Vakantie sex sex in de rimboe

vakantie sex sex in de rimboe

Dat de vakantie niet helemaal zonder erotische gebeurtenissen zou blijven merkte ze toen ze door de douane moesten. Tot driemaal toe gingen de alarmbellen rinkelen als ze door het poortje stapte terwijl ze haar schoenen al had uitgetrokken en ook haar sieraden had afgedaan. Josje werd terzijde geroepen om gefouilleerd te worden door een vrouwelijke beambte. Met haar armen zijwaarts gestrekt kwamen haar tepeltjes die door het shirtje staken in beeld.

Met een klein glimlachje begon de beambte met haar armen. Dan onder haar vestje achter op haar schouders en zo naar voren tot haar handen over haar tepeltjes gleden. Ze kon niet nalaten om even in haar vooruitstekende tepeltjes te knijpen en de ringetjes enkel keren te draaien. Dat was genoeg voor Josje om met een opgewonden snoetje het knipoogje in ontvangst te nemen van de jonge vrouwelijke marechaussee tegenover haar.

Ze vervolgde haar weg daarna over de rest van haar kleren en als laatste werden ook haar benen aan een inspectie onderworpen. Langzaam gleden de handen van haar blote voeten omhoog. Het meisje had koude handen en een kleine rilling kan Josje niet voorkomen toen zij de binnenkant van haar dijen bestreek.

Onderwijl keken 12 paar ogen naar het schouwspel wat zich voor hun ogen afspeelde en ze wisten wat de beambte nu zou tegenkomen. Langzaam gleden de handen verder naar boven totdat 1 van haar vingers tussen de inmiddels vochtige schaamlipjes van Josje gleed terwijl de beambte haar aan bleef kijken. Langer dan normaal gesproken bleven haar vingers rondom haar schaamlipjes wrijven en omdat niemand anders dan de twaalf jongens aandacht voor het schouwspel hadden duwde de beambte eerst 1 en dan twee vingers in haar natte spleetje.

Josjes snoetje werd rood en ongewild wilde Josje door haar beentjes zakken maar juist daarvoor trok zij haar vingers terug en vervolgde ze haar weg naar haar blote billen.

Ook daar stopte ze ongemerkt een reeds nat geworden vinger van Josjes kutvocht in haar kontje. In en uit voelde ze de vinger gaan, terwijl Josje zo ongemerkt als ze kon in een volle vertrekhal stond te genieten.

Gedurende de twee daaropvolgende uren wachten hadden de jongens het nergens anders over dan het geile schouwspel wat ongewild en onbedoeld opgevoerd was. Josje daarentegen was stiller en diep in gedachten wat er zoals voor haar op het programma stond gedurende de reis.

Ze had enorm veel zin in de vakantie, lekker luieren, veel zonnestralen opvangen en vooral niet al te veel verplichtingen voor de jongens. Dat er gedurende de hele verdere vakantie nog meer onbedoelde vernederingen voor Josje in het verschiet lagen konden ze alle dertien op dat moment nog niet weten.

Eenmaal in het vliegtuig gezeten en nadat ze op normale vlieghoogte waren vroegen ze aan Josje of ze niet even wilde slapen tijdens de reis want dan mocht ze wel op de benen van hun gaan liggen. Met twee keer zes stoelen naast elkaar kon dat makkelijk.

Met tegenzin maakte Josje haar riem los en vlijde zich over de benen van zes jongens om even een dutje te doen.

Na vijf of tien minuutjes voelde ze hoe een hand onder haar rokje gleed en met haar schaamlipjes begon te spelen. Onrustig liet ze de jongen begaan, zelfs toen de steward hun drankjes kwam brengen en hij ongegeneerd keek hoe er met Josjes schaamlipjes en haar kontgaatje werd gespeeld. De jongens wilde het schouwspel bij de douane nog een keer herhalen. Terwijl de steward de drankjes serveerde schoof een andere hand haar rokje omhoog zodat de steward nu duidelijke de vingers kon zien die in en uit haar gleden.

Een andere hand mengde zich in het spel en al snel zat er ook een vinger in haar kontje terwijl de steward nu aan haar vroeg of ze ook iets te drinken wilde Maar hier kan ik niets aan doen En zo duurde een lange reis voor Josje korter dan ze dacht. Slapen kon ze niet want telkens opnieuw moest ze gaan verliggen en de hele verdere reis bleven de jongens met haar kontje, kutje en schaamlipjes spelen, terwijl weer andere handen met haar tepeltjes aan de haal gingen.

Klaarkomen lieten ze haar niet en nadat ze geland waren was Josje dus zo geil als boter en droop haar kutje van het overtollige vocht. Onvermoed stapte ze dus ook op Zuid-Afrikaanse bodem door de detectie poortjes en weer gingen de alarm bellen rinkelen.

Echter nu was er geen vrouwelijke beambte aanwezig en weer werd Josje gevraagd om opzij te stappen en zich te laten fouilleren. Grote zwarte handen gingen over haar ranke lijf, haar armen gespreid en haar tepeltjes zichtbaar voor de bewaker die alleen glimlachend naar haar mooie bruine, beetje wilde ogen bleef kijken. Josje was blij dat hij niet ook aan haar tepeltjes kwam of haar tepelringetjes omdraaide.

Ook nu kwamen de handen uit bij haar billetjes en haar kaalgeschoren venusheuveltje Ze werden met zijn allen naar een aparte grote ruimte gebracht en moesten zich allemaal tegen een wand opstellen, handen in de nek en benen gespreid. Niemand durfde iets te zeggen toen Josje werd gevraagd om uiteindelijk een paar stappen naar voren te doen.

Turn around, face the wall, spread your legs, arms in your neck" Josje gehoorzaamde gebiologeerd, niet omdat ze een contact had getekend, maar uit pure angst wat er nu met haar zou gebeuren. Ze zag alle jongens net zo angstig kijken. Dit hadden ze niet gepland en niet gewild en nu stond hun Josje tegenover hen, in het bijzijn van zes bewapende negers En ze konden niets voor hun angstige meisje doen Alleen maar kijken wat er zich voor hun ogen afspeelde Haar vest werd uitgetrokken, haar vooruitstekende tepeltjes werden zichtbaar.

De bewakers floten zachtjes, dit hadden ze ook niet verwacht. De commandant ging achter Josje staan en begon zijn onderzoek.

Haar armen als eerste, daarna over haar truitje. Twee grote zwarte handen omsloten haar kleine borstjes, gadegeslagen door twaalf angstig paar ogen en nog meer glinsterende ogen van de andere bewakers. Langzaam zakten de handen tot op haar buikje waarna hij haar shirtje centimeter voor centimeter oprolde totdat Josjes borstjes helemaal zichtbaar waren.

Hij speelde enkel minuten met haar borstjes en tepeltjes waarna hij onder aan haar voeten verder ging. De jongens zagen twee paar zwarte handen naar boven glijden en de bewakers waren inmiddels allemaal dichterbij gekomen.

Ze verdwenen onder haar korte rokje. Hij speelde met haar schaamlipjes. Ze hadden nu alle twaalf spijt dat ze Josje zo geil hadden gemaakt in het vliegtuig want ze reageerde direct op zijn aanrakingen. Ook haar rokje rolde hij nu op totdat het als een soort das om haar middeltje zat. Met gespreide benen en nog steeds haar armen in haar nek onderging Josje de vernedering. De commandant ging voor haar staan, deed zijn benen uit elkaar en klemde Josjes hoofd ertussen.

Hulpeloos overgeleverd bengelde haar armen naar beneden terwijl de man met zijn grote handen over haar rug naar haar strakke billen gleed. Hij kneedde haar billen en trok ze toen ver uit elkaar. Haar sterretje kwam nu vol inzicht met daaronder haar warme vochtige kutlipjes.

Met 1 vingers gleed hij tussen haar lipjes door om deze vervolgens in haar kontgaatje te duwen. Zo herhaalde hij enkele keren het ritueel. Ondanks de angst van de anderen twaalf was het een geil gezicht om hun Josje zo behandeld te zien worden.

Benji had inmiddels haar glijmiddel gevonden en zich uitgekleed en de jongens verschoten van zijn enorme inmiddels stijf vooruitstekende penis. Langzaam liep hij op Josje af, glijmiddel in de ene en wapenstok in de andere hand. De commandant trok haar billetjes weer maximaal uit elkaar, Benji smeerde zijn penis in met glijmiddel en plaatste toen zijn enorme eikel tegen Josjes kontje.

Josje wist instinctief wat er ging gebeuren en had geleerd om haar sluitspier te ontspannen maar hier was het meisje niet op voorbereid. Met zijn wapenstok onder haar buik doorgehaald trekt hij Josje moeiteloos omhoog tot haar kontje op hoogte van zijn lul is. Als benji zijn eikel in haar kontje duwt schreeuwt Josje het uit. Bungelend op de wapenstok en geklemd tussen de benen van de commandant spartelt ze met armen en benen om aan de enorme indringer te ontkomen.

Benji trekt zich terug, gebruikt wat meer glijmiddel en dring weer binnen in haar kontje met dezelfde reactie van Josje, echter nu laat hij zijn eikel zitten tot Josje is gekalmeerd waarna hij centimeter voor centimeter zijn penis dieper in haar kontje duwt.

De jongens zien eerst tien en daarna twintig centimeter in Josjes kontje glijden waarna de man met rustige stoten in en uit haar beweegt. Josje heeft zich overgegeven aan het enorme gevaarte en voelt nu bij elke stoot de ballen van de man tegen haar clitoris aan kletsen.

Haar geschreeuw gaat over in gezucht, haar ademhaling gaat sneller als ook de man in haar zijn tempo opvoert. Iedereen is stil nu, nog steeds wapens gericht op de twaalf als ze horen en zien dat Josje nu begint te genieten van het gevaarte in haar kontje. Ze spreid haar beentjes nog verder, wipt nu met haar eigen kontje tegen de buik van Benji aan en al bungelend zien ze haar handen naar haar eigen borstjes gaan om deze te stimuleren.

Benji gaat onverminderd door, de commandant kneed haar billen en Josje kreunt, zucht en geniet. Dan neemt de commandant Josje handen van haar borstjes weg en neemt beide harde tepeltjes tussen zijn vingers in en begint hard en meedogenloos haar tepeltjes te pijnigen. Af en toe zet hij zijn nagels in haar tepels en knijpt er hard in zodat Josje het uitschreeuwt van de pijn. Telkens haalt hij zijn penis tot aan zijn eikel uit haar kontje om vervolgens weer diep in haar te stoten.

Josjes lijf word bij iedere stoot in elkaar geduwd, dan weer bolt haar rug op, de andere kker schiet ze de andere kant uit waardoor haar borstjes en buikje naar beneden bollen terwijl de commandant haar tepels blijft bewerken "Aaaah Nog even laat hij zijn penis in haar zitten en trekt dan zijn gevaarte uit haar. Zet haar weer op de grond met haar benen, loopt naar het andere eind van de kamer en sleept een grote tafel mee terug.

Inmiddels heeft de commandant haar hoofd bevrijd en valt Josje als een klein hoopje mens op de grond. Vol schaamte dat haar lijf ondanks alle vernederingen en pijn geniet van deze brute behandelingen. Josje raapt zich bij elkaar en gaat ruggelings op de tafel liggen met haar hoofd achterover over de rand. De commandant neemt een kussen en legt dat onder haar nek als de jongens zien dat nu ook een tweede bewaker zijn kleren heeft uitgetrokken.

Ze opent haar mond, wetend wat er van haar verwacht word en Django schuift zijn penis nu in haar mond terwijl haar handen inmiddels met haar eigen schaamlipjes aan het spelen zijn.

Django schuift dieper en dieper in haar mond en de jongens zien nu dat zijn penisvorm in haar keeltje verschijnt. Ook nu weer is het tempo van de man laag terwijl Josje nu met enkele vingers in haar kutje beweegt en met haar andere hand probeert de buik van de neger tegen te houden zodat hij niet te diep met zijn penis in haar mondje kan, maar tevergeefs.

Tot aan zijn ballen verdwijnt telkens zijn penis in haar keel. De jongens zien haar spartelen op de tafel maar kunnen niets doen om hun meisje te helpen. Als de pompende neger dan ook nog met zijn grote handen Josjes kleine tepeltjes tussen zijn vingers neemt en er hard in begint te knijpen en er aan trekt weet Josje het niet meer. Met een dikke penis in haar mond probeert ze zich nu los te wringen van haar belager maar de commandant zet daar een stokje voor.

Hij pakt samen met de andere bewakers iedere 1 been en spreid haar benen zo wijd mogelijk op de tafel om ze vervolgens vast te binden. Dan kruipt hij op haar en stoot zijn zwarte gevaarte diep in haar kutje. Josje word nu in haar mondje en kutje bruut verkracht en door haar machteloze situatie kan ze niets anders dan de mannen hun gang laten gaan en zich te concentreren op haar opnieuw opkomende orgasme.

Na een paar laatste stoten van de man die haar keeltje neukt voelt ze het sperma van hem in haar slokdarm spuiten. Als de man zijn penis terug trekt terwijl hij wel haar tepeltjes blijft pijnigen horen de jongens pas hoe ver Josje heen is in haar eigen geilheid. Ze schreeuwt door de pijn in haar tepeltjes heen maar tegelijk horen ze haar ook zuchten en kreunen. De commandant komt kreunend klaar en spuit zijn zaad diep in haar terwijl ook Josje gelijktijdig haar climax bereikt Vijf minuten lang is er volledige stilte in de ruimte en alleen Josjes zachte gekreun is hoorbaar voor de jongens en de bewakers.

Als ook de overige mannen zich hebben vergrepen aan het jonge lichaam en josje nog meer sperma in haar lijfje heeft voelen stromen herstelt de commandant de orde en geeft Josje de opdracht om al haar vrienden met haar mondje te bevredigen zodat ook zij geen aanklacht in zullen dienen.

Volledig naakt voldoet Josje aan zijn bevel, knielt voor de eerste jongen neer en laat zijn broek zakken. Aangezien ze al haar kamergenoten goed kent en weet wat ieder lekker vind stopt ze bij de eerste jongen een kleine vinger in zijn anus waardoor de jongen in no time klaar komt.

Zo ook de tweede jongen waarbij ze met zijn tepels speelt onder zijn shirt terwijl ze met haar mond zijn penis bevredigt. De commandant en zijn bewakers kijken toe hoe Josje de ene na de andere jongen laat klaarkomen. Zeker 20 minuten duurt deze vernederende opdracht voor haar en iedere keer slikt ze het zaad van haar vrienden netjes door.

Nadat de laatste jongen ook in haar mondje is klaargekomen geeft de commandant aan dat ze allemaal kunnen vertrekken naar hun vliegtuig. Wel laat hij het verbouwereerde groepje weten dat ze klaar zullen staan als ze over drie weken weer op het vliegveld arriveren en dat ze dan weer een uitgebreid onderzoek zullen ondergaan en dat Josje ook dan weer het middelpunt van belangstelling zal staan.

Stilzwijgend begeven ze zich naar de gereedstaande bus die hun voor de eerste week van hun vakantie naar hun resort brengt. De reis verloopt stilzwijgend, josje af en toe snikkend en verlangend naar een flesje water om de smaak van al het sperma weg te nemen. Die hele verdere week zijn ze alleen maar lief voor hun Josje, ze kan heerlijk genieten van de zon en de jongens kunnen hooguit genieten van alle mooie badkleding die ze voor haar gekocht hebben. Voor het eerst zien ze Josje zoals ze werkelijk is.

Een lief mooi sensueel jong meisje. Josje ervaart in die week voor het eerst rust en ontspanning. Ze lacht weer vrolijk zoals ze vroeger lachte De kuiltjes in haar wangen verraden haar schoonheid en haar onbevangenheid.

Die week slaapt Josje om beurten bij 2 jongens in bed maar ze raken haar nauwelijks aan, hooguit om haar te masseren. Na twee of drie dagen vraagt Josje er zelf om of ze af en toe een dildo in haar kontje mag omdat ze dat inmiddels zo gewend is dat ze het mist als er niet af en toe iets in haar kontje mag zitten.

De jongens geven hier toch weer graag gehoor aan en af en toe moet Josje dus voor hun bukken om een dildo in haar kontje te kunnen stoppen. Ook overdag krijgt ze met enige regelmaat nu een dildo in haar kontje onder haar kleine bikini broekje en de laatste twee dagen hebben de jongens voor haar een dubbele dildo mee genomen die Josje toch weer al te graag in ontvangst neemt. Ze wil de jongens zelfs weer een beetje verleiden terwijl ze het wel fijn vind om nu een paar dagen niet genomen te worden door 1 van hen.

Af en toe speelt ze dan ook met 1 van de penissen van de jongens die bij haar in bed liggen en ook op het zwembad vind ze het fijn om de jongens af en toe te pesten door met zichzelf te spelen waar ze bijzijn of een hand in 1 van de zwembroeken te laten glijden als niemand kijkt.

Soms speelt ze met haar eigen tepeltjes maar nog meer vind ze het nu fijn om de jongens op te winden om met hun tepels te spelen en te zien dat ze daar een enorme stijve van krijgen in hun zwembroeken.

Ze voelt zich even machtig ten opzichte van de jongens maar dat dat snel voorbij zal zijn beseft ze nog niet. Met enige spijt neemt ze dan ook afscheid van het hotel en de rust omdat de jongens ook een jeep safari hebben geboekt en daarna een week bij een inheems Zuid-Afrikaanse stam die nog steeds leven zonder inmenging van buitenaf.

De jongens hebben 2 jeeps gehuurd met ervaren chauffeurs omdat ze door woest en onbewoonbaar gebied rijden waarna de chauffeurs hun zullen afzetten bij de inheemse bevolking van Zuid-Afrika Als Josje haar kleren in de ochtend wil aantrekken hoort ze een onverwachte opmerking. Als Josje verbouwereerd haar rode korte wijde jurkje aangetrokken heeft knipt 1van de jongens twee kleine gaatjes in haar jurkje ter hoogte van haar tepeltjes en trekt haar tepeltjes door de gaatjes heen.

Vervolgens schuift hij over elk tepeltje een klein rozetje wat hij daarna vast knijpt waardoor haar tepeltjes niet meer terug kunnen schieten in haar jurkje. Als Josje denkt dat hij klaar is trekt hij aan haar kleine tepelringen waardoor haar tepeltjes nu echt ver vooruit steken zonder dat zij zich kan verweren.

Als Josje probeert te protesteren en een klein vestje probeert aan te trekken om haar stijf vooruit priemende tepeltjes te bedekken word het vestje hardhandig uit haar handen getrokken. Iedereen die ze tegenkomt kijkt met grote ogen naar haar stijve tepeltjes en menig man knipoogt naar haar. Als de chauffeurs hun gezelschap zien hebben ze alleen oog voor Josje die met haar uitdagende korte jurkje en haar harde tepeltjes voorin moet plaats nemen, tussen de chauffeur en de gids in waarna er nog 1 jongen voor in de jeep bij kruipt Josje schaamt zich vooral als ook de andere jongens plaats nemen in de Amerikaanse jeep die zowel voor als achterin twee grote banken heeft.

Omdat ze voorin met zijn vieren zitten moet Josje dicht tegen de chauffeur aan gaan zitten en in haar outfit bevalt dat haar helemaal niet. Eenmaal op weg let Josje steeds minder en minder op haar outfit tot ze voelt dat de chauffeur bij elke schakeling met zijn handen haar blote benen aan raakt.

Ook de jongens en de gids hebben dat in de gaten en als de jeep het hobbelige binnenland in trekt en niemand opmerkingen maakt over zijn avances naar Josje word hij brutaler.

Steeds meer moet hij schakelen en na elke schakeling laat hij nu zijn hand op haar knieën rusten. De gids, aangespoord door wat hij ziet gebeuren en omdat niemand van de jongens er opmerkingen over maakt, legt ook zijn hand op haar andere knie. Gezamenlijk trekken ze beetje bij beetje Josjes benen verder uit elkaar en als Josje wijdbeens tussen hun inzit gaan ze samen een stapje verder.

De pook van de jeep word elke keer tussen haar benen in gemanoeuvreerd en bij iedere manoeuvre blijven de handen iets hoger op haar linker en rechter been rusten tot hun handen inmiddels haar bovenbeen hebben bereikt. Josje voelt twee pinken inmiddels haar schaamlipjes aanraken en haar jurkje is door alle bewegingen inmiddels ver naar boven geschoven. Samen trekken ze Josjes schaamlipjes wat uit elkaar zodat ze om beurten hun pink in haar warme inmiddels nat geworden gleufje kunnen steken.

Door alle trillingen is Josje inmiddels wat onderuit gezakt en ook de pook trilt nu tussen haar benen. Pas als 1 van de jongens vraagt of Josje geniet van de rit ziet ze dat de pook van de jeep de vorm heeft van een penis.

Een grote zwarte pik prijkt op de pook die steeds heen en weer bewogen word. Twee handen achter haar nemen haar tepeltjes tussen zijn vingers en beginnen die te rollen, te knijpen en uit te trekken waardoor Josje ongewild haar schede nog vochtiger voelt worden. Twee pinken zitten nu in haar en Josje voelt dat alle ogen van zowel de chauffeur, de gids als de inzittenden gericht zijn op haar intiemste delen.

Als ze weer recht wil gaan zitten krijgt ze te horen dat ze vooral zo moet blijven zitten en beide heren hun gang moet laten gaan. Haar armen laat ze gelaten naast zich op de bank liggen als ze voelt hoe de chauffeur nu express in een lage giering rijd waardoor de pook nu tegen haar schaamlipjes aan trilt. In de spiegel ziet ze de opwinding van de chauffeur terwijl haar jurkje nu van achteren nog verder omhoog word geschoven.

We moeten nog 2 dagen rijden Als de jeep plotseling tot stilstand word gebracht schiet Josje nog iets verder onderuit en de trillende pook zit nu helemaal tussen haar benen tegen haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes.

De jeep blijft stationair draaien waardoor de pook nog meer trillingen veroorzaakt en Josje begint te genieten van de trillingen die ze tegen haar kutje aan voelt als ze hoort dat nu ook de andere auto naast haar tot stilstand is gekomen en de deuren hoort open en dichtgaan en nog eens 8 mannenstemmen meer hoort.

Helemaal naakt, met de rozetjes nog strak om haar stijve tepeltjes. De andere chauffeur en de gids nemen ieder aan de andere kant naast haar plaats en Josje kan niets anders dan met haar wijd gespreide benen tegen de pook aan blijven zitten. De vreemde mannen strelen haar buik en spelen met haar tepels tot 1 van de jongens haar vraagt om op te staan. Met enige verwarring om los te komen van de trillende pook voldoet Josje aan het verzoek om niet nog een zweepslag te krijgen en staat nu met haar rug tegen het dashboard, haar beentjes enigszins gespreid met de trillende penispook onder haar kutje.

Nu staat Josje helemaal overgeleverd aan de twaalf studenten en helemaal naakt kunnen de twee chauffeurs en de gids nu uitgebreid haar lijfje, haar tepels en haar natte kutlipjes bewonderen en voelen. Josje wil weer protesteren maar bij het eerste geluid wat ze wil maken voelt ze weer een zweepslag, nu op haar linker borst, net boven de tepel. Josje schreeuwt het uit en jammert dat ze het weet. Nog een slag met de zweep en 1 van de jongens hangt twee kleine maar zware gewichtjes aan haar klemmetjes Bij Josje springen de tranen in de ogen, haar mond gaat wagenwijd open maar ze houd zich net op tijd in om nog iets te zeggen, terwijl de gids en de chauffeurs ademloos toekijken hoe Josje zich nu langzaam maar zeker over de trillende pook heen laat zakken met voor de jongens het bekende resultaat.

Door de pijn in haar tepeltjes haar machteloosheid en de zweepslagen word Josje zo geil als boter als haar kutlipjes de pook aanraken Wat doen jullie toch met me Verder en verder zakt Josje over de pook heen, haar benen daardoor steeds verder spreidend en haar armen steeds strakker en strakker aan de spiegels trekkend maar Josje is nu door haar grens heen. Ze heeft geen oog meer voor de drie mannen die nog geen halve meter van haar vandaan zitten of de jongens die allemaal om de open jeep heen staan te kijken.

De penis vorm zit nu helemaal in haar en nog steeds probeert Josje nog verder over de pook te zakken maar haar armen beletten dat. Van beide kanten spelen nu een paar vingers met haar gezwollen schaamlipjes en trekken zacht aan de ringetjes die daar doorheen zitten. De mannen kijken met geile ogen naar het schouwspel wat zich voor hun ogen voltrekt Josje neukt nu uit eigen beweging de trillende pook Terwijl Josje op en neer blijft bewegen luistert ze zuchtend en kreunend naar de stem die haar vertelt dat ze vanaf nu weer aan hun wensen is overgeleverd.

Wij of welke andere man neukt je wanneer wij dat willen Josje blijft op en neer bewegen, de handen gaan nu ruwer met haar schaamlipjes tekeer en trekken haar aan haar opgezwollen schaamlipjes telkens weer naar beneden over de pook, dieper en dieper terwijl Josje probeert te beantwoorden aan de opdrachten die ze krijgt Ze krijgt een paar tikjes net boven haar schaamstreek, op haar platte buikje, net boven haar genotsknopje en dat word haar teveel..

Haar orgasme en geluidjes sterven weg in de weide wildernis en Josje laat zich uitgeput en vermoeid over de penis zakken, moe geworden in haar beentjes. Gezamenlijk tillen ze Josje van de pook af en zetten haar voor de jeep neer, haar handen worden weer vastgebonden aan de spiegels en de gids en de beide chauffeurs mogen zich nu aan haar vergrijpen. Haar benen worden wid uit elkaar gezet en de eerste penis dringt al in haar natte kutje binnen als Josje nog moet bekomen van haar orgasme.

Ze beseft amper wat er met haar gebeurt als ze voelt dat de neger achter haar tegen haar baarmoeder aan spuit Zo geil was hij geworden dat hij binnen 2 minuten klaar kwam. De tweede neger neemt meer de tijd en stopt zijn dikke lange penis eerst een paar keer in haar gleufje om hem vervolgens in haar kontje te stoppen. Weinig kan ze daar tegen doen alleen haar kontje openstellen om de pijn te verzachten als de man zijn penis tot diep in haar kontgaatje duwt en nu als een wilde man in en uit haar ragt met zijn lid.

Ook hij komt snel klaar waarna Josje los word gemaakt en met haar rug tegen de jeep aan word vast gebonden, haar benen bungelend in het niets en de laatste man nu haar benen over zijn schouders legt en voor de derde keer deze dag penetreert. Midden in de wildernis zien de studenten hoe hun Josje nu, door hun toedoen, word verkracht in haar gaatjes en genieten ervan, anders dan toen in de aankomsthal.

Als de drie mannen hun zaad in haar hebben gelost gaat de reis verder, Josje weer voorin, helemaal naakt, overgeleverd aan de handen van de andere chauffeur waar ze nu naast moest zitten. De reis verloopt spoedig, Josje word alle kanten in geslingerd, maar dat maakt haar niets meer uit. Ze is weer het slaafje van de jongens, haar macht is ze kwijt en in al haar weerstand moet ze concluderen dat ze het lekker vind.

Die avond, na een heerlijke barbeque in het wild, bij een zwoele temperatuur geniet Josje en haar medereizigers van een heerlijk, glaasje wijn. Tegen slaaptijd worden de dekens voor de dag gehaald en word de nacht bivak voorbereid. Als Josje denkt dat ze lekker kan gaan slapen heeft ze het mis want speciaal voor haar hebben de jongens een lekkere warme deken meegenomen die midden in het kamp, vlakbij het kampvuur word uitgespreid, maar Josje mag er niet gewoon onder kruipen.

In de deken zitten 4 gaten aan elke uiteinde en als ze Josje naakt op de deken hebben gelegd worden haar armen en benen zo ver mogelijk gespreid en vastgebonden aan 4 houten pennen die in de grond zijn geslagen, door de gaten heen. Josje ligt als een kruis vastgenageld aan de pinnen, haar beentjes bijna in split gebonden. Ook om haar keel word een koord gespannen wat met pinnen in de grond word verankert zodat ze zich in het geheel,niet kan bewegen.

Een blinddoek voor haar ogen complementeert haar slaapplek. Josje knikt terwijl ze een warme deken over haar naakte lijf heen gedrapeerd voelt worden. Josje ligt onrustig onder haar dekentje, terwijl iedereen nog lekker bij het kampvuur zit, op nog geen meter afstand van haar, probeert ze toch de slaap te pakken als ze voelt hoe haar deken van haar lijf word afgetrokken.

Terwijl 14 paar ogen haar zo machteloos zien liggen voelt ze een warm lijf op haar lichaam neerdalen en zonder te weten welke man het is kan Josje niets anders dan de stijve penis die nu in haar kutje geschoven word accepteren.

De man op haar begint met haar te tongzoenen terwijl hij zijn penis gestaag in en uit haar lichaam beweegt tot zij voelt dat zijn zaad in haar gespoten word, waarna de deken weer terug over haar lijf word gelegd en ze hoort hoe anderen praten over het zojuist geziene schouwspel. Nog voor dat Josje 10 minuten verder is word de deken opnieuw van haar lijf geplukt en alweer een nieuwe stijve penis neemt bezit van haar vrouwelijke intimiteit.

Ook deze onbekende man beweegt traag in en uit haar en zijn ritme houd hij wel 15 minuten vol. Helemaal naakt, wetende dat alle mannen rondom het kampvuur dit schouwspel kunnen volgen ondergaat Josje opnieuw deze vernedering. Als de man in haar zijn tempo opvoert voelt Josje hoe haar mondje word geopend en vooraleer ze kan beseffen wat er nu gebeurt dringt een penis haar mondje binnen om ook daar de op en neer gaande beweging in gang te zetten.

Als de man in haar kutje zijn zaad spuit en een deken over haar heen drapeert beweegt de penis in haar mond nog steeds op en neer. Ze voelt zich zwaar vernederd omdat iedereen zonder dat ze weet wie het is haar lichaam kan gebruiken in al haar bereikbare gaatjes.

Nadat de man in haar klaargekomen is probeert Josje te protesteren door zachtjes te vragen of ze vannacht rustig mag gaan slapen maar de reactie daarop is onvoorstelbaar. Na 1 minuut word de deken weer van haar lijf getrokken en krijgt Josje over haar hele lichaam zweepslagen te verwerken. Op haar borstjes, haar buik, haar benen, haar schaamstreek en zelfs haar kutje word niet gespaard.

Zonder 1 woord te zeggen gaan vele mannen, in haar beleving, want de slagen komen overal in verschillend tempo op haar neer, zo 10 minuten door die voor haar wel een hele dag lijken. Ze slaan niet hard maar de hoeveelheid slagen doen haar in een roes belanden en ondanks het zaad in haar schede voelt Josje hoe ze zelf meer en meer schaamvocht produceert en zelfs opgewonden word van de warmte die de slagen op haar lijf veroorzaken.

Zo plotseling als de slagen begonnen zo plotseling stoppen ze ook en voelt ze de deken weer over haar heen glijden. Warm, opgewonden, stil en verlangend blijft Josje liggen en hoort ze de jonge mannen bij het kampvuur hun gesprekken weer voortzetten.

Als de deken na een half uurtje weer van haar gespreide lichaam word gehaald geeft Josje geen kik als ze voelt hoe alweer en pik tussen haar schaamlipjes verdwijnt en een pompende beweging aangeeft dat ook deze man zijn zaad in haar wil spuiten.

En als Josje voelt dat er weer een man boven haar gezicht plaats neemt opent ze gewillig haar mondje en ontvangt na enkele minuten voor de tweede keer het zaad in haar mond wat ze gewillig doorslikt en niets zegt als de man zijn penis uit haar trekt terwijl een andere pik reeds bezit heeft genomen van haar onderkant. Zo gaat het de hele nacht door met Josje, met meer of mindere grote tussenpozen nemen alle mannen 1 of meerdere keren bezit van haar lichaam.

Als Josje die volgende ochtend word losgemaakt en het ontbijt krijgt voorgeschoteld kijkt ze gedwee alleen maar naar de grond en eet haar ontbijt stilletjes op. Met alleen haar schoenen en witte sokjes aan stapt Josje uiteindelijk weer in de jeep, weer tussen de gids en de andere chauffeur in, op weg naar de inheemse stam waar ze in de middag aan zullen komen.

Beide heren kunnen niet van haar mooie lijf afblijven en zo reist Josje haar nieuwe avontuur tegemoet. Althans dat weet de gids, maar zijzelf en de andere jongens hebben geen flauw benul waar ze met zijn dertienen in zullen gaan belanden. De gids heeft besloten de jongens pas op de hoogte te stellen als ze eenmaal in het primitieve dorp zijn aangekomen met hun meisje.

Eenmaal op de eindbestemming aangekomen vraagt de gids 1 keer aan de jongens of ze willen dat Josje de twee uur durende voettocht ook naakt moet belopen.

Zich van geen kwaad bewust en omdat ze hier midden in de rimboe zitten zijn ze het allemaal met elkaar eens, Josje blijft naakt op haar schoenen en sokjes na.

Na twee uur zwoegen en met het zweet op hun lijf komen ze in de buurt van de nederzetting van de stam en voelen allen dat er vanuit het donkere oerwoud naar hun word gekeken. Eenmaal in het dorp aangekomen is de hele stam in rep en roer. De stam bestaat uit een tachtigtal leden, mannen vrouwen en kinderen.

Iedereen is uitermate uitbundig om hun te zien maar het meeste aandacht hebben ze voor hun naakte meisje. Een groot aantal vrouwen komt op haar afgelopen terwijl de mannen en jongens in de groep op eerbiedige afstand blijven van haar en zich bekommeren om de twaalf jongens en de gids, die naar later blijkt, 1 van de stamleden te zijn.

Als iedereen is bekomen van het nieuwe gezelschap gaan ze met zijn allen in 1 grote kring zitten met Josje als een soort prinses in hun midden. Ze krijgen allemaal heerlijke inheemse lekkernijen aangeboden en ze hebben heerlijke drankjes bereid voor hun nieuwe gasten. Terwijl iedereen geniet van de spijzen en drankjes komen er kleine kinderen die Josje van haar schoenen en sokjes ontdoen zodat ze nu helemaal naakt is.

Ook de jongens worden door stamleden uitgekleed en krijgen een lapje omgebonden om hun middel. Tijd om zijn verhaal te vertellen, denkt de gids en hij steekt van wal. Als de jongens luisteren naar zijn verhaal zien ze de realiteit voor zich ontvouwen. Josje word voorzichtig door tientallen vrouwenhanden zachtjes opgetild en naar een grote kuil gedragen. Denkende dat de jongens dit allemaal gearrangeerd hebben laat ze de vrouwen begaan.

Ze zal er van genieten gedurende de hele week. Haar mooie lichaam word nu 12 uur lang ontgift terwijl ze allerlei lekkers krijgt toegediend. Daarna word jullie meisje voorbereid op de komende 5 dagen waarin ze leert wat het is om een krijger te behagen. Over de voorbereidingen kan ik niets zeggen want daar is nog nooit een man bij geweest maar na de voorbereidingen zal jullie Josje meer dan 5 dagen hunkeren naar mannen energie".

De jongens weten niet wat ze horen maar wetende dat Josje niet weer opnieuw verkracht zal gaan worden en dat ze zal genieten van dit vruchtbaarheids ritueel stelt hun gerust en laten het op zich af komen.

Terwijl Josje wordt voorbereid leren de jongens de mannen zaken in de stam. Ze worden geschminkt in jagers kleuren en gaan met ervaren jagers op pad om voedsel te verzamelen voor de feestelijkheden.

Josje weet echter van niets en is erg bang voor wat er haar te gebeuren staat terwijl ze wel voelt terwijl ze in de kuil begraven is dat haar hele lijf gloeit.

Na een lange nacht word Josje uit de kuil bevrijd, helemaal vies van het zand en haar eigen lichaams sappen maar ze word onmiddellijk naar een hut gedragen waar ze helemaal word gewassen met ijskoud water. Elke centimeter van haar lijf word verzorgd, geolied, gemasseerd en bevoeld. Iedereen keer zijn er andere vrouwen of jonge meisjes die haar lichaam met steeds andere olie-en insmeren. Josje voelt zich vreemd, anders in haar eigen lichaam zitten maar het voelt goed.

De angst in haar verdwijnt en ze laat alles over zich heen komen en met haar gebeuren. Gedurende de hele behandeling krijgt Josje allerlei dingen te eten en te drinken en met het uur voelt Josje zich prettiger worden. Een beetje dronken maar ook weer niet. Als Josje eenmaal word opgetild en op een soort boomstronk word gelegd die nog het meeste weg heeft van een gynaecologen stoel laat ze ook dat gebeuren.

Een meisje neemt plaats tussen haar benen en begint heer anus nu in te smeren met iets olie achtigs waarbij eerst 1 vinger maar daarna steeds meer vingers in haar kontgaatje verdwijnen. Alles vind Josje fijn, niet erotisch, maar de totale verzorging doet haar wegzinken in een prettige roes. Uren lang word haar kontje en haar lichaam bewerkt, telkens weer door een ander meisje.

Haar kontje word keer op keer getoucheerd totdat Josje op het laatst helemaal ontspannen is en haar kringspier volledig kan loslaten. Door de drankjes en het voedsel zijn Josjes darmen helemaal leeg en is haar kutje vochtiger dan ooit geworden.

Ze vloeit voortdurend en ervaart een sensuele prikkel in haar kutje. Als de vrouwen eenmaal klaar zijn word er een plateau binnen gedragen met daarop twee hele grote penisvormen en direct voelt Josje een verlangen om geneukt te worden. Josje word in kleermakers zit over de penissen heen geschoven en zonder enige moeite en bloedgeil laat Josje zich zakken in kleermakers zit.

De penissen zitten diep in haar verankerd als het plateau word opgetild en Josje naar buiten word gedragen. Alle mannen, inmiddels terug van de jacht en zittend rondom een grote vuurstapel, zien Josje hun kring binnen gedragen worden waarna de vrouwen zich allemaal terug trekken. Er word in een vreemde taal veel gesproken en de jongens zijn nieuwsgierig wat er nu allemaal staat te gebeuren.

Het word doodstil als de stam-oudste de kring betreed en voor Josje blijft stilstaan. Hij spreekt enkele magische woorden waarna twee mannen Josje van het plateau af tillen. Wat de jongens nog niet wisten zien ze nu gebeuren.

Josje moet wel twintig centimeter worden opgetild en ze zien hoe twee reusachtige penissen haar lichaam verlaten. Met haar mooie naakte lijf loopt Josje naar de medicijn man toe en knielt voor hem neer, tilt zijn schaamlapje op en begint aan zijn nog slappe penis te zuigen en te sabbelen.

Eenmaal stijf gaat hij zitten en kruipt Josje als een kind op zijn schoot en laat zich over zijn reusachtige penis zakken en beweegt dan langzaam op en neer. Minuten lang houd zij dit vol en de jongens staan verbaasd te kijken naar hun Josje. Een andere man komt op hun beide toegelopen en schuift zijn kei harde penis moeiteloos in haar kontgaatje waarna Josje nog heftiger op en neer begint te bewegen.

Als Josje en de twee mannen een heftig orgasme beleven word ze van de twee penissen bevrijd en loopt direct naar een andere man toe om achterstevoren met haar kontje over zijn penis heen te schuiven waarna ze haar benen weid spreid om een vierde man in haar kutje te laten nemen.

Josje word wild geneukt terwijl haar handen zoeken naar omliggende mannen om hun penissen te grijpen en deze af te trekken. Haar mondje staat wijd open, vol verlangen om een penis in haar mondje te ontvangen. De jongens zijn geschokt. Haar mooie lichaam balanceert voortdurend op het puntje van een orgasme en zal niet genoeg krijgen van mannenvlees. Keer op keer zal zij klaarkomen totdat ze volledig is uitgeput en dan komen de vrouwen haar weer halen en word ze verzorgd.

Verduidelijkt de gids de jongens die met open mond staan te kijken wat hun Josje nu doet. Na alweer een heftig climax van de twee negers die bezit hebben genomen van haar lijf word Josje op handen en knieën tussen de mannen ingezet. Haar hele lijfje kronkelt, hunkerend naar meer mannen vlees. De negers spelen met haar lijf, slaan op haar mooie strakke ronde billen, steken 1, twee, drie of vier vingers in haar kontgaatje en Josje laat alles toe.

Al kruipend zoekt Josje naar een penis die ze in haar mondje kan nemen terwijl achter haar een neger zich klaarmaakt om haar van achteren te nemen. De penis word hard in haar gestoten en Josje uit een oerkreet terwijl ze de man voor haar pijpt.

Wilder en wilder beukt de man zijn pik in haar en wilder en wilder word Josje. Zoals Josje geleerd heeft neemt ze de penis van de man zo diep mogelijk in haar mondje en slikt al het zaad door als hij klaar komt.

Ook Josjes climax dient zich aan en als een wild dier grijpt ze om zich heen om nieuw warm mannenvlees te vinden. Over haar hele lijf voelt ze handen die aan haar zitten. Haar tepels met de tepel ringetjes krijgen extra aan dacht. Als de man in haar zijn zaad in haar kontje spuit kruipt Josje direct op een andere neger en schuift zijn lid in haar poesje.

Bijna van de wereld maar toch ook helemaal bij zinnen kronkelt ze met haar lichaam op de penis van deze nieuwe neger en haar hijgen en kreunen voorspellen dat Josje weer op het punt staat om klaar te komen. De neger gaat rustig op zijn rug liggen en laat zich door Josje bereiden terwijl hij nu met de voor hem uitdagende tepelringetjes speelt. Hij draait ze om, te zien hoe ver hij ze kan draaien en Josje gilt het uit als hij voor een derde keer haar tepels omdraait maar ze gaar door met hem te berijden.

Ze word er alleen maar wilder en wilder van ondanks de hevige pijn die haar tepels nu voelen. Gilt ze uit terwijl een andere man nu achter haar plaats neemt en zijn stijve penis in haar vochtige kontje stopt Oemmmmmpfffff kan ze nog net uitbrengen als een derde penis in haar open mondje word gestopt. De man die zijn penis in haar mondje heeft gestopt pakt haar hoofd nu beet en gebruikt haar mondje als een masturbeerpop.

Hij schuift zijn penis letterlijk tot achter in haar keel en Josje kan geen enkel geluid meer uitbrengen maar haar trillende lijf verraad dat ze nu een heftig orgasme krijgt Bijna tegelijkertijd spuiten alle drie de negers hun zaad in haar openingen terwijl ze nu met hun uiterste kracht hun pikken in haar lijf boren. Josje is overdonderd door haar eigen orgasme en het gebeuk van de drie negers en zakt als een vodden popje in elkaar terwijl de mannen hun laatste druppels in haar gaatjes persen.

Als ze Josje van hun penissen bevrijden valt Josje als een doek op de grond en meteen komen er een paar vrouwen aan die Josje in hun armen liefdevol naar de verzorgingshut terug dragen.

Ze laten haar een half uurtje slapen en gaan dan aan de slag om haar lijf weer schoon te maken en voor te bereiden op de volgende ontmoeting met hun mannen. Ze krijgt weer heerlijk nectar, allerlei lekkers en ook haar lijf word weer met allerlei sappen en mengseltjes ingesmeerd.

Het laatste half uurtje van haar rustpauze zetten ze Josje weer op de glad gepolijste speciale boomstronk waarna weer enkele jonge meisjes haar kutje en kontje voorbereiden. Na dat halve uurtje kan Josje een kleine vrouwenhand in haar kontje toelaten en zelfs haar kutje kan nu een kleine handpalm ontvangen. Als Josje zich weer kiplekker voelt en het plateau met de twee enorme dildo's naar binnen word gedragen kruipt Josje er zelf boven op en knielend zakt ze langzaam over de twee knotsen heen.

Met haar benen een beetje uit elkaar legt ze haar handpalmen open op haar bovenbenen en zit met verlangen te wachten totdat de vrouwen haar weer naar buiten dragen. Als Josje de mannenkring word binnengedragen liggen alle mannen en de studenten ontspannen in een kring en eten en drinken relaxt. Ze zien hoe Josjes plateau word neergezet en hoe Josje de kring rondkijkt. Eenmaal op de grond en als de vrouwen zich hebben terug getrokken verheft Josje zich van de houten dildo's in haar kontje en kutje en gaat op zoek naar een eerste stijve penis.

Terwijl Josje zo de ene na de andere man bevredigd en zelf naar haar hoogtepunt werkt vertelt de gids het nut en de reden van dit ritueel. Als meisjes in de stam vruchtbaar worden en dus geslachtsrijp zijn bereiden de vrouwen dit ritueel voor zodat de meisjes worden voorbereid op de mannen en jongens die dan van haar lichaam gebruik willen maken.

De gids verzekert de jongens dat de anus en de schede van Josje na de inwijding weer even nauw worden als voorheen en dat de opwinding die Josje nu continu ervaart ook enkele dagen na het ritueel weer tot normale proporties zullen terug keren.

De middeltjes die de vrouwen gebruiken om het jonge meisje voor te bereiden worden ook gebruikt als een vrouw in de groep moet bevallen zodat er zelden complicaties zijn bij de geboorte van een kind. De mannen zullen de eerste 48 uur veel van Josjes lichaam gebruik maken maar daarna zal hun potentie afnemen en zal Josje zelf alle moeite moeten doen om nog bevredigd te worden door de mannen.

Na 5 dagen verliezen de mannen de interesse voor het lichaam van het jonge meisje en zal de rust in het dorp weer terug keren. Terwijl de gids vertelt zien ze hoe Josje inmiddels weer op handen en knieën midden in de cirkel word neer gezet en hoe nu 2 negers haar van achteren nemen terwijl 1 van de studenten zich laat pijpen door haar.

Onafgebroken beuken de twee negers in haar lichaam terwijl Josje tussen het pijpen door kreunt en kermt van de pijn en de opwinding die zich weer van haar lichaam meester maakt. Meer dan twee uur lang word Josje zo weer gebruikt door alle mannen en jongens van de stam. Ze krijgt geen seconde rust als de lullen haar mond kut e Mastuberen en een orgasme in de buitenlucht. Schud met haar kont pijpt twee lullen en word anal gevingerd. Niet een maar twee grote lullen neuken haar mondje.

Ze zuigt de grote neger lul en laat zich hard en diep neuken. Stalkend meisje pijpt en word door twee grote neger lulle Drie stijve lullen worden gepijpt en neuken het donkere m Hij laat de twee meiden pijpen en neukt het blondje.

Een blondje in het zonnetje aan het mastuberen. Lesbische latex meesteres vingert haar slaaf. Twee lesbische negerinnen mastuberen en neuken met een vo Aziatisch meisje krijgt uit de twee stijve lullen haar ge Met geweld neuken de twee stijve lullen haar mond en anus.

Onderweg in de auto en thuis pijpt ze zijn stijve lul. Twee grote lullen die tegelijk haar kut en anus neuken. Ze zet de vibrator op volle toeren en mastubeerd haar kal Kijk hoe twee stijve lullen haar mond kut en anus neuken. Twee tiener meisjes pijpen de stijve lul van de man. Randy pijpt en laat haar jonge kutje neuken. Na de bef beurt neukt zijn neger lul haar natte kut. Ze pijpt twee lullen tegelijk. Tijdens de sex vakantie filmt hij de mastuberende Aziatis Een nep lul en een echte lul die bisex meisjes neuken.

Samen neuken ze de hoer en laten haar pijpen. Trio sex in de sport school. In deze trio sex geven twee grote lullen haar een dubbel Om de beurt neukt zijn grote lul de twee meisjes.

Orale sex en haar mond vol sperma. Hij heeft orale sex met de Thaise hoer. Meerdere geile pijp scenes. Hij neukt het blondje en de negerin. Trekkend aan zijn grote lul komt hij in haar mondje klaar. Audrey Hollander extreem in haar mond kut en anus geneukt. Audrey Hollander in een groep sex dubbel gepenetreerd.

Ze pijpt er een terwijl de ander haar anal neukt.

.

Sexdating voor stellen grote pik in kut

Ze werd een beetje verlegen door die intense blikken, vooral van de jongen. Die bleef rond haar draaien en vol bewondering keek hij naar haar en naar haar lichaam. Ze was maar wat blij dat zij zo degelijk gekleed was. Met die wilden weet je het maar nooit, had Sjon gezegd.

Nu, Chara vond het allemaal best meevallen. Op haar beurt keek zij ook haar ogen uit. Want zij had nooit in het een neger zo dichtbij gezien. Zij was behoorlijk onder de indruk. Alles was ingeladen en Chara kon instappen.

Nou nou, de cabine was niet zo groot. Moesten ze daar met zijn zessen in? Lachend stonden ze bij de vrachtwagen. Chara zag dat alle mannen een sieraad om hun nek hadden hangen.

Toen ze goed keek hadden ze allemaal hetzelfde sieraad. Zonder erg liep ze naar Re en pakte het sieraad beet. Direct voelde ze dat er spanning ontstond bij de mannen.

Afwachtend keken ze haar aan, wachtend.. Toen zag Chara dat het een. Een penisvorm die eh.. De grote van het sieraad was een paar cm, maar het was best mooi. Vriendelijk lachend probeerde Chara aan te duiden dat ze het mooi vond. De spanning viel van de mannen af en blij lachend spraken zij even opgewonden met elkaar. Toen duidde de mannen dat zij in moest stappen. Zij zag dat Sol opgevouwen met zijn gigantische lichaam achter het stuur zat. Vreemd genoeg zat het stuur rechts!

Via de andere kant klom zij de cabine in. Sol had ook zo'n sieraad om, maar de zwarte penis om zijn nek was groter dan die van de anderen.

Chara zag dat de jongen, die ze dus Do gedoopt had, achter op de laadklep een plekje zocht, maar ze schrok een beetje van zijn teleurgestelde blik. Toen begreep ze, dat de jongen bij haar wilde zitten! Ze voelde zich vereerd en een beetje opgelaten. Sol zat met zijn imposante grote lichaam achter het stuur in de auto en verlegen ging zij op de bank zitten.

Jezus, wat voelde ze zich klein naast die enorme neger. Maar de andere negers wilden ook mee! Het lukt nooit dacht Chara.

Naast haar gingen Re en Fa zitten en ze voelde zich als een sardientje in een blik. Ze werd tussen de negers klem gedrukt. Mi ging op de zitting links van haar zitten en rechts zat zij tegen het zware lijf van Sol. Zij voelde zich heel kleintjes. Het dashboard was gedeeltelijk weggehaald en daar hadden ze daartussen een soort stoeltje gemaakt. Daar ging de vierde neger zitten.

Die zat nu schuin tegenover haar. Sol startte de wagen en reed weg. Chara had het niet meer. De wagen schudde alle kanten op en ze werd heen en weer geslingerd. Nu was dat het ergste niet, maar wel die twee lichamen die haar raakten. Ze zocht houvast maar kon zich nergens beet houden. De wagen kreeg een beetje vaart en, O. Zij zag en voelde dat Sol schakelde, maar de versnellingspook zat tussen haar knieen!! Ze probeerde nog om haar beide benen langs de linkerkant van de pook te zetten, maar dat lukte niet.

Ze was min of meer gedwongen om zo te blijven zitten. Nee, de pook zat precies tussen haar knieen Ze zag dat Sol schakelde van de eerste naar de tweede versnelling en ze voelde en zag tot haar ontzetting, dat die enorme hand met de versnellingspook tussen haar benen en dijen geduwd werd!! Haar soepele rok werd opgeschoven en O lieve help, ze voelde de hand tegen haar. Ze probeerde wat naar achteren te gaan maar de zitting liet dat niet toe.

Sol liet zijn hand op de pook zitten en Chara kreeg een kop als vuur. De andere mannen keken opeens gebiologeerd naar de hand van Sol. Gelukkig, hij veranderde de versnelling en de hand met de pook verdween van tussen haar benen. Niet helemaal, maar de hand drukte niet meer door de dikke rok heen op haar kut. De hand op de versnellingspook zat weer bij en tussen haar knieen. Maar even later schakelde hij weer en weer kwam de hand door haar rok heen tegen haar kut!

O mijn god waar ben ik nu in beland! Het duurde niet lang, of Sol begon te schakelen dat het een lieve lust was. Het was misschien ook wel nodig, want de weg zat vol kuilen en gaten, bedacht Chara ter verontschuldiging, maar Chara verdacht hem er toch ook van dat hij wat meer schakelde dan nodig was.

Steeds bracht hij de versnellingspook naar haar kut toe en telkens raakte hij haar daar. Chara werd steeds opgewondener en zag dat de andere mannen ook intens naar de hand van Sol bleven kijken. Waar ben ik nu terechtgekomen. Ze bedacht zich dat zij misschien wel opzettelijk op die plaats in de auto gezet was. Dat vond ze ergens ook wel opwindend. Ze wilde toch wat avontuur? Nu, hier reed ze nu, midden in Afrika met vier, nee vijf negers en steeds een hand tegen haar kut duwend.

Ze voelde het zweet haar uitbreken. Maar ze was ook enorm opgewonden. Door het steeds heen en weer gaan van de hand met de versnellingspook was haar rok wat opgestropt.

Zodanig dat haar knieen zichtbaar werden. Re naast haar bracht aarzelend zijn hand naar haar knie en gebiologeerd staarde Chara naar die hand.

Wat doet hij nou!? Zij voelde dat hij zachtjes over haar knie streek, wat doet hij nu!? Toen realiseerde zij zich, dat hij waarschijnlijk verwonderd was over haar zwarte nylons! Opgelucht dat het dat was zuchtte ze. Spannende ogenblikken had ze gedacht dat hij haar rok verder omhoog had wilde schuiven, maar gelukkig dat was niet zo. Ze wilde eerst protesteren, maar het was eigenlijk onschuldig. En Chara vond die strelende hand op haar knie ergens ook wel fijn. Ze kon het ergens wel begrijpen, want ook zij vond haar nylons heerlijk.

Het gevoel van dat nylon op haar vingers, had haar telkens opgewonden. Dus ze kon zich een beetje indenken wat het voor die grote neger betekende. Ook de twee andere negers keken nu naar de hand van Re en vermoedelijk omdat Chara niet echt protesteerde, raakten ook zij even later met hun handen haar knieen aan. Om de beurt streelden zij haar knieen, verwonderd over de gladde zwarte nylons. Ze hoorde hen praten maar ze verstond ze niet. Chara was in alle staten! Nog steeds schakelde Sol met de pook en telkens kwam zijn hand tegen haar kut aan.

Ze voelde handen op haar knieen en gelukkig schakelde Sol nu weer verder. Hij liet de pook los, maar O mijn god, wat deed hij nu. Hij liet zijn grote hand nonchalant tussen haar benen vallen. Dit kon niet per ongeluk zijn!! Hij drukte met haar hand vol tegen haar kut aan! Doordat de wagen telkens schommelde ging zijn hand op en neer langs haar kut. Sol keek haar even aan, maar liet zijn hand liggen. Chara lachte bedeesd terug en voelde de hand van Sol duidelijk door de kleidng heen over haar kut gaan.

Zij begreep opeens dat zij nu moest protesteren, want hij wilde heel duidelijk een reaktie van haar. Als zij nu zou protesteren, wist ze, zou hij zijn hand weg halen.

Een ogenblik aarzelde zij, maar zonder verdere reaktie bleef zij wat gespannen naar hem lachen. Alsof hij haar begreep, duwde hij met zijn grote vingers door de dikke stof heen hard langs haar kut. Chara had het niet meer, waar was zij in beland! Maar zij wilde er niet verder over wat er nog kon gebeuren nadenken. Want ook de handen van de anderen bleven zacht haar knieen strelen. Chara was nog nooit zo opgewonden geweest.

Gelukkig had zij een broekje aan en een dikke rok. Maar zij voelde genoeg. Het werd vochtig tussen haar benen. Ze wist dat betekende dat ze heet werd.

Nooit was ze zo nat geweest. Het was ook erg warm. Ze realiseerde dat ze behoorlijk zweette. Ze had zich geconcentreerd op haar knieen en op de hand van sol tegen haar kut aan, maar nu merkte ze dat het zweet tussen haar borsten liep. Ze voelde de klamme dikke kleding aan haar lichaam plakken. Wat is dat nou!!? Zij zag plotseling dat de versnellingspook, de knop van de pook had de vorm van een. Ongeveer 12 cm groot en 2 cm in doorsnee. Jezus, hij was half zo groot en twee keer zo dik als het lulletje van haar man.

Maar Chara wilde niet aan haar man denken. Sol schakelde weer en bracht die lekkere penis, eh.. Nu liet hij de pook los. Chara zag dat de penis ruim boven haar kut uitkwam.

Een hele ondeugende vage gedachte kwam in Chara op. Maar ze vergat het snel weer. Die penis, nou ja. Ik kan ook lul denken. Chara bracht ongemerkt haar hand naar de pook en pakte de lul beet. O lieve hemel wat voelt dat lekker aan. Het was van een zacht rubber en helemaal glad. Ze streek, zonder dat ze het zelf in de gaten had, liefdevol over de eikel en de schacht van de stijve lul.

De negers zagen dat ook en opeens werden ze heel opgewonden. Van schrik liet Chara de lul los, en merkte toen dat Sol de wagen tot staan gebracht had. De negers stapten uit en wenkten haar. Toen Chara ook uitgestapt was wezen ze naar een bepaalde richting. Ze zag toen dat er verscholen achter bomen een meer lag. Ze gebaarden dat zij zich daar kon wassen en opfrissen.

Blij enthousiast en opgewonden pakte Chara snel een kleine tas van de laadbak en rende opgetogen in haar dikke kleding naar het water. Ze was blij dat ze even weg kon komen van die vier negers, want ze had zich wel erg laten meeslepen.

Wat moesten ze wel niet van haar denken. Ze keek even achterom, en zag dat zij voor de negers verscholen was. Zonder nadenken liep ze met kleren en al het water in. Zij was ook zo bezweet! O Heerlijk, wat lekker koel! Met plezier spatte zij in het water. Toen realiseerde dat zij haar kleding nog aan had en lachend liep zij naar de kant. Zij trok haar jas uit en keek even om zich heen. Ze durfde nu ook haar blouse en haar rok uit te trekken.

De natte kousen werden op een hoopje gegooid en gehuld in BH en broekje liep zij het water weer in. O wat voelde het koele water heerlijk aan. Chara kon goed zwemmen en toen zij geen bodem meer voelde zwom zij met krachtige slagen weg. Geruime tijd genoot zij van het verfrissende water. Zij dacht toen weer terug aan wat er in de vrachtwagen gebeurd was. Zij schaamde zich een beetje dat zij zo opgewonden was geraakt. De negers waren heel aardig voor haar en wat steekt er nou achter als zij nog nooit nylons hadden gevoeld.

Zij had het strelen wel lekker gevonden. Aan die grote hand tussen haar benen, die telkens tegen haar kut was aangekomen, wilde ze niet teveel over nadenken. Zij zag de negerjongen aan de kant staan en wenken en wijzen.

O, dacht Chara, wij moeten weer verder, geloof ik. De jongen liep weg en Chara waadde naar de kant toe. Op de kant keek ze naar haar natte kleding. Ja, die kan ik niet meer aan, maar wat nu? Ze was vergeten kleding uit een koffer te halen. Maar wacht zij had die kleine tas meegenomen. Zij opende de tas. O ja, hier had zij haar extra nylons en jarretels ingedaan. Maar daar heb ik niets aan, of. De negers hadden het geloof ik wel mooi gevonden. Zonder er verder over na te denken trok Chara schone dunne zachte zwarte nylons aan.

Zij maakte de nylons vast aan het schone kleine gordeltje en voelde zich verschrikkelijk. Zij keek naar haar benen en het degelijke grote witte broekje daarboven, zij vond het broekje maar niks.

Trouwens het was ook nog hartstikke nat. Zij trok het broekje uit en ook haar BH deed ze na een korte aarzeling af. Er was een zuchtje wind en Chara voelde de streling langs haar grote zware borsten. Ze keek nogmaals in haar tas, en O ja, dat was waar ook. In een gekke bui had ze gisteren een heel dun doorzichtig nylon witkleurig nachthemd gekocht.

Nu ja het is beter dan niets. Ze zou bij de wagen wel andere kleren pakken. Ook de zwarte hoge pumps van haar zaten in de tas. Die had zij thuis vaak uitgeprobeerd. Nadat de verkoopster gezegd had dat het haar heel goed zou staan, had zij stiekem zwarte kleine schoenen gekocht met hele hoge dunne hakken eronder. Steeds vaker had zij daarop thuis, als zij alleen was geweest, erop gelopen. Haar andere schoenen kon zij nu niet meer aantrekken.

Het was stom geweest om daarmee het water in te lopen. En ze kon toch niet op haar nylonvoeten gaan lopen. Ze deed de zwarte schoenen met zeker tien centimeter hoge hakken aan en Jezus, het was hier wel moeilijk lopen, want de hakken zakten af en toe weg in de grond.. Ze deed de natte kleren in de tas en opgefrist liep ze terug naar de wagen. Ze voelde zich toch wel opgelaten. Het was eigenlijk niet normaal er zo bij te lopen. Chara voelde hoe haar zware borsten deinden en klotsten.

Zij was dat niet gewend. Altijd had zij van die grote stevige bustehouders gedragen en nu liep ze voor het eerst in haar leven zonder een bustehouder. Ik moet proberen ze niet teveel te laten schudden als ik bij de mannen terug kom, dacht ze. Wat zullen ze anders denken!! Ze keek even naar beneden en zag dat haar grote zware volle borsten duidelijk zichtbaar waren door het dunne nylon. Je kon alles wel heel erg goed zien. Zij had net zo goed naakt kunnen lopen! Ook de rest van haar vormen waren duidelijk afgetekend.

O, ik hoop maar dat ze ergens mee bezig zijn, zodat ik snel wat anders aan kan trekken. Want dit was te gek. Ze zouden misschien wel verkeerd over haar gaan denken. Ze liep bijna naakt door de rimboe. Ze schaamde zich opeens enorm. Maar het was ook wel lekker. Het was warm en op een of andere manier voelde ze zich vrij!

Maar toen bedacht ze weer dat ze idioot bezig was. Waar ben ik mee bezig? Ik lijk wel gek! Ze voelde zich ergens opgewonden en maar anderzijds ook erg opgelaten, vooral toen ze bedacht dat zij ook geen broekje aan had! Ze liep om wat bomen heen en was langzamer gaan lopen. Ze wilde eigenlijk terug gaan maar waar naartoe!? Haar kleren lagen in de koffer en die lag op de laadbak van de kleine vrachtauto O lieve hemel.

De mannen stonden op haar te wachten. Voorzichtig lopend naderde zij de wagen. Toch gingen haar zware borsten duidelijk zichtbaar nog flink heen en op en neer. Een van de negers zag haar en gaf een kreet! Direct keken ook de anderen haar kant uit. Ze zag dat de ogen van de negers als schoteltjes werden. Zij geloofden hun ogen niet! Eerst was Chara gekleed geweest in die dikke kleding en nu liet ze onbeschaamd eigenlijk haar hele geile naakte lichaam zien!

Want het dunne doorzichtige niemendalletje maakte het alleen maar geiler. Chara wist zelfs niet hoe geil ze eruit zag. Ze wilde snel een koffer pakken, maar dat wilden de mannen niet. Nee Chara moest op een boomstronk gaan zitten en zij voelde het hout tegen haar blote billen. Onwennig, want zij voelde zich nu erg naakt, deed ze haar benen bij elkaar. Het was eigenlijk bezopen, dacht Chara.

Hier zit ik, midden in Afrika met vijf opgewonden negers. En dat bijna zonder kleren aan! Ze had net zo goed niets aan kunnen trekken!! Want het leek wel of zij nu nog meer liet zien als dat zij naakt was geweest. De negers gingen om haar heen zitten en keken haar vol bewondering aan. Sol, kwam naast haar zitten op de grond en zijn gezicht was nu op gelijke hoogte van haar gezicht.

Zo'n beer was hij. Maar zij was natuurlijk wel klein. Vol ontzag keek zij naar zijn lichaam, die in het shirt en korte broek goed zichtbaar was. Vol bewondering maar ook met wat angst keek zij naar de kabels van spieren van zijn armen en benen.

Een trio sex met twee bisex meiden. Terwijl een lul haar neukt spuiten de andere haar mond vo Sperma slikkende pijp slet. Haar keel dicht knijpend neukt hij haar hard en diep. Sexy lingerie blond hang tietjes en een kale kut.

Met geweld neuken de twee grote lullen haar mond kut en anus. Vier lesbische vrouwen neuken elkaar. Ze krijgt geen seconde rust als de lullen haar mond kut e Mastuberen en een orgasme in de buitenlucht. Schud met haar kont pijpt twee lullen en word anal gevingerd. Niet een maar twee grote lullen neuken haar mondje. Ze zuigt de grote neger lul en laat zich hard en diep neuken. Stalkend meisje pijpt en word door twee grote neger lulle Drie stijve lullen worden gepijpt en neuken het donkere m Hij laat de twee meiden pijpen en neukt het blondje.

Een blondje in het zonnetje aan het mastuberen. Lesbische latex meesteres vingert haar slaaf. Twee lesbische negerinnen mastuberen en neuken met een vo Aziatisch meisje krijgt uit de twee stijve lullen haar ge Met geweld neuken de twee stijve lullen haar mond en anus. Onderweg in de auto en thuis pijpt ze zijn stijve lul. Twee grote lullen die tegelijk haar kut en anus neuken. Ze zet de vibrator op volle toeren en mastubeerd haar kal Kijk hoe twee stijve lullen haar mond kut en anus neuken.

Twee tiener meisjes pijpen de stijve lul van de man. Randy pijpt en laat haar jonge kutje neuken. Na de bef beurt neukt zijn neger lul haar natte kut. Ze pijpt twee lullen tegelijk. Tijdens de sex vakantie filmt hij de mastuberende Aziatis Een nep lul en een echte lul die bisex meisjes neuken.

Samen neuken ze de hoer en laten haar pijpen. Trio sex in de sport school. In deze trio sex geven twee grote lullen haar een dubbel Om de beurt neukt zijn grote lul de twee meisjes.

Orale sex en haar mond vol sperma.vakantie sex sex in de rimboe

Dat de vakantie niet helemaal zonder erotische gebeurtenissen zou blijven merkte ze toen ze door de douane moesten. Tot driemaal toe gingen de alarmbellen rinkelen als ze door het poortje stapte terwijl ze haar schoenen al had uitgetrokken en ook haar sieraden had afgedaan. Josje werd terzijde geroepen om gefouilleerd te worden door een vrouwelijke beambte. Met haar armen zijwaarts gestrekt kwamen haar tepeltjes die door het shirtje staken in beeld.

Met een klein glimlachje begon de beambte met haar armen. Dan onder haar vestje achter op haar schouders en zo naar voren tot haar handen over haar tepeltjes gleden. Ze kon niet nalaten om even in haar vooruitstekende tepeltjes te knijpen en de ringetjes enkel keren te draaien.

Dat was genoeg voor Josje om met een opgewonden snoetje het knipoogje in ontvangst te nemen van de jonge vrouwelijke marechaussee tegenover haar. Ze vervolgde haar weg daarna over de rest van haar kleren en als laatste werden ook haar benen aan een inspectie onderworpen.

Langzaam gleden de handen van haar blote voeten omhoog. Het meisje had koude handen en een kleine rilling kan Josje niet voorkomen toen zij de binnenkant van haar dijen bestreek. Onderwijl keken 12 paar ogen naar het schouwspel wat zich voor hun ogen afspeelde en ze wisten wat de beambte nu zou tegenkomen. Langzaam gleden de handen verder naar boven totdat 1 van haar vingers tussen de inmiddels vochtige schaamlipjes van Josje gleed terwijl de beambte haar aan bleef kijken.

Langer dan normaal gesproken bleven haar vingers rondom haar schaamlipjes wrijven en omdat niemand anders dan de twaalf jongens aandacht voor het schouwspel hadden duwde de beambte eerst 1 en dan twee vingers in haar natte spleetje. Josjes snoetje werd rood en ongewild wilde Josje door haar beentjes zakken maar juist daarvoor trok zij haar vingers terug en vervolgde ze haar weg naar haar blote billen.

Ook daar stopte ze ongemerkt een reeds nat geworden vinger van Josjes kutvocht in haar kontje. In en uit voelde ze de vinger gaan, terwijl Josje zo ongemerkt als ze kon in een volle vertrekhal stond te genieten. Gedurende de twee daaropvolgende uren wachten hadden de jongens het nergens anders over dan het geile schouwspel wat ongewild en onbedoeld opgevoerd was.

Josje daarentegen was stiller en diep in gedachten wat er zoals voor haar op het programma stond gedurende de reis. Ze had enorm veel zin in de vakantie, lekker luieren, veel zonnestralen opvangen en vooral niet al te veel verplichtingen voor de jongens. Dat er gedurende de hele verdere vakantie nog meer onbedoelde vernederingen voor Josje in het verschiet lagen konden ze alle dertien op dat moment nog niet weten. Eenmaal in het vliegtuig gezeten en nadat ze op normale vlieghoogte waren vroegen ze aan Josje of ze niet even wilde slapen tijdens de reis want dan mocht ze wel op de benen van hun gaan liggen.

Met twee keer zes stoelen naast elkaar kon dat makkelijk. Met tegenzin maakte Josje haar riem los en vlijde zich over de benen van zes jongens om even een dutje te doen. Na vijf of tien minuutjes voelde ze hoe een hand onder haar rokje gleed en met haar schaamlipjes begon te spelen.

Onrustig liet ze de jongen begaan, zelfs toen de steward hun drankjes kwam brengen en hij ongegeneerd keek hoe er met Josjes schaamlipjes en haar kontgaatje werd gespeeld. De jongens wilde het schouwspel bij de douane nog een keer herhalen.

Terwijl de steward de drankjes serveerde schoof een andere hand haar rokje omhoog zodat de steward nu duidelijke de vingers kon zien die in en uit haar gleden. Een andere hand mengde zich in het spel en al snel zat er ook een vinger in haar kontje terwijl de steward nu aan haar vroeg of ze ook iets te drinken wilde Maar hier kan ik niets aan doen En zo duurde een lange reis voor Josje korter dan ze dacht. Slapen kon ze niet want telkens opnieuw moest ze gaan verliggen en de hele verdere reis bleven de jongens met haar kontje, kutje en schaamlipjes spelen, terwijl weer andere handen met haar tepeltjes aan de haal gingen.

Klaarkomen lieten ze haar niet en nadat ze geland waren was Josje dus zo geil als boter en droop haar kutje van het overtollige vocht. Onvermoed stapte ze dus ook op Zuid-Afrikaanse bodem door de detectie poortjes en weer gingen de alarm bellen rinkelen. Echter nu was er geen vrouwelijke beambte aanwezig en weer werd Josje gevraagd om opzij te stappen en zich te laten fouilleren.

Grote zwarte handen gingen over haar ranke lijf, haar armen gespreid en haar tepeltjes zichtbaar voor de bewaker die alleen glimlachend naar haar mooie bruine, beetje wilde ogen bleef kijken. Josje was blij dat hij niet ook aan haar tepeltjes kwam of haar tepelringetjes omdraaide.

Ook nu kwamen de handen uit bij haar billetjes en haar kaalgeschoren venusheuveltje Ze werden met zijn allen naar een aparte grote ruimte gebracht en moesten zich allemaal tegen een wand opstellen, handen in de nek en benen gespreid. Niemand durfde iets te zeggen toen Josje werd gevraagd om uiteindelijk een paar stappen naar voren te doen. Turn around, face the wall, spread your legs, arms in your neck" Josje gehoorzaamde gebiologeerd, niet omdat ze een contact had getekend, maar uit pure angst wat er nu met haar zou gebeuren.

Ze zag alle jongens net zo angstig kijken. Dit hadden ze niet gepland en niet gewild en nu stond hun Josje tegenover hen, in het bijzijn van zes bewapende negers En ze konden niets voor hun angstige meisje doen Alleen maar kijken wat er zich voor hun ogen afspeelde Haar vest werd uitgetrokken, haar vooruitstekende tepeltjes werden zichtbaar. De bewakers floten zachtjes, dit hadden ze ook niet verwacht. De commandant ging achter Josje staan en begon zijn onderzoek.

Haar armen als eerste, daarna over haar truitje. Twee grote zwarte handen omsloten haar kleine borstjes, gadegeslagen door twaalf angstig paar ogen en nog meer glinsterende ogen van de andere bewakers.

Langzaam zakten de handen tot op haar buikje waarna hij haar shirtje centimeter voor centimeter oprolde totdat Josjes borstjes helemaal zichtbaar waren. Hij speelde enkel minuten met haar borstjes en tepeltjes waarna hij onder aan haar voeten verder ging. De jongens zagen twee paar zwarte handen naar boven glijden en de bewakers waren inmiddels allemaal dichterbij gekomen.

Ze verdwenen onder haar korte rokje. Hij speelde met haar schaamlipjes. Ze hadden nu alle twaalf spijt dat ze Josje zo geil hadden gemaakt in het vliegtuig want ze reageerde direct op zijn aanrakingen.

Ook haar rokje rolde hij nu op totdat het als een soort das om haar middeltje zat. Met gespreide benen en nog steeds haar armen in haar nek onderging Josje de vernedering. De commandant ging voor haar staan, deed zijn benen uit elkaar en klemde Josjes hoofd ertussen. Hulpeloos overgeleverd bengelde haar armen naar beneden terwijl de man met zijn grote handen over haar rug naar haar strakke billen gleed.

Hij kneedde haar billen en trok ze toen ver uit elkaar. Haar sterretje kwam nu vol inzicht met daaronder haar warme vochtige kutlipjes. Met 1 vingers gleed hij tussen haar lipjes door om deze vervolgens in haar kontgaatje te duwen.

Zo herhaalde hij enkele keren het ritueel. Ondanks de angst van de anderen twaalf was het een geil gezicht om hun Josje zo behandeld te zien worden. Benji had inmiddels haar glijmiddel gevonden en zich uitgekleed en de jongens verschoten van zijn enorme inmiddels stijf vooruitstekende penis. Langzaam liep hij op Josje af, glijmiddel in de ene en wapenstok in de andere hand.

De commandant trok haar billetjes weer maximaal uit elkaar, Benji smeerde zijn penis in met glijmiddel en plaatste toen zijn enorme eikel tegen Josjes kontje. Josje wist instinctief wat er ging gebeuren en had geleerd om haar sluitspier te ontspannen maar hier was het meisje niet op voorbereid. Met zijn wapenstok onder haar buik doorgehaald trekt hij Josje moeiteloos omhoog tot haar kontje op hoogte van zijn lul is.

Als benji zijn eikel in haar kontje duwt schreeuwt Josje het uit. Bungelend op de wapenstok en geklemd tussen de benen van de commandant spartelt ze met armen en benen om aan de enorme indringer te ontkomen.

Benji trekt zich terug, gebruikt wat meer glijmiddel en dring weer binnen in haar kontje met dezelfde reactie van Josje, echter nu laat hij zijn eikel zitten tot Josje is gekalmeerd waarna hij centimeter voor centimeter zijn penis dieper in haar kontje duwt. De jongens zien eerst tien en daarna twintig centimeter in Josjes kontje glijden waarna de man met rustige stoten in en uit haar beweegt.

Josje heeft zich overgegeven aan het enorme gevaarte en voelt nu bij elke stoot de ballen van de man tegen haar clitoris aan kletsen. Haar geschreeuw gaat over in gezucht, haar ademhaling gaat sneller als ook de man in haar zijn tempo opvoert. Iedereen is stil nu, nog steeds wapens gericht op de twaalf als ze horen en zien dat Josje nu begint te genieten van het gevaarte in haar kontje.

Ze spreid haar beentjes nog verder, wipt nu met haar eigen kontje tegen de buik van Benji aan en al bungelend zien ze haar handen naar haar eigen borstjes gaan om deze te stimuleren. Benji gaat onverminderd door, de commandant kneed haar billen en Josje kreunt, zucht en geniet.

Dan neemt de commandant Josje handen van haar borstjes weg en neemt beide harde tepeltjes tussen zijn vingers in en begint hard en meedogenloos haar tepeltjes te pijnigen.

Af en toe zet hij zijn nagels in haar tepels en knijpt er hard in zodat Josje het uitschreeuwt van de pijn. Telkens haalt hij zijn penis tot aan zijn eikel uit haar kontje om vervolgens weer diep in haar te stoten. Josjes lijf word bij iedere stoot in elkaar geduwd, dan weer bolt haar rug op, de andere kker schiet ze de andere kant uit waardoor haar borstjes en buikje naar beneden bollen terwijl de commandant haar tepels blijft bewerken "Aaaah Nog even laat hij zijn penis in haar zitten en trekt dan zijn gevaarte uit haar.

Zet haar weer op de grond met haar benen, loopt naar het andere eind van de kamer en sleept een grote tafel mee terug. Inmiddels heeft de commandant haar hoofd bevrijd en valt Josje als een klein hoopje mens op de grond. Vol schaamte dat haar lijf ondanks alle vernederingen en pijn geniet van deze brute behandelingen.

Josje raapt zich bij elkaar en gaat ruggelings op de tafel liggen met haar hoofd achterover over de rand. De commandant neemt een kussen en legt dat onder haar nek als de jongens zien dat nu ook een tweede bewaker zijn kleren heeft uitgetrokken. Ze opent haar mond, wetend wat er van haar verwacht word en Django schuift zijn penis nu in haar mond terwijl haar handen inmiddels met haar eigen schaamlipjes aan het spelen zijn.

Django schuift dieper en dieper in haar mond en de jongens zien nu dat zijn penisvorm in haar keeltje verschijnt. Ook nu weer is het tempo van de man laag terwijl Josje nu met enkele vingers in haar kutje beweegt en met haar andere hand probeert de buik van de neger tegen te houden zodat hij niet te diep met zijn penis in haar mondje kan, maar tevergeefs.

Tot aan zijn ballen verdwijnt telkens zijn penis in haar keel. De jongens zien haar spartelen op de tafel maar kunnen niets doen om hun meisje te helpen. Als de pompende neger dan ook nog met zijn grote handen Josjes kleine tepeltjes tussen zijn vingers neemt en er hard in begint te knijpen en er aan trekt weet Josje het niet meer.

Met een dikke penis in haar mond probeert ze zich nu los te wringen van haar belager maar de commandant zet daar een stokje voor. Hij pakt samen met de andere bewakers iedere 1 been en spreid haar benen zo wijd mogelijk op de tafel om ze vervolgens vast te binden. Dan kruipt hij op haar en stoot zijn zwarte gevaarte diep in haar kutje. Josje word nu in haar mondje en kutje bruut verkracht en door haar machteloze situatie kan ze niets anders dan de mannen hun gang laten gaan en zich te concentreren op haar opnieuw opkomende orgasme.

Na een paar laatste stoten van de man die haar keeltje neukt voelt ze het sperma van hem in haar slokdarm spuiten. Als de man zijn penis terug trekt terwijl hij wel haar tepeltjes blijft pijnigen horen de jongens pas hoe ver Josje heen is in haar eigen geilheid. Ze schreeuwt door de pijn in haar tepeltjes heen maar tegelijk horen ze haar ook zuchten en kreunen.

De commandant komt kreunend klaar en spuit zijn zaad diep in haar terwijl ook Josje gelijktijdig haar climax bereikt Vijf minuten lang is er volledige stilte in de ruimte en alleen Josjes zachte gekreun is hoorbaar voor de jongens en de bewakers. Als ook de overige mannen zich hebben vergrepen aan het jonge lichaam en josje nog meer sperma in haar lijfje heeft voelen stromen herstelt de commandant de orde en geeft Josje de opdracht om al haar vrienden met haar mondje te bevredigen zodat ook zij geen aanklacht in zullen dienen.

Volledig naakt voldoet Josje aan zijn bevel, knielt voor de eerste jongen neer en laat zijn broek zakken. Aangezien ze al haar kamergenoten goed kent en weet wat ieder lekker vind stopt ze bij de eerste jongen een kleine vinger in zijn anus waardoor de jongen in no time klaar komt. Zo ook de tweede jongen waarbij ze met zijn tepels speelt onder zijn shirt terwijl ze met haar mond zijn penis bevredigt. De commandant en zijn bewakers kijken toe hoe Josje de ene na de andere jongen laat klaarkomen.

Zeker 20 minuten duurt deze vernederende opdracht voor haar en iedere keer slikt ze het zaad van haar vrienden netjes door. Nadat de laatste jongen ook in haar mondje is klaargekomen geeft de commandant aan dat ze allemaal kunnen vertrekken naar hun vliegtuig. Wel laat hij het verbouwereerde groepje weten dat ze klaar zullen staan als ze over drie weken weer op het vliegveld arriveren en dat ze dan weer een uitgebreid onderzoek zullen ondergaan en dat Josje ook dan weer het middelpunt van belangstelling zal staan.

Stilzwijgend begeven ze zich naar de gereedstaande bus die hun voor de eerste week van hun vakantie naar hun resort brengt. De reis verloopt stilzwijgend, josje af en toe snikkend en verlangend naar een flesje water om de smaak van al het sperma weg te nemen. Die hele verdere week zijn ze alleen maar lief voor hun Josje, ze kan heerlijk genieten van de zon en de jongens kunnen hooguit genieten van alle mooie badkleding die ze voor haar gekocht hebben. Voor het eerst zien ze Josje zoals ze werkelijk is.

Een lief mooi sensueel jong meisje. Josje ervaart in die week voor het eerst rust en ontspanning. Ze lacht weer vrolijk zoals ze vroeger lachte De kuiltjes in haar wangen verraden haar schoonheid en haar onbevangenheid.

Die week slaapt Josje om beurten bij 2 jongens in bed maar ze raken haar nauwelijks aan, hooguit om haar te masseren. Na twee of drie dagen vraagt Josje er zelf om of ze af en toe een dildo in haar kontje mag omdat ze dat inmiddels zo gewend is dat ze het mist als er niet af en toe iets in haar kontje mag zitten. De jongens geven hier toch weer graag gehoor aan en af en toe moet Josje dus voor hun bukken om een dildo in haar kontje te kunnen stoppen.

Ook overdag krijgt ze met enige regelmaat nu een dildo in haar kontje onder haar kleine bikini broekje en de laatste twee dagen hebben de jongens voor haar een dubbele dildo mee genomen die Josje toch weer al te graag in ontvangst neemt. Ze wil de jongens zelfs weer een beetje verleiden terwijl ze het wel fijn vind om nu een paar dagen niet genomen te worden door 1 van hen. Af en toe speelt ze dan ook met 1 van de penissen van de jongens die bij haar in bed liggen en ook op het zwembad vind ze het fijn om de jongens af en toe te pesten door met zichzelf te spelen waar ze bijzijn of een hand in 1 van de zwembroeken te laten glijden als niemand kijkt.

Soms speelt ze met haar eigen tepeltjes maar nog meer vind ze het nu fijn om de jongens op te winden om met hun tepels te spelen en te zien dat ze daar een enorme stijve van krijgen in hun zwembroeken. Ze voelt zich even machtig ten opzichte van de jongens maar dat dat snel voorbij zal zijn beseft ze nog niet. Met enige spijt neemt ze dan ook afscheid van het hotel en de rust omdat de jongens ook een jeep safari hebben geboekt en daarna een week bij een inheems Zuid-Afrikaanse stam die nog steeds leven zonder inmenging van buitenaf.

De jongens hebben 2 jeeps gehuurd met ervaren chauffeurs omdat ze door woest en onbewoonbaar gebied rijden waarna de chauffeurs hun zullen afzetten bij de inheemse bevolking van Zuid-Afrika Als Josje haar kleren in de ochtend wil aantrekken hoort ze een onverwachte opmerking. Als Josje verbouwereerd haar rode korte wijde jurkje aangetrokken heeft knipt 1van de jongens twee kleine gaatjes in haar jurkje ter hoogte van haar tepeltjes en trekt haar tepeltjes door de gaatjes heen.

Vervolgens schuift hij over elk tepeltje een klein rozetje wat hij daarna vast knijpt waardoor haar tepeltjes niet meer terug kunnen schieten in haar jurkje. Als Josje denkt dat hij klaar is trekt hij aan haar kleine tepelringen waardoor haar tepeltjes nu echt ver vooruit steken zonder dat zij zich kan verweren. Als Josje probeert te protesteren en een klein vestje probeert aan te trekken om haar stijf vooruit priemende tepeltjes te bedekken word het vestje hardhandig uit haar handen getrokken.

Iedereen die ze tegenkomt kijkt met grote ogen naar haar stijve tepeltjes en menig man knipoogt naar haar. Als de chauffeurs hun gezelschap zien hebben ze alleen oog voor Josje die met haar uitdagende korte jurkje en haar harde tepeltjes voorin moet plaats nemen, tussen de chauffeur en de gids in waarna er nog 1 jongen voor in de jeep bij kruipt Josje schaamt zich vooral als ook de andere jongens plaats nemen in de Amerikaanse jeep die zowel voor als achterin twee grote banken heeft.

Omdat ze voorin met zijn vieren zitten moet Josje dicht tegen de chauffeur aan gaan zitten en in haar outfit bevalt dat haar helemaal niet. Eenmaal op weg let Josje steeds minder en minder op haar outfit tot ze voelt dat de chauffeur bij elke schakeling met zijn handen haar blote benen aan raakt. Ook de jongens en de gids hebben dat in de gaten en als de jeep het hobbelige binnenland in trekt en niemand opmerkingen maakt over zijn avances naar Josje word hij brutaler.

Steeds meer moet hij schakelen en na elke schakeling laat hij nu zijn hand op haar knieën rusten. De gids, aangespoord door wat hij ziet gebeuren en omdat niemand van de jongens er opmerkingen over maakt, legt ook zijn hand op haar andere knie. Gezamenlijk trekken ze beetje bij beetje Josjes benen verder uit elkaar en als Josje wijdbeens tussen hun inzit gaan ze samen een stapje verder.

De pook van de jeep word elke keer tussen haar benen in gemanoeuvreerd en bij iedere manoeuvre blijven de handen iets hoger op haar linker en rechter been rusten tot hun handen inmiddels haar bovenbeen hebben bereikt. Josje voelt twee pinken inmiddels haar schaamlipjes aanraken en haar jurkje is door alle bewegingen inmiddels ver naar boven geschoven. Samen trekken ze Josjes schaamlipjes wat uit elkaar zodat ze om beurten hun pink in haar warme inmiddels nat geworden gleufje kunnen steken.

Door alle trillingen is Josje inmiddels wat onderuit gezakt en ook de pook trilt nu tussen haar benen. Pas als 1 van de jongens vraagt of Josje geniet van de rit ziet ze dat de pook van de jeep de vorm heeft van een penis. Een grote zwarte pik prijkt op de pook die steeds heen en weer bewogen word. Twee handen achter haar nemen haar tepeltjes tussen zijn vingers en beginnen die te rollen, te knijpen en uit te trekken waardoor Josje ongewild haar schede nog vochtiger voelt worden.

Twee pinken zitten nu in haar en Josje voelt dat alle ogen van zowel de chauffeur, de gids als de inzittenden gericht zijn op haar intiemste delen. Als ze weer recht wil gaan zitten krijgt ze te horen dat ze vooral zo moet blijven zitten en beide heren hun gang moet laten gaan.

Haar armen laat ze gelaten naast zich op de bank liggen als ze voelt hoe de chauffeur nu express in een lage giering rijd waardoor de pook nu tegen haar schaamlipjes aan trilt. In de spiegel ziet ze de opwinding van de chauffeur terwijl haar jurkje nu van achteren nog verder omhoog word geschoven. We moeten nog 2 dagen rijden Als de jeep plotseling tot stilstand word gebracht schiet Josje nog iets verder onderuit en de trillende pook zit nu helemaal tussen haar benen tegen haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes.

De jeep blijft stationair draaien waardoor de pook nog meer trillingen veroorzaakt en Josje begint te genieten van de trillingen die ze tegen haar kutje aan voelt als ze hoort dat nu ook de andere auto naast haar tot stilstand is gekomen en de deuren hoort open en dichtgaan en nog eens 8 mannenstemmen meer hoort. Helemaal naakt, met de rozetjes nog strak om haar stijve tepeltjes. De andere chauffeur en de gids nemen ieder aan de andere kant naast haar plaats en Josje kan niets anders dan met haar wijd gespreide benen tegen de pook aan blijven zitten.

De vreemde mannen strelen haar buik en spelen met haar tepels tot 1 van de jongens haar vraagt om op te staan. Met enige verwarring om los te komen van de trillende pook voldoet Josje aan het verzoek om niet nog een zweepslag te krijgen en staat nu met haar rug tegen het dashboard, haar beentjes enigszins gespreid met de trillende penispook onder haar kutje.

Nu staat Josje helemaal overgeleverd aan de twaalf studenten en helemaal naakt kunnen de twee chauffeurs en de gids nu uitgebreid haar lijfje, haar tepels en haar natte kutlipjes bewonderen en voelen.

Josje wil weer protesteren maar bij het eerste geluid wat ze wil maken voelt ze weer een zweepslag, nu op haar linker borst, net boven de tepel. Josje schreeuwt het uit en jammert dat ze het weet. Nog een slag met de zweep en 1 van de jongens hangt twee kleine maar zware gewichtjes aan haar klemmetjes Bij Josje springen de tranen in de ogen, haar mond gaat wagenwijd open maar ze houd zich net op tijd in om nog iets te zeggen, terwijl de gids en de chauffeurs ademloos toekijken hoe Josje zich nu langzaam maar zeker over de trillende pook heen laat zakken met voor de jongens het bekende resultaat.

Door de pijn in haar tepeltjes haar machteloosheid en de zweepslagen word Josje zo geil als boter als haar kutlipjes de pook aanraken Wat doen jullie toch met me Verder en verder zakt Josje over de pook heen, haar benen daardoor steeds verder spreidend en haar armen steeds strakker en strakker aan de spiegels trekkend maar Josje is nu door haar grens heen. Ze heeft geen oog meer voor de drie mannen die nog geen halve meter van haar vandaan zitten of de jongens die allemaal om de open jeep heen staan te kijken.

De penis vorm zit nu helemaal in haar en nog steeds probeert Josje nog verder over de pook te zakken maar haar armen beletten dat. Van beide kanten spelen nu een paar vingers met haar gezwollen schaamlipjes en trekken zacht aan de ringetjes die daar doorheen zitten. De mannen kijken met geile ogen naar het schouwspel wat zich voor hun ogen voltrekt Josje neukt nu uit eigen beweging de trillende pook Terwijl Josje op en neer blijft bewegen luistert ze zuchtend en kreunend naar de stem die haar vertelt dat ze vanaf nu weer aan hun wensen is overgeleverd.

Wij of welke andere man neukt je wanneer wij dat willen Josje blijft op en neer bewegen, de handen gaan nu ruwer met haar schaamlipjes tekeer en trekken haar aan haar opgezwollen schaamlipjes telkens weer naar beneden over de pook, dieper en dieper terwijl Josje probeert te beantwoorden aan de opdrachten die ze krijgt Ze krijgt een paar tikjes net boven haar schaamstreek, op haar platte buikje, net boven haar genotsknopje en dat word haar teveel..

Haar orgasme en geluidjes sterven weg in de weide wildernis en Josje laat zich uitgeput en vermoeid over de penis zakken, moe geworden in haar beentjes. Gezamenlijk tillen ze Josje van de pook af en zetten haar voor de jeep neer, haar handen worden weer vastgebonden aan de spiegels en de gids en de beide chauffeurs mogen zich nu aan haar vergrijpen. Haar benen worden wid uit elkaar gezet en de eerste penis dringt al in haar natte kutje binnen als Josje nog moet bekomen van haar orgasme.

Ze beseft amper wat er met haar gebeurt als ze voelt dat de neger achter haar tegen haar baarmoeder aan spuit Zo geil was hij geworden dat hij binnen 2 minuten klaar kwam. De tweede neger neemt meer de tijd en stopt zijn dikke lange penis eerst een paar keer in haar gleufje om hem vervolgens in haar kontje te stoppen. Weinig kan ze daar tegen doen alleen haar kontje openstellen om de pijn te verzachten als de man zijn penis tot diep in haar kontgaatje duwt en nu als een wilde man in en uit haar ragt met zijn lid.

Ook hij komt snel klaar waarna Josje los word gemaakt en met haar rug tegen de jeep aan word vast gebonden, haar benen bungelend in het niets en de laatste man nu haar benen over zijn schouders legt en voor de derde keer deze dag penetreert.

Midden in de wildernis zien de studenten hoe hun Josje nu, door hun toedoen, word verkracht in haar gaatjes en genieten ervan, anders dan toen in de aankomsthal. Als de drie mannen hun zaad in haar hebben gelost gaat de reis verder, Josje weer voorin, helemaal naakt, overgeleverd aan de handen van de andere chauffeur waar ze nu naast moest zitten. De reis verloopt spoedig, Josje word alle kanten in geslingerd, maar dat maakt haar niets meer uit. Ze is weer het slaafje van de jongens, haar macht is ze kwijt en in al haar weerstand moet ze concluderen dat ze het lekker vind.

Die avond, na een heerlijke barbeque in het wild, bij een zwoele temperatuur geniet Josje en haar medereizigers van een heerlijk, glaasje wijn. Tegen slaaptijd worden de dekens voor de dag gehaald en word de nacht bivak voorbereid. Als Josje denkt dat ze lekker kan gaan slapen heeft ze het mis want speciaal voor haar hebben de jongens een lekkere warme deken meegenomen die midden in het kamp, vlakbij het kampvuur word uitgespreid, maar Josje mag er niet gewoon onder kruipen.

In de deken zitten 4 gaten aan elke uiteinde en als ze Josje naakt op de deken hebben gelegd worden haar armen en benen zo ver mogelijk gespreid en vastgebonden aan 4 houten pennen die in de grond zijn geslagen, door de gaten heen. Josje ligt als een kruis vastgenageld aan de pinnen, haar beentjes bijna in split gebonden.

Ook om haar keel word een koord gespannen wat met pinnen in de grond word verankert zodat ze zich in het geheel,niet kan bewegen. Een blinddoek voor haar ogen complementeert haar slaapplek.

Josje knikt terwijl ze een warme deken over haar naakte lijf heen gedrapeerd voelt worden. Josje ligt onrustig onder haar dekentje, terwijl iedereen nog lekker bij het kampvuur zit, op nog geen meter afstand van haar, probeert ze toch de slaap te pakken als ze voelt hoe haar deken van haar lijf word afgetrokken. Terwijl 14 paar ogen haar zo machteloos zien liggen voelt ze een warm lijf op haar lichaam neerdalen en zonder te weten welke man het is kan Josje niets anders dan de stijve penis die nu in haar kutje geschoven word accepteren.

De man op haar begint met haar te tongzoenen terwijl hij zijn penis gestaag in en uit haar lichaam beweegt tot zij voelt dat zijn zaad in haar gespoten word, waarna de deken weer terug over haar lijf word gelegd en ze hoort hoe anderen praten over het zojuist geziene schouwspel. Nog voor dat Josje 10 minuten verder is word de deken opnieuw van haar lijf geplukt en alweer een nieuwe stijve penis neemt bezit van haar vrouwelijke intimiteit.

Ook deze onbekende man beweegt traag in en uit haar en zijn ritme houd hij wel 15 minuten vol. Helemaal naakt, wetende dat alle mannen rondom het kampvuur dit schouwspel kunnen volgen ondergaat Josje opnieuw deze vernedering. Als de man in haar zijn tempo opvoert voelt Josje hoe haar mondje word geopend en vooraleer ze kan beseffen wat er nu gebeurt dringt een penis haar mondje binnen om ook daar de op en neer gaande beweging in gang te zetten. Als de man in haar kutje zijn zaad spuit en een deken over haar heen drapeert beweegt de penis in haar mond nog steeds op en neer.

Ze voelt zich zwaar vernederd omdat iedereen zonder dat ze weet wie het is haar lichaam kan gebruiken in al haar bereikbare gaatjes. Nadat de man in haar klaargekomen is probeert Josje te protesteren door zachtjes te vragen of ze vannacht rustig mag gaan slapen maar de reactie daarop is onvoorstelbaar.

Na 1 minuut word de deken weer van haar lijf getrokken en krijgt Josje over haar hele lichaam zweepslagen te verwerken. Op haar borstjes, haar buik, haar benen, haar schaamstreek en zelfs haar kutje word niet gespaard. Zonder 1 woord te zeggen gaan vele mannen, in haar beleving, want de slagen komen overal in verschillend tempo op haar neer, zo 10 minuten door die voor haar wel een hele dag lijken. Ze slaan niet hard maar de hoeveelheid slagen doen haar in een roes belanden en ondanks het zaad in haar schede voelt Josje hoe ze zelf meer en meer schaamvocht produceert en zelfs opgewonden word van de warmte die de slagen op haar lijf veroorzaken.

Zo plotseling als de slagen begonnen zo plotseling stoppen ze ook en voelt ze de deken weer over haar heen glijden. Warm, opgewonden, stil en verlangend blijft Josje liggen en hoort ze de jonge mannen bij het kampvuur hun gesprekken weer voortzetten.

Als de deken na een half uurtje weer van haar gespreide lichaam word gehaald geeft Josje geen kik als ze voelt hoe alweer en pik tussen haar schaamlipjes verdwijnt en een pompende beweging aangeeft dat ook deze man zijn zaad in haar wil spuiten. En als Josje voelt dat er weer een man boven haar gezicht plaats neemt opent ze gewillig haar mondje en ontvangt na enkele minuten voor de tweede keer het zaad in haar mond wat ze gewillig doorslikt en niets zegt als de man zijn penis uit haar trekt terwijl een andere pik reeds bezit heeft genomen van haar onderkant.

Zo gaat het de hele nacht door met Josje, met meer of mindere grote tussenpozen nemen alle mannen 1 of meerdere keren bezit van haar lichaam. Als Josje die volgende ochtend word losgemaakt en het ontbijt krijgt voorgeschoteld kijkt ze gedwee alleen maar naar de grond en eet haar ontbijt stilletjes op. Met alleen haar schoenen en witte sokjes aan stapt Josje uiteindelijk weer in de jeep, weer tussen de gids en de andere chauffeur in, op weg naar de inheemse stam waar ze in de middag aan zullen komen.

Beide heren kunnen niet van haar mooie lijf afblijven en zo reist Josje haar nieuwe avontuur tegemoet. Althans dat weet de gids, maar zijzelf en de andere jongens hebben geen flauw benul waar ze met zijn dertienen in zullen gaan belanden. De gids heeft besloten de jongens pas op de hoogte te stellen als ze eenmaal in het primitieve dorp zijn aangekomen met hun meisje.

Eenmaal op de eindbestemming aangekomen vraagt de gids 1 keer aan de jongens of ze willen dat Josje de twee uur durende voettocht ook naakt moet belopen. Zich van geen kwaad bewust en omdat ze hier midden in de rimboe zitten zijn ze het allemaal met elkaar eens, Josje blijft naakt op haar schoenen en sokjes na.

Na twee uur zwoegen en met het zweet op hun lijf komen ze in de buurt van de nederzetting van de stam en voelen allen dat er vanuit het donkere oerwoud naar hun word gekeken. Eenmaal in het dorp aangekomen is de hele stam in rep en roer. De stam bestaat uit een tachtigtal leden, mannen vrouwen en kinderen. Iedereen is uitermate uitbundig om hun te zien maar het meeste aandacht hebben ze voor hun naakte meisje.

Een groot aantal vrouwen komt op haar afgelopen terwijl de mannen en jongens in de groep op eerbiedige afstand blijven van haar en zich bekommeren om de twaalf jongens en de gids, die naar later blijkt, 1 van de stamleden te zijn.

Als iedereen is bekomen van het nieuwe gezelschap gaan ze met zijn allen in 1 grote kring zitten met Josje als een soort prinses in hun midden. Ze krijgen allemaal heerlijke inheemse lekkernijen aangeboden en ze hebben heerlijke drankjes bereid voor hun nieuwe gasten. Terwijl iedereen geniet van de spijzen en drankjes komen er kleine kinderen die Josje van haar schoenen en sokjes ontdoen zodat ze nu helemaal naakt is.

Ook de jongens worden door stamleden uitgekleed en krijgen een lapje omgebonden om hun middel. Tijd om zijn verhaal te vertellen, denkt de gids en hij steekt van wal.

Als de jongens luisteren naar zijn verhaal zien ze de realiteit voor zich ontvouwen. Josje word voorzichtig door tientallen vrouwenhanden zachtjes opgetild en naar een grote kuil gedragen. Denkende dat de jongens dit allemaal gearrangeerd hebben laat ze de vrouwen begaan. Ze zal er van genieten gedurende de hele week.

Haar mooie lichaam word nu 12 uur lang ontgift terwijl ze allerlei lekkers krijgt toegediend. Daarna word jullie meisje voorbereid op de komende 5 dagen waarin ze leert wat het is om een krijger te behagen. Over de voorbereidingen kan ik niets zeggen want daar is nog nooit een man bij geweest maar na de voorbereidingen zal jullie Josje meer dan 5 dagen hunkeren naar mannen energie". De jongens weten niet wat ze horen maar wetende dat Josje niet weer opnieuw verkracht zal gaan worden en dat ze zal genieten van dit vruchtbaarheids ritueel stelt hun gerust en laten het op zich af komen.

Terwijl Josje wordt voorbereid leren de jongens de mannen zaken in de stam. Ze worden geschminkt in jagers kleuren en gaan met ervaren jagers op pad om voedsel te verzamelen voor de feestelijkheden. Josje weet echter van niets en is erg bang voor wat er haar te gebeuren staat terwijl ze wel voelt terwijl ze in de kuil begraven is dat haar hele lijf gloeit.

Na een lange nacht word Josje uit de kuil bevrijd, helemaal vies van het zand en haar eigen lichaams sappen maar ze word onmiddellijk naar een hut gedragen waar ze helemaal word gewassen met ijskoud water. Elke centimeter van haar lijf word verzorgd, geolied, gemasseerd en bevoeld. Iedereen keer zijn er andere vrouwen of jonge meisjes die haar lichaam met steeds andere olie-en insmeren. Josje voelt zich vreemd, anders in haar eigen lichaam zitten maar het voelt goed.

De angst in haar verdwijnt en ze laat alles over zich heen komen en met haar gebeuren. Gedurende de hele behandeling krijgt Josje allerlei dingen te eten en te drinken en met het uur voelt Josje zich prettiger worden. Een beetje dronken maar ook weer niet.

Als Josje eenmaal word opgetild en op een soort boomstronk word gelegd die nog het meeste weg heeft van een gynaecologen stoel laat ze ook dat gebeuren. Een meisje neemt plaats tussen haar benen en begint heer anus nu in te smeren met iets olie achtigs waarbij eerst 1 vinger maar daarna steeds meer vingers in haar kontgaatje verdwijnen. Alles vind Josje fijn, niet erotisch, maar de totale verzorging doet haar wegzinken in een prettige roes. Uren lang word haar kontje en haar lichaam bewerkt, telkens weer door een ander meisje.

Haar kontje word keer op keer getoucheerd totdat Josje op het laatst helemaal ontspannen is en haar kringspier volledig kan loslaten. Door de drankjes en het voedsel zijn Josjes darmen helemaal leeg en is haar kutje vochtiger dan ooit geworden.

Ze vloeit voortdurend en ervaart een sensuele prikkel in haar kutje. Als de vrouwen eenmaal klaar zijn word er een plateau binnen gedragen met daarop twee hele grote penisvormen en direct voelt Josje een verlangen om geneukt te worden.

Josje word in kleermakers zit over de penissen heen geschoven en zonder enige moeite en bloedgeil laat Josje zich zakken in kleermakers zit. De penissen zitten diep in haar verankerd als het plateau word opgetild en Josje naar buiten word gedragen. Alle mannen, inmiddels terug van de jacht en zittend rondom een grote vuurstapel, zien Josje hun kring binnen gedragen worden waarna de vrouwen zich allemaal terug trekken. Er word in een vreemde taal veel gesproken en de jongens zijn nieuwsgierig wat er nu allemaal staat te gebeuren.

Het word doodstil als de stam-oudste de kring betreed en voor Josje blijft stilstaan. Hij spreekt enkele magische woorden waarna twee mannen Josje van het plateau af tillen. Wat de jongens nog niet wisten zien ze nu gebeuren. Josje moet wel twintig centimeter worden opgetild en ze zien hoe twee reusachtige penissen haar lichaam verlaten. Met haar mooie naakte lijf loopt Josje naar de medicijn man toe en knielt voor hem neer, tilt zijn schaamlapje op en begint aan zijn nog slappe penis te zuigen en te sabbelen.

Eenmaal stijf gaat hij zitten en kruipt Josje als een kind op zijn schoot en laat zich over zijn reusachtige penis zakken en beweegt dan langzaam op en neer. Minuten lang houd zij dit vol en de jongens staan verbaasd te kijken naar hun Josje. Een andere man komt op hun beide toegelopen en schuift zijn kei harde penis moeiteloos in haar kontgaatje waarna Josje nog heftiger op en neer begint te bewegen.

Als Josje en de twee mannen een heftig orgasme beleven word ze van de twee penissen bevrijd en loopt direct naar een andere man toe om achterstevoren met haar kontje over zijn penis heen te schuiven waarna ze haar benen weid spreid om een vierde man in haar kutje te laten nemen.

Josje word wild geneukt terwijl haar handen zoeken naar omliggende mannen om hun penissen te grijpen en deze af te trekken. Haar mondje staat wijd open, vol verlangen om een penis in haar mondje te ontvangen.

De jongens zijn geschokt. Haar mooie lichaam balanceert voortdurend op het puntje van een orgasme en zal niet genoeg krijgen van mannenvlees. Keer op keer zal zij klaarkomen totdat ze volledig is uitgeput en dan komen de vrouwen haar weer halen en word ze verzorgd. Verduidelijkt de gids de jongens die met open mond staan te kijken wat hun Josje nu doet. Na alweer een heftig climax van de twee negers die bezit hebben genomen van haar lijf word Josje op handen en knieën tussen de mannen ingezet. Haar hele lijfje kronkelt, hunkerend naar meer mannen vlees.

De negers spelen met haar lijf, slaan op haar mooie strakke ronde billen, steken 1, twee, drie of vier vingers in haar kontgaatje en Josje laat alles toe. Al kruipend zoekt Josje naar een penis die ze in haar mondje kan nemen terwijl achter haar een neger zich klaarmaakt om haar van achteren te nemen. De penis word hard in haar gestoten en Josje uit een oerkreet terwijl ze de man voor haar pijpt.

Wilder en wilder beukt de man zijn pik in haar en wilder en wilder word Josje. Zoals Josje geleerd heeft neemt ze de penis van de man zo diep mogelijk in haar mondje en slikt al het zaad door als hij klaar komt. Ook Josjes climax dient zich aan en als een wild dier grijpt ze om zich heen om nieuw warm mannenvlees te vinden. Over haar hele lijf voelt ze handen die aan haar zitten.

Haar tepels met de tepel ringetjes krijgen extra aan dacht. Als de man in haar zijn zaad in haar kontje spuit kruipt Josje direct op een andere neger en schuift zijn lid in haar poesje. Bijna van de wereld maar toch ook helemaal bij zinnen kronkelt ze met haar lichaam op de penis van deze nieuwe neger en haar hijgen en kreunen voorspellen dat Josje weer op het punt staat om klaar te komen. De neger gaat rustig op zijn rug liggen en laat zich door Josje bereiden terwijl hij nu met de voor hem uitdagende tepelringetjes speelt.

Hij draait ze om, te zien hoe ver hij ze kan draaien en Josje gilt het uit als hij voor een derde keer haar tepels omdraait maar ze gaar door met hem te berijden. Ze word er alleen maar wilder en wilder van ondanks de hevige pijn die haar tepels nu voelen. Gilt ze uit terwijl een andere man nu achter haar plaats neemt en zijn stijve penis in haar vochtige kontje stopt Oemmmmmpfffff kan ze nog net uitbrengen als een derde penis in haar open mondje word gestopt.

De man die zijn penis in haar mondje heeft gestopt pakt haar hoofd nu beet en gebruikt haar mondje als een masturbeerpop. Hij schuift zijn penis letterlijk tot achter in haar keel en Josje kan geen enkel geluid meer uitbrengen maar haar trillende lijf verraad dat ze nu een heftig orgasme krijgt Bijna tegelijkertijd spuiten alle drie de negers hun zaad in haar openingen terwijl ze nu met hun uiterste kracht hun pikken in haar lijf boren.

Josje is overdonderd door haar eigen orgasme en het gebeuk van de drie negers en zakt als een vodden popje in elkaar terwijl de mannen hun laatste druppels in haar gaatjes persen. Als ze Josje van hun penissen bevrijden valt Josje als een doek op de grond en meteen komen er een paar vrouwen aan die Josje in hun armen liefdevol naar de verzorgingshut terug dragen.

Ze laten haar een half uurtje slapen en gaan dan aan de slag om haar lijf weer schoon te maken en voor te bereiden op de volgende ontmoeting met hun mannen. Ze krijgt weer heerlijk nectar, allerlei lekkers en ook haar lijf word weer met allerlei sappen en mengseltjes ingesmeerd. Het laatste half uurtje van haar rustpauze zetten ze Josje weer op de glad gepolijste speciale boomstronk waarna weer enkele jonge meisjes haar kutje en kontje voorbereiden. Na dat halve uurtje kan Josje een kleine vrouwenhand in haar kontje toelaten en zelfs haar kutje kan nu een kleine handpalm ontvangen.

Als Josje zich weer kiplekker voelt en het plateau met de twee enorme dildo's naar binnen word gedragen kruipt Josje er zelf boven op en knielend zakt ze langzaam over de twee knotsen heen.

Met haar benen een beetje uit elkaar legt ze haar handpalmen open op haar bovenbenen en zit met verlangen te wachten totdat de vrouwen haar weer naar buiten dragen. Als Josje de mannenkring word binnengedragen liggen alle mannen en de studenten ontspannen in een kring en eten en drinken relaxt.

Ze zien hoe Josjes plateau word neergezet en hoe Josje de kring rondkijkt. Eenmaal op de grond en als de vrouwen zich hebben terug getrokken verheft Josje zich van de houten dildo's in haar kontje en kutje en gaat op zoek naar een eerste stijve penis. Terwijl Josje zo de ene na de andere man bevredigd en zelf naar haar hoogtepunt werkt vertelt de gids het nut en de reden van dit ritueel.

Als meisjes in de stam vruchtbaar worden en dus geslachtsrijp zijn bereiden de vrouwen dit ritueel voor zodat de meisjes worden voorbereid op de mannen en jongens die dan van haar lichaam gebruik willen maken. De gids verzekert de jongens dat de anus en de schede van Josje na de inwijding weer even nauw worden als voorheen en dat de opwinding die Josje nu continu ervaart ook enkele dagen na het ritueel weer tot normale proporties zullen terug keren.

De middeltjes die de vrouwen gebruiken om het jonge meisje voor te bereiden worden ook gebruikt als een vrouw in de groep moet bevallen zodat er zelden complicaties zijn bij de geboorte van een kind. De mannen zullen de eerste 48 uur veel van Josjes lichaam gebruik maken maar daarna zal hun potentie afnemen en zal Josje zelf alle moeite moeten doen om nog bevredigd te worden door de mannen. Na 5 dagen verliezen de mannen de interesse voor het lichaam van het jonge meisje en zal de rust in het dorp weer terug keren.

Terwijl de gids vertelt zien ze hoe Josje inmiddels weer op handen en knieën midden in de cirkel word neer gezet en hoe nu 2 negers haar van achteren nemen terwijl 1 van de studenten zich laat pijpen door haar.

Onafgebroken beuken de twee negers in haar lichaam terwijl Josje tussen het pijpen door kreunt en kermt van de pijn en de opwinding die zich weer van haar lichaam meester maakt. Meer dan twee uur lang word Josje zo weer gebruikt door alle mannen en jongens van de stam. Ze krijgt geen seconde rust als de lullen haar mond kut e Mastuberen en een orgasme in de buitenlucht. Schud met haar kont pijpt twee lullen en word anal gevingerd. Niet een maar twee grote lullen neuken haar mondje.

Ze zuigt de grote neger lul en laat zich hard en diep neuken. Stalkend meisje pijpt en word door twee grote neger lulle Drie stijve lullen worden gepijpt en neuken het donkere m Hij laat de twee meiden pijpen en neukt het blondje. Een blondje in het zonnetje aan het mastuberen. Lesbische latex meesteres vingert haar slaaf.

Twee lesbische negerinnen mastuberen en neuken met een vo Aziatisch meisje krijgt uit de twee stijve lullen haar ge Met geweld neuken de twee stijve lullen haar mond en anus. Onderweg in de auto en thuis pijpt ze zijn stijve lul. Twee grote lullen die tegelijk haar kut en anus neuken. Ze zet de vibrator op volle toeren en mastubeerd haar kal Kijk hoe twee stijve lullen haar mond kut en anus neuken. Twee tiener meisjes pijpen de stijve lul van de man.

Randy pijpt en laat haar jonge kutje neuken. Na de bef beurt neukt zijn neger lul haar natte kut. Ze pijpt twee lullen tegelijk. Tijdens de sex vakantie filmt hij de mastuberende Aziatis Een nep lul en een echte lul die bisex meisjes neuken. Samen neuken ze de hoer en laten haar pijpen. Trio sex in de sport school. In deze trio sex geven twee grote lullen haar een dubbel Om de beurt neukt zijn grote lul de twee meisjes. Orale sex en haar mond vol sperma.

Hij heeft orale sex met de Thaise hoer. Meerdere geile pijp scenes. Hij neukt het blondje en de negerin. Trekkend aan zijn grote lul komt hij in haar mondje klaar. Audrey Hollander extreem in haar mond kut en anus geneukt. Audrey Hollander in een groep sex dubbel gepenetreerd. Ze pijpt er een terwijl de ander haar anal neukt.

.

Vriendelijk lachend probeerde Chara aan te duiden dat ze het mooi vond. De spanning viel van de mannen af en blij lachend spraken zij even opgewonden met elkaar.

Toen duidde de mannen dat zij in moest stappen. Zij zag dat Sol opgevouwen met zijn gigantische lichaam achter het stuur zat. Vreemd genoeg zat het stuur rechts! Via de andere kant klom zij de cabine in. Sol had ook zo'n sieraad om, maar de zwarte penis om zijn nek was groter dan die van de anderen. Chara zag dat de jongen, die ze dus Do gedoopt had, achter op de laadklep een plekje zocht, maar ze schrok een beetje van zijn teleurgestelde blik.

Toen begreep ze, dat de jongen bij haar wilde zitten! Ze voelde zich vereerd en een beetje opgelaten. Sol zat met zijn imposante grote lichaam achter het stuur in de auto en verlegen ging zij op de bank zitten. Jezus, wat voelde ze zich klein naast die enorme neger. Maar de andere negers wilden ook mee!

Het lukt nooit dacht Chara. Naast haar gingen Re en Fa zitten en ze voelde zich als een sardientje in een blik. Ze werd tussen de negers klem gedrukt. Mi ging op de zitting links van haar zitten en rechts zat zij tegen het zware lijf van Sol. Zij voelde zich heel kleintjes. Het dashboard was gedeeltelijk weggehaald en daar hadden ze daartussen een soort stoeltje gemaakt. Daar ging de vierde neger zitten.

Die zat nu schuin tegenover haar. Sol startte de wagen en reed weg. Chara had het niet meer. De wagen schudde alle kanten op en ze werd heen en weer geslingerd. Nu was dat het ergste niet, maar wel die twee lichamen die haar raakten. Ze zocht houvast maar kon zich nergens beet houden. De wagen kreeg een beetje vaart en, O. Zij zag en voelde dat Sol schakelde, maar de versnellingspook zat tussen haar knieen!! Ze probeerde nog om haar beide benen langs de linkerkant van de pook te zetten, maar dat lukte niet.

Ze was min of meer gedwongen om zo te blijven zitten. Nee, de pook zat precies tussen haar knieen Ze zag dat Sol schakelde van de eerste naar de tweede versnelling en ze voelde en zag tot haar ontzetting, dat die enorme hand met de versnellingspook tussen haar benen en dijen geduwd werd!!

Haar soepele rok werd opgeschoven en O lieve help, ze voelde de hand tegen haar. Ze probeerde wat naar achteren te gaan maar de zitting liet dat niet toe.

Sol liet zijn hand op de pook zitten en Chara kreeg een kop als vuur. De andere mannen keken opeens gebiologeerd naar de hand van Sol. Gelukkig, hij veranderde de versnelling en de hand met de pook verdween van tussen haar benen. Niet helemaal, maar de hand drukte niet meer door de dikke rok heen op haar kut. De hand op de versnellingspook zat weer bij en tussen haar knieen.

Maar even later schakelde hij weer en weer kwam de hand door haar rok heen tegen haar kut! O mijn god waar ben ik nu in beland! Het duurde niet lang, of Sol begon te schakelen dat het een lieve lust was. Het was misschien ook wel nodig, want de weg zat vol kuilen en gaten, bedacht Chara ter verontschuldiging, maar Chara verdacht hem er toch ook van dat hij wat meer schakelde dan nodig was. Steeds bracht hij de versnellingspook naar haar kut toe en telkens raakte hij haar daar.

Chara werd steeds opgewondener en zag dat de andere mannen ook intens naar de hand van Sol bleven kijken. Waar ben ik nu terechtgekomen. Ze bedacht zich dat zij misschien wel opzettelijk op die plaats in de auto gezet was. Dat vond ze ergens ook wel opwindend. Ze wilde toch wat avontuur?

Nu, hier reed ze nu, midden in Afrika met vier, nee vijf negers en steeds een hand tegen haar kut duwend. Ze voelde het zweet haar uitbreken. Maar ze was ook enorm opgewonden. Door het steeds heen en weer gaan van de hand met de versnellingspook was haar rok wat opgestropt. Zodanig dat haar knieen zichtbaar werden. Re naast haar bracht aarzelend zijn hand naar haar knie en gebiologeerd staarde Chara naar die hand. Wat doet hij nou!? Zij voelde dat hij zachtjes over haar knie streek, wat doet hij nu!?

Toen realiseerde zij zich, dat hij waarschijnlijk verwonderd was over haar zwarte nylons! Opgelucht dat het dat was zuchtte ze. Spannende ogenblikken had ze gedacht dat hij haar rok verder omhoog had wilde schuiven, maar gelukkig dat was niet zo.

Ze wilde eerst protesteren, maar het was eigenlijk onschuldig. En Chara vond die strelende hand op haar knie ergens ook wel fijn. Ze kon het ergens wel begrijpen, want ook zij vond haar nylons heerlijk. Het gevoel van dat nylon op haar vingers, had haar telkens opgewonden. Dus ze kon zich een beetje indenken wat het voor die grote neger betekende. Ook de twee andere negers keken nu naar de hand van Re en vermoedelijk omdat Chara niet echt protesteerde, raakten ook zij even later met hun handen haar knieen aan.

Om de beurt streelden zij haar knieen, verwonderd over de gladde zwarte nylons. Ze hoorde hen praten maar ze verstond ze niet. Chara was in alle staten! Nog steeds schakelde Sol met de pook en telkens kwam zijn hand tegen haar kut aan. Ze voelde handen op haar knieen en gelukkig schakelde Sol nu weer verder. Hij liet de pook los, maar O mijn god, wat deed hij nu.

Hij liet zijn grote hand nonchalant tussen haar benen vallen. Dit kon niet per ongeluk zijn!! Hij drukte met haar hand vol tegen haar kut aan! Doordat de wagen telkens schommelde ging zijn hand op en neer langs haar kut.

Sol keek haar even aan, maar liet zijn hand liggen. Chara lachte bedeesd terug en voelde de hand van Sol duidelijk door de kleidng heen over haar kut gaan. Zij begreep opeens dat zij nu moest protesteren, want hij wilde heel duidelijk een reaktie van haar. Als zij nu zou protesteren, wist ze, zou hij zijn hand weg halen.

Een ogenblik aarzelde zij, maar zonder verdere reaktie bleef zij wat gespannen naar hem lachen. Alsof hij haar begreep, duwde hij met zijn grote vingers door de dikke stof heen hard langs haar kut. Chara had het niet meer, waar was zij in beland! Maar zij wilde er niet verder over wat er nog kon gebeuren nadenken.

Want ook de handen van de anderen bleven zacht haar knieen strelen. Chara was nog nooit zo opgewonden geweest. Gelukkig had zij een broekje aan en een dikke rok.

Maar zij voelde genoeg. Het werd vochtig tussen haar benen. Ze wist dat betekende dat ze heet werd. Nooit was ze zo nat geweest. Het was ook erg warm. Ze realiseerde dat ze behoorlijk zweette. Ze had zich geconcentreerd op haar knieen en op de hand van sol tegen haar kut aan, maar nu merkte ze dat het zweet tussen haar borsten liep.

Ze voelde de klamme dikke kleding aan haar lichaam plakken. Wat is dat nou!!? Zij zag plotseling dat de versnellingspook, de knop van de pook had de vorm van een. Ongeveer 12 cm groot en 2 cm in doorsnee. Jezus, hij was half zo groot en twee keer zo dik als het lulletje van haar man.

Maar Chara wilde niet aan haar man denken. Sol schakelde weer en bracht die lekkere penis, eh.. Nu liet hij de pook los.

Chara zag dat de penis ruim boven haar kut uitkwam. Een hele ondeugende vage gedachte kwam in Chara op. Maar ze vergat het snel weer. Die penis, nou ja. Ik kan ook lul denken. Chara bracht ongemerkt haar hand naar de pook en pakte de lul beet. O lieve hemel wat voelt dat lekker aan. Het was van een zacht rubber en helemaal glad. Ze streek, zonder dat ze het zelf in de gaten had, liefdevol over de eikel en de schacht van de stijve lul. De negers zagen dat ook en opeens werden ze heel opgewonden.

Van schrik liet Chara de lul los, en merkte toen dat Sol de wagen tot staan gebracht had. De negers stapten uit en wenkten haar. Toen Chara ook uitgestapt was wezen ze naar een bepaalde richting.

Ze zag toen dat er verscholen achter bomen een meer lag. Ze gebaarden dat zij zich daar kon wassen en opfrissen. Blij enthousiast en opgewonden pakte Chara snel een kleine tas van de laadbak en rende opgetogen in haar dikke kleding naar het water.

Ze was blij dat ze even weg kon komen van die vier negers, want ze had zich wel erg laten meeslepen. Wat moesten ze wel niet van haar denken. Ze keek even achterom, en zag dat zij voor de negers verscholen was. Zonder nadenken liep ze met kleren en al het water in.

Zij was ook zo bezweet! O Heerlijk, wat lekker koel! Met plezier spatte zij in het water. Toen realiseerde dat zij haar kleding nog aan had en lachend liep zij naar de kant. Zij trok haar jas uit en keek even om zich heen. Ze durfde nu ook haar blouse en haar rok uit te trekken. De natte kousen werden op een hoopje gegooid en gehuld in BH en broekje liep zij het water weer in. O wat voelde het koele water heerlijk aan. Chara kon goed zwemmen en toen zij geen bodem meer voelde zwom zij met krachtige slagen weg.

Geruime tijd genoot zij van het verfrissende water. Zij dacht toen weer terug aan wat er in de vrachtwagen gebeurd was. Zij schaamde zich een beetje dat zij zo opgewonden was geraakt. De negers waren heel aardig voor haar en wat steekt er nou achter als zij nog nooit nylons hadden gevoeld.

Zij had het strelen wel lekker gevonden. Aan die grote hand tussen haar benen, die telkens tegen haar kut was aangekomen, wilde ze niet teveel over nadenken. Zij zag de negerjongen aan de kant staan en wenken en wijzen. O, dacht Chara, wij moeten weer verder, geloof ik. De jongen liep weg en Chara waadde naar de kant toe.

Op de kant keek ze naar haar natte kleding. Ja, die kan ik niet meer aan, maar wat nu? Ze was vergeten kleding uit een koffer te halen. Maar wacht zij had die kleine tas meegenomen. Zij opende de tas. O ja, hier had zij haar extra nylons en jarretels ingedaan. Maar daar heb ik niets aan, of. De negers hadden het geloof ik wel mooi gevonden. Zonder er verder over na te denken trok Chara schone dunne zachte zwarte nylons aan.

Zij maakte de nylons vast aan het schone kleine gordeltje en voelde zich verschrikkelijk. Zij keek naar haar benen en het degelijke grote witte broekje daarboven, zij vond het broekje maar niks. Trouwens het was ook nog hartstikke nat. Zij trok het broekje uit en ook haar BH deed ze na een korte aarzeling af.

Er was een zuchtje wind en Chara voelde de streling langs haar grote zware borsten. Ze keek nogmaals in haar tas, en O ja, dat was waar ook. In een gekke bui had ze gisteren een heel dun doorzichtig nylon witkleurig nachthemd gekocht. Nu ja het is beter dan niets. Ze zou bij de wagen wel andere kleren pakken. Ook de zwarte hoge pumps van haar zaten in de tas.

Die had zij thuis vaak uitgeprobeerd. Nadat de verkoopster gezegd had dat het haar heel goed zou staan, had zij stiekem zwarte kleine schoenen gekocht met hele hoge dunne hakken eronder.

Steeds vaker had zij daarop thuis, als zij alleen was geweest, erop gelopen. Haar andere schoenen kon zij nu niet meer aantrekken.

Het was stom geweest om daarmee het water in te lopen. En ze kon toch niet op haar nylonvoeten gaan lopen. Ze deed de zwarte schoenen met zeker tien centimeter hoge hakken aan en Jezus, het was hier wel moeilijk lopen, want de hakken zakten af en toe weg in de grond.. Ze deed de natte kleren in de tas en opgefrist liep ze terug naar de wagen. Ze voelde zich toch wel opgelaten. Het was eigenlijk niet normaal er zo bij te lopen.

Chara voelde hoe haar zware borsten deinden en klotsten. Zij was dat niet gewend. Altijd had zij van die grote stevige bustehouders gedragen en nu liep ze voor het eerst in haar leven zonder een bustehouder.

Ik moet proberen ze niet teveel te laten schudden als ik bij de mannen terug kom, dacht ze. Wat zullen ze anders denken!! Ze keek even naar beneden en zag dat haar grote zware volle borsten duidelijk zichtbaar waren door het dunne nylon. Je kon alles wel heel erg goed zien. Zij had net zo goed naakt kunnen lopen! Ook de rest van haar vormen waren duidelijk afgetekend.

O, ik hoop maar dat ze ergens mee bezig zijn, zodat ik snel wat anders aan kan trekken. Want dit was te gek. Ze zouden misschien wel verkeerd over haar gaan denken. Ze liep bijna naakt door de rimboe. Ze schaamde zich opeens enorm. Maar het was ook wel lekker. Het was warm en op een of andere manier voelde ze zich vrij! Maar toen bedacht ze weer dat ze idioot bezig was.

Waar ben ik mee bezig? Ik lijk wel gek! Ze voelde zich ergens opgewonden en maar anderzijds ook erg opgelaten, vooral toen ze bedacht dat zij ook geen broekje aan had! Ze liep om wat bomen heen en was langzamer gaan lopen. Ze wilde eigenlijk terug gaan maar waar naartoe!? Haar kleren lagen in de koffer en die lag op de laadbak van de kleine vrachtauto O lieve hemel. De mannen stonden op haar te wachten. Voorzichtig lopend naderde zij de wagen.

Toch gingen haar zware borsten duidelijk zichtbaar nog flink heen en op en neer. Een van de negers zag haar en gaf een kreet! Direct keken ook de anderen haar kant uit. Ze zag dat de ogen van de negers als schoteltjes werden. Zij geloofden hun ogen niet! Eerst was Chara gekleed geweest in die dikke kleding en nu liet ze onbeschaamd eigenlijk haar hele geile naakte lichaam zien! Want het dunne doorzichtige niemendalletje maakte het alleen maar geiler.

Chara wist zelfs niet hoe geil ze eruit zag. Ze wilde snel een koffer pakken, maar dat wilden de mannen niet. Nee Chara moest op een boomstronk gaan zitten en zij voelde het hout tegen haar blote billen. Onwennig, want zij voelde zich nu erg naakt, deed ze haar benen bij elkaar. Het was eigenlijk bezopen, dacht Chara. Hier zit ik, midden in Afrika met vijf opgewonden negers. En dat bijna zonder kleren aan! Ze had net zo goed niets aan kunnen trekken!! Want het leek wel of zij nu nog meer liet zien als dat zij naakt was geweest.

De negers gingen om haar heen zitten en keken haar vol bewondering aan. Sol, kwam naast haar zitten op de grond en zijn gezicht was nu op gelijke hoogte van haar gezicht. Zo'n beer was hij. Maar zij was natuurlijk wel klein. Vol ontzag keek zij naar zijn lichaam, die in het shirt en korte broek goed zichtbaar was.

Vol bewondering maar ook met wat angst keek zij naar de kabels van spieren van zijn armen en benen. Nog nooit had zij iemand gezien, die zo groot, breed en gespierd was. Weer keek Chara naar de opvallende dikke grote bulten in de korte broeken van de negers. Zelfs de jongen had een grote bult. Maar de bult van Sol was gigantisch.

Chara vroeg zich verbaasd af, wat die negers daar toch hadden. Zij vermoedde een of ander gebruik van een koker of zoiets. Zij wist dat er stammen waren, die er vreemde gewoontes op na hielden. Zij had op tv wel eens naakte negers gezien, die grote kokers om hun penis, hun lul hadden gehad. Zij dacht dat deze negers ook zoiets hadden. Zo groot waren de bulten. Sol toonde een brede platte plank aan haar en zij zag dat er allemaal sieraden op lagen.

Het waren sieraden zoals de sieraden om de nekken van de negers, alleen anders. Zij zag een enkele ringetje, twee ringetjes, drie ringetjes tot aan vele ringetjes, die aan elkaar een sieraad waren. Allemaal zaten ze vast aan een leren koordje. Chara begreep dat zij een sieraad mocht hebben. Ze pakte een sieraad van drie ringetjes waaraan twee soortgelijke penisjes aan vastzaten, zoals de stijve lulletjes die om de nekken van de mannen hingen.

Zij hoorden de negers opgewonden reageren. Alsof zij gehoopt hadden dat zij dat sieraad zou pakken. Sol probeerde wat duidelijk te maken en wees lachend naar de vier anderen en naar zichzelf en volgens naar het sieraad en Chara, die het in haar handen hield.

Zij kreeg sterk het gevoel dat het iets erotisch was!!! Ze had gitzwart, lang golvend haar, kastanjebruine ogen, een zuiders velletje en ze sprak Engels met een super sexy Frans accent. We dronken wat en terwijl Karel met haar vrienden aan de praat geraakte, gingen Louise ik de dansvloer veroveren.

Eerst was het een giechelend gedoe maar toen Karel ons kwam vergezellen, begon Louise plots heel uitdagend met me te dansen. Ik zag over haar schouder dat Karel stond toe te kijken en knipoogde naar hem. Ik genoot en zonder nadenken kuste ik haar terug. Haar lippen voelden heerlijk op de mijne. Karel kwam er tussen en zei Louise half serieus, half lachend dat het nu zijn beurt was.

We kusten en erna vroeg ik of hij niet boos was. Ik fluisterde hem toe dat ik hem en niemand anders wil.

Louise tikte op Karels schouder met de vraag of we niet naar haar appartement wilden trekken. We keken vluchtig in elkaars ogen en aan die gezichtsuitdrukking hadden we genoeg. Zo huppelden we de club uit. Op haar appartement kraakte Louise een fles wijn terwijl we ons in de zetel nestelden. Karel zat in het midden, ik half op zijn schoot en Louise ernaast.

Na ons eerste glas en een geil gesprek over hoe het zou zijn om eens een trio te doen, vroeg Karel zelf of Louise en ik nog eens wilden kussen. Ik kroop op Louise en terwijl onze tongen kruisten, ging er een siddering door mijn lichaam. In het begin zagen we dat Karel, met rode oortjes, een beetje aarzelend en ongemakkelijk toekeek. Louise vroeg me of ze zijn broek mocht losmaken… en hij liet haar begaan.

Het werd de zwoelste zomernacht sinds lang en twee jaar later hebben Karel en ik er nog altijd geen spijt van gehad.


Gehandicapte neuken lingam massage rotterdam


Lekkere blowjob bobbi eden pijpt


Ik fluisterde hem toe dat ik hem en niemand anders wil. Louise tikte op Karels schouder met de vraag of we niet naar haar appartement wilden trekken. We keken vluchtig in elkaars ogen en aan die gezichtsuitdrukking hadden we genoeg. Zo huppelden we de club uit. Op haar appartement kraakte Louise een fles wijn terwijl we ons in de zetel nestelden.

Karel zat in het midden, ik half op zijn schoot en Louise ernaast. Na ons eerste glas en een geil gesprek over hoe het zou zijn om eens een trio te doen, vroeg Karel zelf of Louise en ik nog eens wilden kussen. Ik kroop op Louise en terwijl onze tongen kruisten, ging er een siddering door mijn lichaam.

In het begin zagen we dat Karel, met rode oortjes, een beetje aarzelend en ongemakkelijk toekeek. Louise vroeg me of ze zijn broek mocht losmaken… en hij liet haar begaan. Het werd de zwoelste zomernacht sinds lang en twee jaar later hebben Karel en ik er nog altijd geen spijt van gehad. Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen.

De rest was de laadvloer. Druk doende werd de auto door de mannen geladen en er bleef niet veel ruimte over. Maar onderwijl bleven de mannen druk praten en vooral naar haar kijken. Ze keken niet gewoon, nee ze keken eh. Wat is er nu zo bijzonders, dacht Chara. Toen begreep ze het. Die negers hadden misschien nog nooit een blonde blanke vrouw gezien!! Vlak voor de reis had ze haar haar af laten knippen en nu had ze een lekker kort kapsel.

Dat was gemakkelijk, want ze hoefde er niet zoveel aan te doen en ze vond het wel fris. Want in Afrika is het warm, erg warm. Chara voelde het zweet op haar lichaam. Ze werd een beetje verlegen door die intense blikken, vooral van de jongen.

Die bleef rond haar draaien en vol bewondering keek hij naar haar en naar haar lichaam. Ze was maar wat blij dat zij zo degelijk gekleed was. Met die wilden weet je het maar nooit, had Sjon gezegd. Nu, Chara vond het allemaal best meevallen. Op haar beurt keek zij ook haar ogen uit.

Want zij had nooit in het een neger zo dichtbij gezien. Zij was behoorlijk onder de indruk. Alles was ingeladen en Chara kon instappen. Nou nou, de cabine was niet zo groot.

Moesten ze daar met zijn zessen in? Lachend stonden ze bij de vrachtwagen. Chara zag dat alle mannen een sieraad om hun nek hadden hangen. Toen ze goed keek hadden ze allemaal hetzelfde sieraad. Zonder erg liep ze naar Re en pakte het sieraad beet.

Direct voelde ze dat er spanning ontstond bij de mannen. Afwachtend keken ze haar aan, wachtend.. Toen zag Chara dat het een.

Een penisvorm die eh.. De grote van het sieraad was een paar cm, maar het was best mooi. Vriendelijk lachend probeerde Chara aan te duiden dat ze het mooi vond. De spanning viel van de mannen af en blij lachend spraken zij even opgewonden met elkaar. Toen duidde de mannen dat zij in moest stappen. Zij zag dat Sol opgevouwen met zijn gigantische lichaam achter het stuur zat. Vreemd genoeg zat het stuur rechts!

Via de andere kant klom zij de cabine in. Sol had ook zo'n sieraad om, maar de zwarte penis om zijn nek was groter dan die van de anderen. Chara zag dat de jongen, die ze dus Do gedoopt had, achter op de laadklep een plekje zocht, maar ze schrok een beetje van zijn teleurgestelde blik. Toen begreep ze, dat de jongen bij haar wilde zitten!

Ze voelde zich vereerd en een beetje opgelaten. Sol zat met zijn imposante grote lichaam achter het stuur in de auto en verlegen ging zij op de bank zitten. Jezus, wat voelde ze zich klein naast die enorme neger. Maar de andere negers wilden ook mee! Het lukt nooit dacht Chara. Naast haar gingen Re en Fa zitten en ze voelde zich als een sardientje in een blik. Ze werd tussen de negers klem gedrukt. Mi ging op de zitting links van haar zitten en rechts zat zij tegen het zware lijf van Sol.

Zij voelde zich heel kleintjes. Het dashboard was gedeeltelijk weggehaald en daar hadden ze daartussen een soort stoeltje gemaakt. Daar ging de vierde neger zitten. Die zat nu schuin tegenover haar. Sol startte de wagen en reed weg.

Chara had het niet meer. De wagen schudde alle kanten op en ze werd heen en weer geslingerd. Nu was dat het ergste niet, maar wel die twee lichamen die haar raakten. Ze zocht houvast maar kon zich nergens beet houden. De wagen kreeg een beetje vaart en, O. Zij zag en voelde dat Sol schakelde, maar de versnellingspook zat tussen haar knieen!! Ze probeerde nog om haar beide benen langs de linkerkant van de pook te zetten, maar dat lukte niet.

Ze was min of meer gedwongen om zo te blijven zitten. Nee, de pook zat precies tussen haar knieen Ze zag dat Sol schakelde van de eerste naar de tweede versnelling en ze voelde en zag tot haar ontzetting, dat die enorme hand met de versnellingspook tussen haar benen en dijen geduwd werd!! Haar soepele rok werd opgeschoven en O lieve help, ze voelde de hand tegen haar. Ze probeerde wat naar achteren te gaan maar de zitting liet dat niet toe. Sol liet zijn hand op de pook zitten en Chara kreeg een kop als vuur.

De andere mannen keken opeens gebiologeerd naar de hand van Sol. Gelukkig, hij veranderde de versnelling en de hand met de pook verdween van tussen haar benen.

Niet helemaal, maar de hand drukte niet meer door de dikke rok heen op haar kut. De hand op de versnellingspook zat weer bij en tussen haar knieen. Maar even later schakelde hij weer en weer kwam de hand door haar rok heen tegen haar kut!

O mijn god waar ben ik nu in beland! Het duurde niet lang, of Sol begon te schakelen dat het een lieve lust was. Het was misschien ook wel nodig, want de weg zat vol kuilen en gaten, bedacht Chara ter verontschuldiging, maar Chara verdacht hem er toch ook van dat hij wat meer schakelde dan nodig was.

Steeds bracht hij de versnellingspook naar haar kut toe en telkens raakte hij haar daar. Chara werd steeds opgewondener en zag dat de andere mannen ook intens naar de hand van Sol bleven kijken. Waar ben ik nu terechtgekomen. Ze bedacht zich dat zij misschien wel opzettelijk op die plaats in de auto gezet was. Dat vond ze ergens ook wel opwindend.

Ze wilde toch wat avontuur? Nu, hier reed ze nu, midden in Afrika met vier, nee vijf negers en steeds een hand tegen haar kut duwend. Ze voelde het zweet haar uitbreken. Maar ze was ook enorm opgewonden. Door het steeds heen en weer gaan van de hand met de versnellingspook was haar rok wat opgestropt. Zodanig dat haar knieen zichtbaar werden. Re naast haar bracht aarzelend zijn hand naar haar knie en gebiologeerd staarde Chara naar die hand. Wat doet hij nou!? Zij voelde dat hij zachtjes over haar knie streek, wat doet hij nu!?

Toen realiseerde zij zich, dat hij waarschijnlijk verwonderd was over haar zwarte nylons! Opgelucht dat het dat was zuchtte ze. Spannende ogenblikken had ze gedacht dat hij haar rok verder omhoog had wilde schuiven, maar gelukkig dat was niet zo. Ze wilde eerst protesteren, maar het was eigenlijk onschuldig. En Chara vond die strelende hand op haar knie ergens ook wel fijn.

Ze kon het ergens wel begrijpen, want ook zij vond haar nylons heerlijk. Het gevoel van dat nylon op haar vingers, had haar telkens opgewonden. Dus ze kon zich een beetje indenken wat het voor die grote neger betekende. Ook de twee andere negers keken nu naar de hand van Re en vermoedelijk omdat Chara niet echt protesteerde, raakten ook zij even later met hun handen haar knieen aan.

Om de beurt streelden zij haar knieen, verwonderd over de gladde zwarte nylons. Ze hoorde hen praten maar ze verstond ze niet. Chara was in alle staten! Nog steeds schakelde Sol met de pook en telkens kwam zijn hand tegen haar kut aan. Ze voelde handen op haar knieen en gelukkig schakelde Sol nu weer verder.

Hij liet de pook los, maar O mijn god, wat deed hij nu. Hij liet zijn grote hand nonchalant tussen haar benen vallen. Dit kon niet per ongeluk zijn!! Hij drukte met haar hand vol tegen haar kut aan! Doordat de wagen telkens schommelde ging zijn hand op en neer langs haar kut. Sol keek haar even aan, maar liet zijn hand liggen. Chara lachte bedeesd terug en voelde de hand van Sol duidelijk door de kleidng heen over haar kut gaan. Zij begreep opeens dat zij nu moest protesteren, want hij wilde heel duidelijk een reaktie van haar.

Als zij nu zou protesteren, wist ze, zou hij zijn hand weg halen. Een ogenblik aarzelde zij, maar zonder verdere reaktie bleef zij wat gespannen naar hem lachen. Alsof hij haar begreep, duwde hij met zijn grote vingers door de dikke stof heen hard langs haar kut. Chara had het niet meer, waar was zij in beland!

Maar zij wilde er niet verder over wat er nog kon gebeuren nadenken. Want ook de handen van de anderen bleven zacht haar knieen strelen. Chara was nog nooit zo opgewonden geweest.

Gelukkig had zij een broekje aan en een dikke rok. Maar zij voelde genoeg. Het werd vochtig tussen haar benen. Ze wist dat betekende dat ze heet werd. Nooit was ze zo nat geweest. Het was ook erg warm. Ze realiseerde dat ze behoorlijk zweette. Ze had zich geconcentreerd op haar knieen en op de hand van sol tegen haar kut aan, maar nu merkte ze dat het zweet tussen haar borsten liep.

Ze voelde de klamme dikke kleding aan haar lichaam plakken. Wat is dat nou!!? Zij zag plotseling dat de versnellingspook, de knop van de pook had de vorm van een.

Ongeveer 12 cm groot en 2 cm in doorsnee. Jezus, hij was half zo groot en twee keer zo dik als het lulletje van haar man. Maar Chara wilde niet aan haar man denken.

Sol schakelde weer en bracht die lekkere penis, eh.. Nu liet hij de pook los. Chara zag dat de penis ruim boven haar kut uitkwam. Een hele ondeugende vage gedachte kwam in Chara op. Maar ze vergat het snel weer. Die penis, nou ja. Ik kan ook lul denken. Chara bracht ongemerkt haar hand naar de pook en pakte de lul beet.

O lieve hemel wat voelt dat lekker aan. Het was van een zacht rubber en helemaal glad. Ze streek, zonder dat ze het zelf in de gaten had, liefdevol over de eikel en de schacht van de stijve lul. De negers zagen dat ook en opeens werden ze heel opgewonden.

Van schrik liet Chara de lul los, en merkte toen dat Sol de wagen tot staan gebracht had. De negers stapten uit en wenkten haar. Toen Chara ook uitgestapt was wezen ze naar een bepaalde richting. Ze zag toen dat er verscholen achter bomen een meer lag. Ze gebaarden dat zij zich daar kon wassen en opfrissen. Blij enthousiast en opgewonden pakte Chara snel een kleine tas van de laadbak en rende opgetogen in haar dikke kleding naar het water. Ze was blij dat ze even weg kon komen van die vier negers, want ze had zich wel erg laten meeslepen.

Wat moesten ze wel niet van haar denken. Ze keek even achterom, en zag dat zij voor de negers verscholen was. Zonder nadenken liep ze met kleren en al het water in. Zij was ook zo bezweet! O Heerlijk, wat lekker koel! Met plezier spatte zij in het water. Toen realiseerde dat zij haar kleding nog aan had en lachend liep zij naar de kant. Zij trok haar jas uit en keek even om zich heen. Haar handen werden met behendigheid door enkele studenten in de boeien vastgesnoerd waarna Josje omhoog werd gehesen totdat ze twee meter boven de grond hing.

Naakt en overgeleverd aan de hele groep. Weer werd haar gevraagd te draaien, maar nu met haar voeten. Na enkele pogingen kreeg ze het rad in beweging maar kon niet meer zien welk kaartje ze had gedraaid.

Na enkele seconden wist ze het, toen de eerste slag van een zweepje haar kontje bereikte. De jongens wisten na 9 maanden maar al te goed waar Josje opgewonden en nat van werd Van alle kanten werd haar mooie lijfje met zwepen bewerkt en kronkelend aan haar boeien probeerde ze de slagen te ontwijken.

Maar zonder resultaat en haar kontje, haar borstjes en haar buikje moesten het ontgelden. Wel 5 minuten gingen ze zo door totdat Josje bezweet en met vochtige schaamlipjes uiteindelijk de slagen op haar lichaam incasseerde. Een paar laatste slagen met een platte zweep net boven haar schaamlipjes waren voldoende om zichzelf over te geven aan haar belagers Ik ga vanavond alles doen wat jullie van me vragen Alles " terwijl ze snikkend de laatste slagen gewillig ontving.

Bezweet en wel, met rode wangen en billetjes en haar liefdes grotje gevuld met vocht draaide Josje weer aan het rad nadat ze haar uit haar boeien hadden gehaald Zag ze staan en volledig automatisch deed ze haar mondje open om het bit te laten plaatsen en ver open te laten spreiden Met een opengesperde mond draaide Josje weer aan het rad en na lang draaien kwam het rad op mondje uit Ze knielde neer op de grond, wetende wat er van haar verwacht werd, waarna 1 van de jongens zijn inmiddels stijf geworden penis uit zijn broek haalde en die in haar mondje stopte Hij pakte haar haren beet en begon haar hoofd heen en weer te bewegen zodat zijn eikel telkens tot aan zijn buik in haar mondje verdween.

Terwijl de penis telkens weer in en uit haar mond bewoog hoorde ze op de achtergrond het rad al weer draaien, " lief. Josje, wij draaien vast even door want jij bent nog wel even bezig met Johan" hoorde ze zeggen terwijl haar mondje keer op keer volledig werd gevuld met warm kloppend vlees. Een venijnige pijn op haar linker tepeltje verraadde haar dat het kaartje van tepelklemmetjes gedraaid was, waarna ook haar rechter tepeltje inmiddels werd gepijnigd door een tepelklem. Na enkele minuten voelde ze hoe de pik in haar mondje dikker werd en kort daarna voelde ze het warme vocht in haar keel spuiten waarbij ze probeerde om alles door te slikken.

Een luid applaus was het gevolg toen de pik uit haar mondje verdween en uit haar opengesperde mond geen druppel vocht verloren ging. Haar mondbit werd verwijdert en naakt, met tepelklemmen op haar puntige tepeltjes werd haar gevraagd weer aan het rad te draaien Haar benen werden uit elkaar getrokken en met leren riemen werd de spreid stang tussen haar voeten geplaatst. Terwijl ze Josje met enkele handen optilden en naar een uiteinde van de zaal brachten vertelde 1 van de jongens verder.

Op de ijzeren draad gaan wij een onschuldige spanning zetten die jouw elke keer als je die aanraakt een stroomstoot geeft. Nog voor ze kon protesteren voelde ze de eerste heftige schok door haar schaamlipjes trekken en meteen veerde ze op haar tenen om de heftige pijn niet te hoeven voelen.

Met haar benen gespreid was dat een lastige opgaaf en voetje voor voetje op haar tenen probeerde ze het eerstkomende balletje te bereiken. Tot drie keer toe zakte ze te ver door haar tenen en kreeg Josje weer een schok door haar schaamlipjes voordat ze het balletje had bereikt.

Wat ze niet hadden verteld was dat het balletje een soort vibrator was en toen Josje bij het eerste balletje weer gewoon op haar voeten ging staan om uit te rusten voelde ze hoe het balletje tegen haar schaamlipjes en clitoris aan trilde. Moe van de eerste twee meter kon ze niet anders dan zo blijven staan maar de uitwerking van het trillende balletje mistte zijn doel niet.

Josje werd opgewonden van de trillingen in haar onderlijf en hoe langer ze bleef staan hoe vochtiger dat ze werd. Haar hele lijf en benen begonnen te trillen als ze een orgasme voelt aankomen maar ze beseft ook dat daarna de volgende twee meter nog moeilijker worden en als ze de lengte van de gespannen draad ziet met de hoeveelheid balletjes waar ze nog aan voorbij moet verheft ze haar mooie lijfje weer van het trillende balletje op weg naar het volgende.

Weer krijgt ze schok na schok als ze voelt hoe ze haar trillende benen steeds mínder onder controle heeft. Bij het volgende balletje, mede door de schokjes die haar onbedoeld ook opwinden zakt ze weer door haar tenen en begint het balletje direct te trillen.

Ze trekt haar strakke buikje nog iets verder in als ze de trillingen tegen haar kutlipjes weer voelt. Het eerste balletje was een constante trilling, dit tweede balletje varieert de trillingen waardoor het nog moeilijker is om er afscheid van te nemen. Jouw geilheid wind ons op De volgende paar stappen naar het volgende balletje zijn nog lastiger. Haar vochtige schaamlipjes die nu wel wat openstaan van de opwinding raken toch nog enkele keren het draadje aan.

Bij het derde balletje beseft Josje dat ze niet verder kan zonder een orgasme uit te stellen omdat ze moet uitrusten zo goed als dat gaat. Ze laat zich op het balletje zakken wetende dat de hele zaal nu kan genieten van haar gevecht tegen haar orgasme. Met tranen in haar ogen en een open mond laat ze het balletje zijn werk doen. De trillingen zijn nu telkens onderbroken met afwisselende korte pauzes waardoor Josje telkens een beetje door haar benen zakt in het verlangen om eindelijk klaar te kunnen komen.

De hele zaal wordt muisstil en alle jongens kijken ademloos naar Josjes kronkelende lichaam en luisteren naar haar toenemende snellere ademhaling en gekreun als haar hoogtepunt nadert. Met kleine zachte gilletjes en trillend op haar beentjes komt Josje klaar en door de afwisselende trillingen duurt haar orgasme langer dan normaal.

Tranen biggelen over haar wangen Haar lijfje schokt nog na Nog nagenietend gaan haar voetjes langzaam omhoog tot ze loskomt van het trilballetje en voetje voor voetje schuift Josje verder over de draad, op weg naar het volgende balletje Nog zes weten de jongens en gezamenlijk bekijken ze het schouwspel van hun speel poppetje Nog twee keer komt Josje heftig klaar op weg naar het einde van de draad.

Nog meerdere keren worden haar vochtige schaamlipjes blootgesteld aan de heftige stroomschokken. Huilend en bezweet verlaat ze het laatste balletje nadat ze voor de derde keer is klaar gekomen en dan word ze van de stroomstootjes verlost en leggen ze haar op 1 van de banken.

Uitgeput laat Josje zich ontdoen van haar tepelklemmetjes en worden haar armen bevrijd uit hun benarde positie. Veel rust word haar niet gegund, want de studenten draaien voor haar aan het rad van genoegen En Josje word op handen en knieën in het midden van de zaal gezet en drie penissen worden 1 voor 1 in haar openstaande gaatjes geduwd waarna ze heen en weer word bewogen door de stotende bewegingen van de jongens die hun zaad in haar lijfje willen spuiten.

Na tien minuutjes komen de heren klaar en laten ze Josje druipend uit haar kutje en kontje op de grond liggen. Josje hoort de woorden ver weg en zakt even in een lichte slaap totdat ze haar naam weer hoort roepen en de opdracht krijgt om weer aan het rad te draaien.

Zo houden ze Josje de hele avond bezig. Het ene moment hangt ze voorover op een stoel en voelt ze een penis in haar kutje of kontje glijden, het andere moment hangt ze ondersteboven aan een kruis en word hun meisje gebeft door 1 van de jongens. Als de jongens even wat rust voor zichzelf in willen bouwen komt het rad van spelletjes op het kaartje van dildo machine.

Direct daarna word Josje op haar buik vastgebonden op een lage bok waarna een paar van hen een soort pneumatisch uitziende boormechanisme achter haar kontje plaatsen.

Ze bevestigen er een grote lange dildo op en schuiven die dan voorzichtig dichterbij zodat de dildo net in het kutje van hun meisje verdwijnt. Alvorens de machine aan te zetten binden ze een trilmechanisme om haar buik zodat de trillende vlinder die daar aan vast zit precies op haar clitoris rust. Dan zetten ze beide machines aan en voelt Josje hoe de dildo met wisselende snelheid en diepte in haar kutje word gepompt.

Het vlindertje tegen haar gevoeligste plekje begint ook direct afwisselend te trillen waarna de jongens zich lekker achteruit op een stoel laten zakken en hun vernuftige speeltje het werk laten doen. In eerste instantie is Josje blij dat ze even rustig kan liggen maar al snel merkt ze dat de bewegende kunstpik in haar dieper en dieper word gestoten en ook de trillingen tegen haar klitje geven haar geen rust. Wij in ieder geval wel want zo te zien laten we dit nog wel een half uurtje duren Als josje wil reageren beginnen beide apparaten aan een hogere versnelling en zonder nog een woord te kunnen zeggen opent ze haar mondje om allerlei geile klanken te uiten Bewust laten ze de machine weer langzamer werken en nu begint hun neukmeisje te smeken of het door mag blijven gaan want ze voelt een diep verlangen van binnen ontstaan om lekker klaar te komen maar juist van haar verlangen worden ze zo geil.

Die avond wordt Josje voor het eerst in haar studententijd door alle veertig jongens op allerlei willekeurige manieren misbruikt Maar dat was gisteren ontwaakt ze uit haar mijmeringen, vandaag zouden de meeste jongens vertrekken en over enkele dagen zouden de overgebleven aanwezigen op vakantie gaan.

Eindelijk een paar weken rust, bedacht ze zich. Rond de klok van 5 bemerkte ze dat er geen zoemer ging en ook haar schuifpui ging niet open om 5 uur. Vandaag weer een dag met allerlei seksuele spelletjes na de heftige avond van gisteren zou ze niet aankunnen. Eindelijk een keer gewoon haar eigen kleren aan, een slipje om haar schaamlipjes te beschermen tegen de hitsige jongens, geen truitjes of bloesjes waarin haar tepeltjes bereikbaar waren voor gretige vingers. Josje kon voor het eerst in maanden gewoon in haar rechter kast en zoekt dan ook lekkere dikke warme wollige kleding uit.

Een warme wollen coltrui, strakke spijkerbroek en mooie knielaarzen. Ze neemt alle tijd om zichzelf mooi op te maken en heeft eindelijk eens tijd om haar haren lekker te verzorgen. Volledig uitgedost, vrolijk en opgewekt gaat Josje rond de klok van zessen naar de eetzaal waar haar een lekkere maaltijd wacht. Het was vakantie en zoals ze ook van haar kamerbewoners wist als Josje niet beschikbaar hoefde te zijn waren ze uiterst vriendelijk, behulpzaam en verzorgend voor hun meisje.

Twee, drie dagen gingen zo voorbij en Josje kon bijna niet geloven dat dit ook voor enkele weken haar nieuwe leventje kon Zijn. Ze was dan ook hevig aangeslagen toen ze op de derde dag na het avondeten de vraag gesteld kreeg of ze haar koffers al gepakt had.

Jullie gaan toch op vakantie Jij mag mee naar zuid Afrika, 3 weken, kosteloos, wij hebben de tickets voor jouw ook al geboekt, dus ga nu maar snel naar je kamertje want we vertrekken over anderhalf uur.

Daar liggen alleen sexy dingen in Dus met je mooie lijfje Volledig ontdaan, zelfs boos liep ze terug naar haar kamertje en bekeek haar linkerkast inhoud Niets maar dan ook niets hing er in de kast zonder dat het te kort, te bloot of te sexy was Het vestje bedekte net haar stijve tepeltjes met de piercings erin en het rokje kon ze telkens naar beneden trekken want ze konden toch moeilijk haar handen vastbinden op Schiphol of als ze door de douane moest.

Nog enkele andere minst sexy en blote kledingstukken duwde ze in de klaargezette kleine koffer, samen met wat mooie schoenen, panties, en enkele korte sokken en zo begaf ze zich naar de grote hal, waar 12 jongens al op haar stonden te wachten.

Stilletjes liet ze de woorden over zich heen komen wetende dat ze geen enkele andere keus had om haar positie te veranderen. Daar had Josje geen rekening mee gehouden en nu wilde ze zich graag nog omkleden maar daar kreeg ze geen toestemming meer voor.

Als de jongens haar gewoon zouden laten lopen zou haar rokje binnen 10 minuten haar schaamlipjes prijsgeven en haar blote billen, wist ze, dus protesteerde ze, maar zonder effect. Een gereedstaand Schiphol taxi busjes bracht hun naar de vertrek hal en de gemoedelijkheid waarmee de hele groep haar bejegende en de hulpvaardigheid die ze kreeg deed Josje alweer smelten en haar boosheid was weer snel verdwenen.

Op weg naar de bagage band voelde Josje haar rokje al omhoog kruipen en voor haar gevoel liep ze er naakt bij. Een maal bij de band moest Josje haar eigen koffer op de band zetten en pas nadat ze zich had moeten bukken en alle jongens een blik had moeten gunnen op haar schaamlipjes werd haar rokje naar beneden getrokken.

Ze schikte zich in haar lot en zou er het beste van maken. Op weg naar de controle voor de paspoorten kroop haar rokje weer geleidelijk omhoog en een maal bij douane aangekomen waren haar schaamlipjes nog net niet zichtbaar. Ze voelde de koude wind langs haar billen en kutje waaien en voelde dat haar kutje wat vocht begon te produceren. Dat de vakantie niet helemaal zonder erotische gebeurtenissen zou blijven merkte ze toen ze door de douane moesten.

Tot driemaal toe gingen de alarmbellen rinkelen als ze door het poortje stapte terwijl ze haar schoenen al had uitgetrokken en ook haar sieraden had afgedaan. Josje werd terzijde geroepen om gefouilleerd te worden door een vrouwelijke beambte. Met haar armen zijwaarts gestrekt kwamen haar tepeltjes die door het shirtje staken in beeld. Met een klein glimlachje begon de beambte met haar armen. Dan onder haar vestje achter op haar schouders en zo naar voren tot haar handen over haar tepeltjes gleden.

Ze kon niet nalaten om even in haar vooruitstekende tepeltjes te knijpen en de ringetjes enkel keren te draaien. Dat was genoeg voor Josje om met een opgewonden snoetje het knipoogje in ontvangst te nemen van de jonge vrouwelijke marechaussee tegenover haar.

Ze vervolgde haar weg daarna over de rest van haar kleren en als laatste werden ook haar benen aan een inspectie onderworpen. Langzaam gleden de handen van haar blote voeten omhoog. Het meisje had koude handen en een kleine rilling kan Josje niet voorkomen toen zij de binnenkant van haar dijen bestreek. Onderwijl keken 12 paar ogen naar het schouwspel wat zich voor hun ogen afspeelde en ze wisten wat de beambte nu zou tegenkomen.

Langzaam gleden de handen verder naar boven totdat 1 van haar vingers tussen de inmiddels vochtige schaamlipjes van Josje gleed terwijl de beambte haar aan bleef kijken. Langer dan normaal gesproken bleven haar vingers rondom haar schaamlipjes wrijven en omdat niemand anders dan de twaalf jongens aandacht voor het schouwspel hadden duwde de beambte eerst 1 en dan twee vingers in haar natte spleetje.

Josjes snoetje werd rood en ongewild wilde Josje door haar beentjes zakken maar juist daarvoor trok zij haar vingers terug en vervolgde ze haar weg naar haar blote billen. Ook daar stopte ze ongemerkt een reeds nat geworden vinger van Josjes kutvocht in haar kontje. In en uit voelde ze de vinger gaan, terwijl Josje zo ongemerkt als ze kon in een volle vertrekhal stond te genieten.

Gedurende de twee daaropvolgende uren wachten hadden de jongens het nergens anders over dan het geile schouwspel wat ongewild en onbedoeld opgevoerd was. Josje daarentegen was stiller en diep in gedachten wat er zoals voor haar op het programma stond gedurende de reis.

Ze had enorm veel zin in de vakantie, lekker luieren, veel zonnestralen opvangen en vooral niet al te veel verplichtingen voor de jongens. Dat er gedurende de hele verdere vakantie nog meer onbedoelde vernederingen voor Josje in het verschiet lagen konden ze alle dertien op dat moment nog niet weten. Eenmaal in het vliegtuig gezeten en nadat ze op normale vlieghoogte waren vroegen ze aan Josje of ze niet even wilde slapen tijdens de reis want dan mocht ze wel op de benen van hun gaan liggen.

Met twee keer zes stoelen naast elkaar kon dat makkelijk. Met tegenzin maakte Josje haar riem los en vlijde zich over de benen van zes jongens om even een dutje te doen. Na vijf of tien minuutjes voelde ze hoe een hand onder haar rokje gleed en met haar schaamlipjes begon te spelen.

Onrustig liet ze de jongen begaan, zelfs toen de steward hun drankjes kwam brengen en hij ongegeneerd keek hoe er met Josjes schaamlipjes en haar kontgaatje werd gespeeld. De jongens wilde het schouwspel bij de douane nog een keer herhalen. Terwijl de steward de drankjes serveerde schoof een andere hand haar rokje omhoog zodat de steward nu duidelijke de vingers kon zien die in en uit haar gleden.

Een andere hand mengde zich in het spel en al snel zat er ook een vinger in haar kontje terwijl de steward nu aan haar vroeg of ze ook iets te drinken wilde Maar hier kan ik niets aan doen En zo duurde een lange reis voor Josje korter dan ze dacht.

Slapen kon ze niet want telkens opnieuw moest ze gaan verliggen en de hele verdere reis bleven de jongens met haar kontje, kutje en schaamlipjes spelen, terwijl weer andere handen met haar tepeltjes aan de haal gingen. Klaarkomen lieten ze haar niet en nadat ze geland waren was Josje dus zo geil als boter en droop haar kutje van het overtollige vocht.

Onvermoed stapte ze dus ook op Zuid-Afrikaanse bodem door de detectie poortjes en weer gingen de alarm bellen rinkelen. Echter nu was er geen vrouwelijke beambte aanwezig en weer werd Josje gevraagd om opzij te stappen en zich te laten fouilleren.

Grote zwarte handen gingen over haar ranke lijf, haar armen gespreid en haar tepeltjes zichtbaar voor de bewaker die alleen glimlachend naar haar mooie bruine, beetje wilde ogen bleef kijken.

Josje was blij dat hij niet ook aan haar tepeltjes kwam of haar tepelringetjes omdraaide. Ook nu kwamen de handen uit bij haar billetjes en haar kaalgeschoren venusheuveltje Ze werden met zijn allen naar een aparte grote ruimte gebracht en moesten zich allemaal tegen een wand opstellen, handen in de nek en benen gespreid. Niemand durfde iets te zeggen toen Josje werd gevraagd om uiteindelijk een paar stappen naar voren te doen.

Turn around, face the wall, spread your legs, arms in your neck" Josje gehoorzaamde gebiologeerd, niet omdat ze een contact had getekend, maar uit pure angst wat er nu met haar zou gebeuren. Ze zag alle jongens net zo angstig kijken. Dit hadden ze niet gepland en niet gewild en nu stond hun Josje tegenover hen, in het bijzijn van zes bewapende negers En ze konden niets voor hun angstige meisje doen Alleen maar kijken wat er zich voor hun ogen afspeelde Haar vest werd uitgetrokken, haar vooruitstekende tepeltjes werden zichtbaar.

De bewakers floten zachtjes, dit hadden ze ook niet verwacht. De commandant ging achter Josje staan en begon zijn onderzoek. Haar armen als eerste, daarna over haar truitje. Twee grote zwarte handen omsloten haar kleine borstjes, gadegeslagen door twaalf angstig paar ogen en nog meer glinsterende ogen van de andere bewakers. Langzaam zakten de handen tot op haar buikje waarna hij haar shirtje centimeter voor centimeter oprolde totdat Josjes borstjes helemaal zichtbaar waren.

Hij speelde enkel minuten met haar borstjes en tepeltjes waarna hij onder aan haar voeten verder ging. De jongens zagen twee paar zwarte handen naar boven glijden en de bewakers waren inmiddels allemaal dichterbij gekomen. Ze verdwenen onder haar korte rokje. Hij speelde met haar schaamlipjes. Ze hadden nu alle twaalf spijt dat ze Josje zo geil hadden gemaakt in het vliegtuig want ze reageerde direct op zijn aanrakingen.

Ook haar rokje rolde hij nu op totdat het als een soort das om haar middeltje zat. Met gespreide benen en nog steeds haar armen in haar nek onderging Josje de vernedering. De commandant ging voor haar staan, deed zijn benen uit elkaar en klemde Josjes hoofd ertussen. Hulpeloos overgeleverd bengelde haar armen naar beneden terwijl de man met zijn grote handen over haar rug naar haar strakke billen gleed. Hij kneedde haar billen en trok ze toen ver uit elkaar.

Haar sterretje kwam nu vol inzicht met daaronder haar warme vochtige kutlipjes. Met 1 vingers gleed hij tussen haar lipjes door om deze vervolgens in haar kontgaatje te duwen.

Zo herhaalde hij enkele keren het ritueel. Ondanks de angst van de anderen twaalf was het een geil gezicht om hun Josje zo behandeld te zien worden. Benji had inmiddels haar glijmiddel gevonden en zich uitgekleed en de jongens verschoten van zijn enorme inmiddels stijf vooruitstekende penis. Langzaam liep hij op Josje af, glijmiddel in de ene en wapenstok in de andere hand. De commandant trok haar billetjes weer maximaal uit elkaar, Benji smeerde zijn penis in met glijmiddel en plaatste toen zijn enorme eikel tegen Josjes kontje.

Josje wist instinctief wat er ging gebeuren en had geleerd om haar sluitspier te ontspannen maar hier was het meisje niet op voorbereid. Met zijn wapenstok onder haar buik doorgehaald trekt hij Josje moeiteloos omhoog tot haar kontje op hoogte van zijn lul is. Als benji zijn eikel in haar kontje duwt schreeuwt Josje het uit. Bungelend op de wapenstok en geklemd tussen de benen van de commandant spartelt ze met armen en benen om aan de enorme indringer te ontkomen.

Benji trekt zich terug, gebruikt wat meer glijmiddel en dring weer binnen in haar kontje met dezelfde reactie van Josje, echter nu laat hij zijn eikel zitten tot Josje is gekalmeerd waarna hij centimeter voor centimeter zijn penis dieper in haar kontje duwt.

De jongens zien eerst tien en daarna twintig centimeter in Josjes kontje glijden waarna de man met rustige stoten in en uit haar beweegt. Josje heeft zich overgegeven aan het enorme gevaarte en voelt nu bij elke stoot de ballen van de man tegen haar clitoris aan kletsen.

Haar geschreeuw gaat over in gezucht, haar ademhaling gaat sneller als ook de man in haar zijn tempo opvoert. Iedereen is stil nu, nog steeds wapens gericht op de twaalf als ze horen en zien dat Josje nu begint te genieten van het gevaarte in haar kontje. Ze spreid haar beentjes nog verder, wipt nu met haar eigen kontje tegen de buik van Benji aan en al bungelend zien ze haar handen naar haar eigen borstjes gaan om deze te stimuleren. Benji gaat onverminderd door, de commandant kneed haar billen en Josje kreunt, zucht en geniet.

Dan neemt de commandant Josje handen van haar borstjes weg en neemt beide harde tepeltjes tussen zijn vingers in en begint hard en meedogenloos haar tepeltjes te pijnigen. Af en toe zet hij zijn nagels in haar tepels en knijpt er hard in zodat Josje het uitschreeuwt van de pijn. Telkens haalt hij zijn penis tot aan zijn eikel uit haar kontje om vervolgens weer diep in haar te stoten.

Josjes lijf word bij iedere stoot in elkaar geduwd, dan weer bolt haar rug op, de andere kker schiet ze de andere kant uit waardoor haar borstjes en buikje naar beneden bollen terwijl de commandant haar tepels blijft bewerken "Aaaah Nog even laat hij zijn penis in haar zitten en trekt dan zijn gevaarte uit haar. Zet haar weer op de grond met haar benen, loopt naar het andere eind van de kamer en sleept een grote tafel mee terug.

Inmiddels heeft de commandant haar hoofd bevrijd en valt Josje als een klein hoopje mens op de grond. Vol schaamte dat haar lijf ondanks alle vernederingen en pijn geniet van deze brute behandelingen. Josje raapt zich bij elkaar en gaat ruggelings op de tafel liggen met haar hoofd achterover over de rand. De commandant neemt een kussen en legt dat onder haar nek als de jongens zien dat nu ook een tweede bewaker zijn kleren heeft uitgetrokken.

Ze opent haar mond, wetend wat er van haar verwacht word en Django schuift zijn penis nu in haar mond terwijl haar handen inmiddels met haar eigen schaamlipjes aan het spelen zijn. Django schuift dieper en dieper in haar mond en de jongens zien nu dat zijn penisvorm in haar keeltje verschijnt. Ook nu weer is het tempo van de man laag terwijl Josje nu met enkele vingers in haar kutje beweegt en met haar andere hand probeert de buik van de neger tegen te houden zodat hij niet te diep met zijn penis in haar mondje kan, maar tevergeefs.

Tot aan zijn ballen verdwijnt telkens zijn penis in haar keel. De jongens zien haar spartelen op de tafel maar kunnen niets doen om hun meisje te helpen. Als de pompende neger dan ook nog met zijn grote handen Josjes kleine tepeltjes tussen zijn vingers neemt en er hard in begint te knijpen en er aan trekt weet Josje het niet meer.

Met een dikke penis in haar mond probeert ze zich nu los te wringen van haar belager maar de commandant zet daar een stokje voor. Hij pakt samen met de andere bewakers iedere 1 been en spreid haar benen zo wijd mogelijk op de tafel om ze vervolgens vast te binden.

Dan kruipt hij op haar en stoot zijn zwarte gevaarte diep in haar kutje. Josje word nu in haar mondje en kutje bruut verkracht en door haar machteloze situatie kan ze niets anders dan de mannen hun gang laten gaan en zich te concentreren op haar opnieuw opkomende orgasme.

Na een paar laatste stoten van de man die haar keeltje neukt voelt ze het sperma van hem in haar slokdarm spuiten. Als de man zijn penis terug trekt terwijl hij wel haar tepeltjes blijft pijnigen horen de jongens pas hoe ver Josje heen is in haar eigen geilheid.

Ze schreeuwt door de pijn in haar tepeltjes heen maar tegelijk horen ze haar ook zuchten en kreunen. De commandant komt kreunend klaar en spuit zijn zaad diep in haar terwijl ook Josje gelijktijdig haar climax bereikt Vijf minuten lang is er volledige stilte in de ruimte en alleen Josjes zachte gekreun is hoorbaar voor de jongens en de bewakers. Als ook de overige mannen zich hebben vergrepen aan het jonge lichaam en josje nog meer sperma in haar lijfje heeft voelen stromen herstelt de commandant de orde en geeft Josje de opdracht om al haar vrienden met haar mondje te bevredigen zodat ook zij geen aanklacht in zullen dienen.

Volledig naakt voldoet Josje aan zijn bevel, knielt voor de eerste jongen neer en laat zijn broek zakken. Aangezien ze al haar kamergenoten goed kent en weet wat ieder lekker vind stopt ze bij de eerste jongen een kleine vinger in zijn anus waardoor de jongen in no time klaar komt.

Zo ook de tweede jongen waarbij ze met zijn tepels speelt onder zijn shirt terwijl ze met haar mond zijn penis bevredigt. De commandant en zijn bewakers kijken toe hoe Josje de ene na de andere jongen laat klaarkomen. Zeker 20 minuten duurt deze vernederende opdracht voor haar en iedere keer slikt ze het zaad van haar vrienden netjes door. Nadat de laatste jongen ook in haar mondje is klaargekomen geeft de commandant aan dat ze allemaal kunnen vertrekken naar hun vliegtuig.

Wel laat hij het verbouwereerde groepje weten dat ze klaar zullen staan als ze over drie weken weer op het vliegveld arriveren en dat ze dan weer een uitgebreid onderzoek zullen ondergaan en dat Josje ook dan weer het middelpunt van belangstelling zal staan.