buik, zijn er daar meer van hier? Ann64 maandag 10 december Om de dag zo ongeveer. Ook tijdens het vrijen met mijn man ben ik ook wel met mijzelf bezig.

M'n man vindt dat ook wel opwindend. Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt. Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer.

Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig. Soms een vib-je als hulpje. Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe.

Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen. Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom.

Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt. Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan. In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet.

Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen. Dat gezegd hebbende, ze houden ook weer niet meteen van ALLES wat we proberen… blijkt uit onze vragenronde met een groepje mannen.

Niet dat ze het je dan gaan vertellen tenzij het echt freaky scary is want ze willen voorkomen dat je blokkeert en nooit meer iets durft te proberen. Of dat je geen zin meer hebt in seks die avond. Laten we vooropstellen dat iedere man weer andere voorkeuren heeft.

Wat de één vreselijk vind, kan de ander oké vinden. Dit waren de dingen die de mannen zeiden. Zij dacht waarschijnlijk dat het sexy en wild was; ik vond het niet bepaald plezant. En vooral heel pijnlijk. Ik zal eerlijk zijn: Ik houd wel van een beetje initiatief. Ook als je onderop ligt kun je op veel manieren actie in het geheel gooien. Gebruik je armen, benen, mond; schroom niet. Dat doet echt zoveel pijn! Nu ik erover nadenk, ik deed het soms ook wel eens bij haar.

Dus óf ze vindt het lekker en denkt dat ik het ook wil, óf ze vindt het mijn verdiende loon. Ik moet zeggen dat het best wel fijn was, maar ik was steeds bang dat ze mij naderhand zou willen zoenen.

..

Privehuis meppel cutjes


stiekem masturberen 2 meisjes vingeren elkaar

Eh Blaadjes, soms kan het snel gaan hoor Naar gelang je geile bui of wat dan ook. Gek genoeg, ga maar eens flink met je vaginaspieren zitten knijpen, vaker achter elkaaren regelmatig, met een lekkere gedachte Maar op jezelf aangewezen zijn is niets mis mee, is ook erg lekker.

Lekkerder is toch het gevoel van 'vriendje schuift in en past ook nog eens verdomde lekker'. Mauj, ja die douchekop weet wat DorothyGale schreef op 09 december Blaadjes zondag 9 december En meestal wil ik vaker dan een keer klaarkomen.

D Nou zal ze er vast minder tijd voor uittrekken dan ik: P Maar dan nog, het zou mij te veel tijd kosten Ik ga het snel proberen, met alleen het geknijp: Ben alleen bang dat dr toch wel vingertjes bij te pas gaan komen. Dan halen jullie mij qua orgasmes nooit meer in.. Met dat soort stats kan de komende 55 jaar rustig achterover liggen als het 'n competitie zou betreffen..

Sex buiten beschouwing gelaten.. Tja, er zijn ook draagbare "stiekeme" toys op de markt hoor.. Ik ben man, en kan binnen de minuut nog 'n keer komen hoor. DorothyGale maandag 10 december Aangezien ik geen man ben, kan ik na een minuutje glimlachen gewoon weer verder.

Overigens gebruik ik nooit speeltjes en misschien dat dat ook scheelt; ik weet precies welke fantasietjes en bewegingen ik met elkaar moet combineren om snel een prettig resultaat te krijgen. Tijdens seks vinger ik mezelf ook vaak omdat mijn vriend dat vreselijk geil vindt.

Verder lig ik het liefst op mijn buik, zijn er daar meer van hier? Ann64 maandag 10 december Om de dag zo ongeveer. Ook tijdens het vrijen met mijn man ben ik ook wel met mijzelf bezig. M'n man vindt dat ook wel opwindend. Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt. Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer. Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig.

Soms een vib-je als hulpje. Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe. Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen.

Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom. Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt.

Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan. In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet. Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen.

Dat gezegd hebbende, ze houden ook weer niet meteen van ALLES wat we proberen… blijkt uit onze vragenronde met een groepje mannen. Niet dat ze het je dan gaan vertellen tenzij het echt freaky scary is want ze willen voorkomen dat je blokkeert en nooit meer iets durft te proberen. Of dat je geen zin meer hebt in seks die avond. Laten we vooropstellen dat iedere man weer andere voorkeuren heeft.

Wat de één vreselijk vind, kan de ander oké vinden. Dit waren de dingen die de mannen zeiden. Zij dacht waarschijnlijk dat het sexy en wild was; ik vond het niet bepaald plezant. En vooral heel pijnlijk.

Ik zal eerlijk zijn: Ik houd wel van een beetje initiatief. Ook als je onderop ligt kun je op veel manieren actie in het geheel gooien. Gebruik je armen, benen, mond; schroom niet. Dat doet echt zoveel pijn! Nu ik erover nadenk, ik deed het soms ook wel eens bij haar. Dus óf ze vindt het lekker en denkt dat ik het ook wil, óf ze vindt het mijn verdiende loon.

Ik moet zeggen dat het best wel fijn was, maar ik was steeds bang dat ze mij naderhand zou willen zoenen.

..


Nu antwoord ik daar niet op. Nu heeft hij dat ook al gevraagd en alle jongens zijn dus zo ;o maar waarom vragen ze dit? Nja sorryy als het wat onduidelijk is, want ik kan echt geen teksten typn ;s anders en alvast bedankt:. Misschien vinden jongens dat wel een leuke gedachte, en zo brengen ze je toch bij het onderwerp sex. De stomme jongens haken snel af als je heel preuts bent. Gewoon antwoorden wanneer je wilt antwoorden, je bent hen niks verplicht!

SamiraM93 op 03 juli , Ik antwoord daar nooit op, dat gaat ze lekker niet aan: Mij is dat dus echt nog nooit gevraagd door iemand die niet mijn vriend was: Gepost op 03 Jul, Mijn jongensvrienden zeggen soms iets in de richting van: Ik had dat ook zoooo vaak op de basischool, bij mij heeft juist wel reageren maar heel sarcastisch geholpen, bij elke rare opmerking die ik krijg doe ik dat eigenlijk.

Ik doeeeeeeee niet anders 10x perdag, net nog! Jongens blijven dat vragen omdat de meeste meisjes nooit antwoord willen geven daarop en jongens stiekem heel benieuwd zijn naar wat meisjes nou eigenlijk doen enzo. Dat is mij nog noooit gevraagd! Ik zou inderdaad of geen antwoord geven, of heel sarcastisch antwoorden dat je niet kan stoppen.

Dat doet echt zoveel pijn! Nu ik erover nadenk, ik deed het soms ook wel eens bij haar. Dus óf ze vindt het lekker en denkt dat ik het ook wil, óf ze vindt het mijn verdiende loon. Ik moet zeggen dat het best wel fijn was, maar ik was steeds bang dat ze mij naderhand zou willen zoenen. Ik voel me gewoon echt niet lekker bij het idee dat die tong ook ergens anders is geweest.

Ik weet wat er uit dat gaatje komt, en dat is niet smakelijk kan ik je vertellen! Je huis gezonder maken? Zo doe je dat. Is al dat menstrueren wel gezond? Je billen trainen doe je met deze 6 oefeningen. Wat is naakt lopen? Hoe herken je Borderline? Zo trainde Laura voor een fietstocht van km door Afrika. Dit is waarom je vaker een challenge zou moeten doen. Snelle salade met quinoa en maïs. Drie gouden regels voor het opbouwen van een gezonde levensstijl.Geile meiden nl body to body massage gelderland


stiekem masturberen 2 meisjes vingeren elkaar

Gratis seks contact geile melktieten


Gewoon antwoorden wanneer je wilt antwoorden, je bent hen niks verplicht! SamiraM93 op 03 juli , Ik antwoord daar nooit op, dat gaat ze lekker niet aan: Mij is dat dus echt nog nooit gevraagd door iemand die niet mijn vriend was: Gepost op 03 Jul, Mijn jongensvrienden zeggen soms iets in de richting van: Ik had dat ook zoooo vaak op de basischool, bij mij heeft juist wel reageren maar heel sarcastisch geholpen, bij elke rare opmerking die ik krijg doe ik dat eigenlijk.

Ik doeeeeeeee niet anders 10x perdag, net nog! Jongens blijven dat vragen omdat de meeste meisjes nooit antwoord willen geven daarop en jongens stiekem heel benieuwd zijn naar wat meisjes nou eigenlijk doen enzo. Dat is mij nog noooit gevraagd! Ik zou inderdaad of geen antwoord geven, of heel sarcastisch antwoorden dat je niet kan stoppen. Of sarcastisch antwoorden dat je liever hebt dat een jongen het doet en dan vragen of diegene het voor je wil doen.

Dat heb ik ook wel een paar keer gehad. Meestal zei ik dan 'Ja, tuuuuuurlijk. Shewantstofly op 03 juli , Misschien ligt het aan de jongens waarmee ik omga maar het is me echt nog nooit gevraagd: M'n man vindt dat ook wel opwindend. Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt. Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer. Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig.

Soms een vib-je als hulpje. Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe. Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen.

Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom. Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt. Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan.

In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet. Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen.

Vind het supergeil als hij mijn borsten zuigt, terwijl ik bij mezelf met de vibrator bezig ben. Mijn vriendin kan het, met de vibrator, binnen 1 tot 1,5 minuut. Vanaf dat ze de vibr.

Ik vind dit ook supersnel en daar kan ik als man echt niet aan tippen, zo snel. Dan kun je wel een keer of 7 op een dag. Maar na 7 x goed klaarkomen ben je toch volledig uitgeteld?

Soms elke dag, soms 3 weken niet. Net hoe mn pet staat. Loop met je gezicht in de zon, dan valt de schaduw achter je. Mystaya woensdag 12 december Om eerlijk te zijn 1x in de maand, ik heb geen vriend op het moment, maar ik heb er ook geen behoefde aan om het zelf te doen.

Blaadjes schreef op 10 december Blaadjes woensdag 12 december Ik kreeg net een sms'je van mijn vrouw dat ze zichzelf heerlijk met de vibrator heeft klaargemaakt.

Dit doet ze ongeveer 1 x per week. Vaak liggen we tegenover elkaar op de bank en masturberen we onszelf terwijl we naar elkaar kijken. Daarbuiten mastrubeer ik elke dag wel een keer zonder dat mijn vrouw erbij is. Mauj zaterdag 15 december En dan zeker wedstrijdje doen ook nog? Mauj,gewoon een keer proberen,is niets mis mee hoor en best opwindend ook. Blaadjes maandag 17 december Ik zou het ook niet kunnen!

Ik zou het gevoel hebben van ojee, ik MOET nu snel klaarkomen, waardoor het dus niet lukt: P Maar naar hem kijken als hij aan zich zit, vind ik wel opwindend.. Sangsaa maandag 17 december

stiekem masturberen 2 meisjes vingeren elkaar